85
-
#45 Fax kivan petyuskam ha te ennel a jateknal a hazak ajtajat figyeled akkor teged nem fogott meg! A GTA :SA -rol hogy mit fogsz irni mar elore felek! En az elso fel ora utanmar tudtam hogy ez a jatek TOP10-ben lesz nalam es igy is van! Amikor egy jatekot mar 13 oraja jaccom es nem unam meg egyaltalan az mar valami.
Nekem :D -
#44 Nézzed meg házak ajtaját pl. =)
Különben tényleg nem néz ki rosszul, jó a framerate is, ahhoz képest, hogy milyen robbanások zajlanak, meg komoly fizika is van. Füst/robbanés effektek faszák nagyon. -
#43 TESSSEKKK!?!!?!
Mi ocsmany benne aruld mar elen nekem draga petyuskam!!!! -
#42 Nekem is tetszik, csak a grafikája néha megdöbbentően ocsmány (bloom orgia + PS1-en is gáz textúrák). Viszont kegyetlen atom a zenéje, meg faszák a megrendelhető tüzérségi csapások, bombázások. =) -
#41 Hihetettlen mekkora elmenyt nyujt ez a jatek.
Mindehol nagyon jo ppontozast kapott. Ez vegre meg is erdemli.
Ahogy haladok elore egyre nehezebb. De naon elvezem hogy vannak kuldetesek ahol eppen "kolcsonkertem" egy helikoptert es ilyen 2 perc allat megcsinalom :D -
#40 Hya amikor epp feletted van a ellenseg helije nyomd meg a Y-t (Ps2-on aszem haromszog) akkor csinal ilyen akrobatikat :D Tok latvanyos! -
#39 Van ez a kep itt feljebb :) ilyet lehet ahogy csung a helin? -
#38 csak anelkul lehet?:) -
#37 Ja es aki nem tudna a Black Gate az a Alies tabortol eszakra levo NK bazis kapuja. NK GATE vagy valami ilyesmi. -
#36 Ez a jatek tokeletes. Most jutottam el a masodik terkepre es az elsot mar kivurol fujom.
Egyetlen egy dolog van ami zavar espedig az hogy nem lehet helikopterbol ektoernyovel kiugrani... baszottu' idegesito. -
#35 En majd ma kiprobalom. Este :) -
#34 Ha valaki jaccik ezzel a jatekkal segitsen ma. Amikor email-ben irjak hogy a Black Gate -hez kell menni... akkor nem mondjak meg a falu nevet szal fogalmam nincs az hol van. Tehat a kerdes az hogy merre van az a ugynevezett Black Gate? -
#33 Hat ezaz ! :D -
#32 huha akkor ez nekem valo :)
bar a gfx nagyon gyernek hat :( -
#31 Sephi! Hogy tetted fel azt a kurva tapétát? -
#30 Embert? Ne tullozunk :D
Nem latod hogy csak en jaccom. Senki mas nem akar velemenyt irni rola. Szerintem nem lesz ember aki ilyen stilust szeret es ne teccedjen neki.
Jaccotal GTA-at? Ez a jatek olyan mintha a GTA-at osszekevered a Ghost Racoon-al vagy a Hidden And Dangerous 2-vel :D -
Geroka16 #29 Te kezdted!Nemkell egyből leugatni az embert!Más véleményére is kiváncsi vok.Ennyi. -
#28 Bizz bennem. Ennel job jatekot regen csinaltak. (GTA SA nem szamitom be mert annal jobb jelenleg nincs)
Csunyan beszeltel! Ban szag van! :D
-
#26 /me mely levegot vesz es lenyugszik.
/me mely levegot vesz es kimondja :
OLVASAL MAR VISSZA EGYET TE SZERENCSETLEN!
/me kifujja a maradando levegot majd elkezd egyenletesen lelegezni es elmegy sirni. -
Geroka16 #25 Hi!Mennyire jó ez a játék?Mármint játékélményben? -
#24 Ahh ezt a jatekot nagyon kitalaltak vaze! Csucs!! Reg nem jacottam egy jatekkal 7 orat egyhuzamban :D
De nagyot dob rajta hogy full GTA fiilingje van mert nekem a GTA az egyik kedvenc jatekaim koze tartozik.
Es ez a tuszejtes dolog is rulez :D -
#23 Es meg nem irtam le mindent.
