Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peteragoston
Moderator figyelmébe: nyissatok autos forumok reszt az altalanos forumokba...
thnx

Sephi
😄D

Irtam privit hogy mi bajom volt de latom megoldottad! Koszii 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

No, mire válaszoltam volna, nem volt meg a hozzászólás. Szóval a dolog úgy történik, kedves bunkoooolow, hogy Martin például feljelent becsületsértésért. Az SG, lévén erre törvény kötelezi, eldalolja a bíróságnak az IP címedet, ami alapján pedig a szolgáltatód a nevecskéd és a lakcímed. 2 nap múlva édesanyád egy tárgyalásra idézést emel majd ki a postaládátokból, hogy eljöhet meghallgatni, amint a bíróság kiszabja a Martin által kért félmillió forintnyi pénzbüntetést. Jó kis hangulat lesz este nálatok 😊

.hzx

Martin576
Kisfiam, rövidesen mész a levesbe, úgyhogy vagy még most tombold ki magad, vagy vegyél vissza az arcodból! 😉

anyádat!

szevasztok parasztok,egjött dobrádi a discóstok

Martin576
Én eddig csak a flame-ek megfékezésére és törlésére figyeltem. Topikmozgatásra, átnevezésre nem kértem jogkört. Most kértem és kaptam is.

Mit szeretnél tehát? Miben segíthetek?

Sephi
Kb 9 honap utan reagalsz! Ejjen a modarator!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Martin576
Mi a kérés pontosan?

anyád!

szevasztok parasztok,egjött dobrádi a discóstok

Vki lõje ki a boongalow srácot.

Sephi
Heh....

torrente
Én szívesen kitörölném ezt a topicot, de sajnos nincs rá lehetõségem.

Sephi
De birom hogy a topik cime hogy Moderator Figyelmebe de a moderator szarik ra.

Sephi
Helyes!

torrente
Srácok! Nyitok egy új topicot! The Suffering címmel. Úgy látom ilyen még nincsen...

Sephi
De en azt nem ertem hogy miert nem magyiza meg a moderator a tettet 😞((

Sugam
hm elkéne egy de én ebbe nem szólnék bele!
Majd amit jónak látnak bezárnak de azt a topikot tényleg
nem kellett vo'na beza'ni!

Sephi
Orulok hogy a moderator szarik ra erre a topikra is.

Martin miert nem veszed kezelesbe a dolgot ? 😞

torrente
Hogyhogy lesz? Most is egy ország van.

Taranov
Se õ, se te.
Öcséd meg rohan a bátyjához, ha sérelem éri 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sephi
Hat nem tom de valaki lezarta azt a topikot es szvsz egyaltalan nem volt jogos. Sot! Mesze nem volt jogos! Lehet unatkozot?

Martin576
Én vagyok itt egy moderátor, például. Mondjuk topikot innen még nem töröltem.

Sephi
Ugylatom a moderator szarik ra.... nem tudgyatok ki a moderator itt?

Adam5
csak mer öcsém szolt hogy valaki qrva sok topicot felsorolt hogy töröljék én megnéztem és el se olvastam a topicot 😊
még 1szer bocsi

Sephi
Ja... bocs akko'...

Sephi
Idiota.... baazz

Adam5
jaaa
hogy ez ilyen oo bocsi 1000X 😊

Adam5
ÉS atzán ki a tökömet érdekel hogy téged nem érdekel?
Legyél már tekintettel másra is bazz

Sephi
Szerintem surgosen mondjon le az a moderator aki ezt a dolgot megtette!!! Ekkora baromsagot az eletben nem lattam meg 😞

Anubys
Látom, nem érted... Olvasd el újra a topic-ot... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tom3
Dragon Ball Z: Budokai 2 - Új dragonball game!-ezzel most mibajod van??
Anubys
Kedves moderátor, javaslom törlésre a következõ topic-okat, mivel engem nem érdekelnek a bent található hozzászólások:

Mercenaries
576 KONZOL
PS3/XBOX2/N?
Champions of Norrath
DOG'S LIFE
Silent Hill 3
Baldur's Gate Dark Alliance 2
Psx
Túlsztárolt játékok
Final Fantasy Tactics
Final Fantasy X-2
PS Guru
Olcsó konzol, game
Final Fantasy X
MGS3
Unlimited Saga
Ps2 + chip + online
FF VII 2 !!!!!!
Hordozható kiskonzolok
GhostHunter
007-James Bolond
Spy Fiction
Vetel \ Csere
konzolt akarok, de milyet?
Ketjatekos jatekok
Fatal Frame
Lupin the 3rd
Dragon Ball Z: Budokai 2 - Új dragonball game!
PSX Emulátor xP alatt??
Ps2 Jatek Iras Hogyan?

A Ps2, Psx, PS Guru, PSX Emulátor XP alatt illetve a PS2 játék irás címû topic-okat kérem _MINDENKÉPPEN_ töröljétek, mivel a topci címének elsõ két betûje ugyanaz.

Köszi elõre is!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sephi
Pontosan errol van szo... es sorolhatnam.

torrente
Kedves moderátor! Ne felejtse törölni a Silent Hill 3 konzolos topicot sem, hiszen abból is van már egy a játékosok fórumában.

torrente
Kapja be a moderátor.

Sephi
kell ide is egy ilyen topic.

Elso beszolasom az lenne hogy miert kellet bezarni a Konzolosok forumaba megkrealt The Suffering topikot? Miert mert a Jatekosok forumaba mar van olyan?

Nem baj hogy 80% a Pc-es jatekoknak van konzolom es forditva? Miert kell lezarni emiatt?

Ez baromsag!!!!