Cats & Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kutyák és macskák 2 - Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
Magyar bemutató: 2010. augusztus ??.
Amerikai bemutató: 2010. július 30.
Rendezõ: Brad Peyton
Fõszereplõk: Chris ODonnell, Jack McBrayer
Gyártó Stúdió: Warner Bros. Pictures
Magyar bemutató: 2010. augusztus ??.
Amerikai bemutató: 2010. július 30.
Rendezõ: Brad Peyton
Fõszereplõk: Chris ODonnell, Jack McBrayer
Gyártó Stúdió: Warner Bros. Pictures
a kutya fajtáját mondja már meg vki
a fõszereplõ kutyáét :)
a fõszereplõ kutyáét :)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
sztem szar film....
Gyereknek szánt, de hülyeség a kutya bajnokot nézzd meg inkább
HAJRÁ ALBACOMP
Gyereknek szánt, de hülyeség a kutya bajnokot nézzd meg inkább
HAJRÁ ALBACOMP
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
mond meg a szüleidnek vegyék meg dvd-n
mintha még árulnák a Harry Potterrel közös akcióban
mintha még árulnák a Harry Potterrel közös akcióban
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
szerintem jópofa film, egyszer mindenképp meglehet nézni egy szombat délutáni kikapcsolódás során:)
Na ezt irja 1weblap róla:
Kutyák és macskák (Cats & Dogs)
Vígjáték / Családi, 2001 - amerikai film
Rendezte: Lawrence Guterman
Foszerepben: Jeff Goldblum, Elizabeth Perkins, Miriam Margolyes
A dorombolás kora lejárt. Ha az elbizakodott emberiség eddig azt hitte, kertjeiben és házaiban béke honol, ki kell ábrándítanunk. Az orrunk elott titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: mert ezt a háborút kutyák és macskák vívják.
És épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a karizmatikus és kérlelhetetlen sziámi cica vért, verítéket és veloscsontot nem kímélve tör végso célja, a Föld teljes elmacskásítása, a kutyák rövid pórázra fogása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban szerencsére kiszagolják a bajt, és egy ebkommandó egy esetlen kölyökkutyus segítségével mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort. A négylábúak kémhistóriájába az emberek is belekeverednek, mert a kölyökkutyus gazdája (Jeff Goldblum), a habókos tudós, épp olyan anyagon kísérletezik, amely mindkét fél számára veszettül fontos. Közeledik a végso összecsapás: az elvakult macskák még az emberrablástól sem riadnak vissza.
Kutyák és macskák (Cats & Dogs)
Vígjáték / Családi, 2001 - amerikai film
Rendezte: Lawrence Guterman
Foszerepben: Jeff Goldblum, Elizabeth Perkins, Miriam Margolyes
A dorombolás kora lejárt. Ha az elbizakodott emberiség eddig azt hitte, kertjeiben és házaiban béke honol, ki kell ábrándítanunk. Az orrunk elott titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: mert ezt a háborút kutyák és macskák vívják.
És épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a karizmatikus és kérlelhetetlen sziámi cica vért, verítéket és veloscsontot nem kímélve tör végso célja, a Föld teljes elmacskásítása, a kutyák rövid pórázra fogása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban szerencsére kiszagolják a bajt, és egy ebkommandó egy esetlen kölyökkutyus segítségével mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort. A négylábúak kémhistóriájába az emberek is belekeverednek, mert a kölyökkutyus gazdája (Jeff Goldblum), a habókos tudós, épp olyan anyagon kísérletezik, amely mindkét fél számára veszettül fontos. Közeledik a végso összecsapás: az elvakult macskák még az emberrablástól sem riadnak vissza.
a kémkutyák az ugyabez, abban is a kutyák a jók, a mcskák meg a rosszak és a sztori is tök egyezik
vane yg ilyen sorozat a foxkidsen
Gyerekfilm, de azért egy-két poénon nagyon jókat tudtam nevetni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
akkor tecceni fog, nem rossz
Nem néztem még meg.:)
10éves vagyok ugyhogy szerintem még gyerek.:)
Unoka testvéremnek tetszett.
10éves vagyok ugyhogy szerintem még gyerek.:)
Unoka testvéremnek tetszett.
GYerekeknek szánt film, sztem nem érdemes leszedni, de ha bejön a kémkölykök akkor szedd le