Leirok egy tiopikus tuszejtest ket verzioban :
Latom a celpontot aki ugy korul van veve orokkel. Kinyirom mindet de a celpontra nem lovok. Aztan megkozelitem lassan haturol es leutom. Aztan foldre kenyszeritem es megbilincselem. Majd elokapok egy fust grantatot es kimegyek olyan terre ahol leszalhat a helikopter. Volt ra pelda hogy nem volt ilyen hely es akkor fogtam a celpontot , beraktam a kocsiba es kivezetem a hegyek kozul valami tisztasra. Aztan eldobtam a fustbombat es kozeledett a helikopter de megtamatak. gyorsan elinteztem az ellent :D Aztan fogtam beraktam a celpontot a helibe es elmentek vele.
Latom a celpontot aki ugy korul van veve orokkel. Kinyirom mindet es maga a celpontot is megsebesitem. Azutan eltorom a nyakat es eloveszem a kamerat lefenykepezem es elrohanok.
Persze az utobbi nem jo mert felarat kapunk :D
-
#22 En is ezt mondom..:)) Nagyon jol hangzik:) -
#21 ok, semmi baj.:) -
#20 Ez eddig nagyon jól hangzik! -
#19 Holnapra tuti nem hanem jovo heten de meg kell erositsek :( -
#18 Koll akkor egyebkent holnapra a box? En holnap kapok ebbol a nem vart jobol (eletemben nem hallottam meg ezt a nevet, cimeT:D). -
#17 Boxon jaccom lelkem nem PS2-on :D -
#16 Most latom a logot, igen:D elnezest:D -
#15 Emmegmilyen game? Boxra is kijon?:) -
#14 -Lehet rendelni gyogyszert es fegyvert netrol.
-Amikor az egyik roszfiut elkaptam megjelent egy Tv-es kocsi majd kiugrott egy riporter kameraval es interjut keszitett velem. -
#13 -Lehet interneten kocsikat rendelni es elhozak helikopterrel :DDD
-Akarmilyen kocsit lehet vezetni vagy ha fegyveres akkor fel lehet ra ulni.
-Kocsikazas kozben tarsainkat is felvehetjuk es elvihetjuk opket segiteni.
-A kuldetesek detto GTA stilusban mennek. Terkep helyszin minden.
-Harc nagyon elvezestes.
-Lehet AIRSTRIKE-okat hivni minden menyisegben.
-Amikor megyunk el egy falubol/varosbol a masikba utkozben lalitanak stopolni vagy eppensegel megtamadhatnak.
-Reputacio aszerint no amenyire joba vagy a megadott fellel.
-52 darab terorrista van akiket el kell kapni jatek soran. Az elsonel leutottem majd elvetem a fegyveret es megkotoztem majd ledobtam fustjelzot a foldre , jott a helikopter , felvetem es odacipeltem majd beraktam oszt jolvan :D
-Fegyverek arzenalja van.
-Sajat PDA-val lehet email-eket kapni , jaccani meg ilyenek :D -
#12 Hmm, az IGN-en is jókat írtak róla... -
Sherad #11 Alacsonyan szaguldo helikopáterből érdemes kitépni a pilótát. Szép mozdulatsor.... -
#10 Ez a jatek eszmetletlen! 9.5 pontot siman meger! Sot!
100% GTA fealing! Siman lehetett volna GTA5. Kesobb irok par oldalas leirast rola de most megyek vissza jaccani! -
#9 Gyatra minőségű és nem mutat semmi újat, ami nem volt benne a 10 perces Gamespotos videóban. -
#8 [MOVIE] Mercenaries
[2004-04-15 @ 09:11 - ZeroCool]
Befutott az első ingém videó a Mercenaries nevezetű akciójátékról. A Pandemic és a LucasArts közös gyermeke PS2, Xbox, valamint PC platformokon egyaránt valamikor a távoli jövőben debütál. Addigis lessétek meg a videnyót! Thanks Sirkhan
Trailer (4.65MB)
Info: Gamestar! -
#7 Mercenaries is scheduled to land with a bang on PS2 and Xbox in the autumn. A PC version is on the cards after the console versions have been completed
Hopp, ezek szerint PC-re is jön. -
#6 Nincs ezzel semmi baj, mozgásban egyszerűen gyönyörű! -
#5 Na na! Ha oszel jon ki remelem azert a grafikan meg javitanak!