39
-
#39 Moderator figyelmébe: nyissatok autos forumok reszt az altalanos forumokba...
thnx -
#38 :DD
Irtam privit hogy mi bajom volt de latom megoldottad! Koszii :DD -
hzx #37 No, mire válaszoltam volna, nem volt meg a hozzászólás. Szóval a dolog úgy történik, kedves bunkoooolow, hogy Martin például feljelent becsületsértésért. Az SG, lévén erre törvény kötelezi, eldalolja a bíróságnak az IP címedet, ami alapján pedig a szolgáltatód a nevecskéd és a lakcímed. 2 nap múlva édesanyád egy tárgyalásra idézést emel majd ki a postaládátokból, hogy eljöhet meghallgatni, amint a bíróság kiszabja a Martin által kért félmillió forintnyi pénzbüntetést. Jó kis hangulat lesz este nálatok :) -
#36 Kisfiam, rövidesen mész a levesbe, úgyhogy vagy még most tombold ki magad, vagy vegyél vissza az arcodból! ;) -
boongalow #35 anyádat! -
#34 Én eddig csak a flame-ek megfékezésére és törlésére figyeltem. Topikmozgatásra, átnevezésre nem kértem jogkört. Most kértem és kaptam is.
Mit szeretnél tehát? Miben segíthetek? -
#33 Kb 9 honap utan reagalsz! Ejjen a modarator! -
#32 Mi a kérés pontosan? -
boongalow #30 -
Gábor #29 Vki lője ki a boongalow srácot. -
#28 Heh.... -
#27 Én szívesen kitörölném ezt a topicot, de sajnos nincs rá lehetőségem. -
#26 De birom hogy a topik cime hogy Moderator Figyelmebe de a moderator szarik ra. -
#25 Helyes! -
#24 Srácok! Nyitok egy új topicot! The Suffering címmel. Úgy látom ilyen még nincsen... -
#23 De en azt nem ertem hogy miert nem magyiza meg a moderator a tettet :((( -
#22 hm elkéne egy de én ebbe nem szólnék bele!
Majd amit jónak látnak bezárnak de azt a topikot tényleg
nem kellett vo'na beza'ni!
-
#19 Orulok hogy a moderator szarik ra erre a topikra is.
Martin miert nem veszed kezelesbe a dolgot ? :( -
#18 Hogyhogy lesz? Most is egy ország van. -
#17 Se ő, se te.
Öcséd meg rohan a bátyjához, ha sérelem éri :) -
#16 Hat nem tom de valaki lezarta azt a topikot es szvsz egyaltalan nem volt jogos. Sot! Mesze nem volt jogos! Lehet unatkozot? -
#15 Én vagyok itt egy moderátor, például. Mondjuk topikot innen még nem töröltem. -
#14 Ugylatom a moderator szarik ra.... nem tudgyatok ki a moderator itt? -
#13 csak mer öcsém szolt hogy valaki qrva sok topicot felsorolt hogy töröljék én megnéztem és el se olvastam a topicot :)
még 1szer bocsi -
#12 Ja... bocs akko'... -
#11 Idiota.... baazz -
#10 jaaa
hogy ez ilyen oo bocsi 1000X :) -
#9 ÉS atzán ki a tökömet érdekel hogy téged nem érdekel?
Legyél már tekintettel másra is bazz -
#8 Szerintem surgosen mondjon le az a moderator aki ezt a dolgot megtette!!! Ekkora baromsagot az eletben nem lattam meg :( -
#7 Látom, nem érted... Olvasd el újra a topic-ot... :) -
#6 Dragon Ball Z: Budokai 2 - Új dragonball game!-ezzel most mibajod van??
-
#5 Kedves moderátor, javaslom törlésre a következő topic-okat, mivel engem nem érdekelnek a bent található hozzászólások:
Mercenaries
576 KONZOL
PS3/XBOX2/N?
Champions of Norrath
DOG'S LIFE
Silent Hill 3
Baldur's Gate Dark Alliance 2
Psx
Túlsztárolt játékok
Final Fantasy Tactics
Final Fantasy X-2
PS Guru
Olcsó konzol, game
Final Fantasy X
MGS3
Unlimited Saga
Ps2 + chip + online
FF VII 2 !!!!!!
Hordozható kiskonzolok
GhostHunter
007-James Bolond
Spy Fiction
Vetel \ Csere
konzolt akarok, de milyet?
Ketjatekos jatekok
Fatal Frame
Lupin the 3rd
Dragon Ball Z: Budokai 2 - Új dragonball game!
PSX Emulátor xP alatt??
Ps2 Jatek Iras Hogyan?
A Ps2, Psx, PS Guru, PSX Emulátor XP alatt illetve a PS2 játék irás című topic-okat kérem _MINDENKÉPPEN_ töröljétek, mivel a topci címének első két betűje ugyanaz.
Köszi előre is! -
#4 Pontosan errol van szo... es sorolhatnam. -
#3 Kedves moderátor! Ne felejtse törölni a Silent Hill 3 konzolos topicot sem, hiszen abból is van már egy a játékosok fórumában. -
#2 Kapja be a moderátor. -
#1 kell ide is egy ilyen topic.
Elso beszolasom az lenne hogy miert kellet bezarni a Konzolosok forumaba megkrealt The Suffering topikot? Miert mert a Jatekosok forumaba mar van olyan?
Nem baj hogy 80% a Pc-es jatekoknak van konzolom es forditva? Miert kell lezarni emiatt?
Ez baromsag!!!!