Blitzkrieg 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NYUZGA
Fut a Колекция Великие битвы is. 😊

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

Hali!

Elkezdtem letölteni a kiegészítõket de nem tudom letölteni mert nem seedeli senki <#szomoru1>

NYUZGA
Lite 4.13. Az össze Védelem emulácio be van kapcsolva.

Piros tank az editorban.

melyik verziód van? pro? ami axonnak is van?
NYUZGA
Nem. fut simán a Daemon-nal.

és te is a blitzkrieg 2 bin-jét tetted fel a játékba?
NYUZGA
Üdv. Igen.

de melyik játékról beszélsz a normandiáról?...azt játszottad?...üdv
NYUZGA
BK1 BK2 maps és mods.ITT!

NYUZGA
Én belenéztem a mapeditorral és ott én is láttam ezeket a egységeket, de a pályán nem jelentek meg. Nekem sikerült végigvinnem, bár én berajzoltam magamnak 99 utánpótlást 😊 Rohadtul nehéz az összes pálya az ellenség szinte vég nélkül kapja az új egységeket.

öszintén szólva fogalmam sincs..én találtam egy 1.5 ös patcht..a lényeg h multiplayerra vagyok be indulva..azt akarom meg oldani vele...
Axon
Én is arra gyanakodtam, hogy a cserélt bin könyvtár miatt van ez. Milyen verziójú a Blitz2 ami a gépeden van? Elõször nézd meg azt, mert lehet, hogy már 1.5-ös és ezért nem tudod patchelni. Egyébként az 1.5-ös az utolsó patch? Mert nekem anthology van meg eredetiben és azt már nem kell patchelni.

igen! sajnos minden alkalommal ez van..sött az elsö mission tul sem enged..hiába csinálom meg a 4 küldetést..és volt méga pályán késöbb még egy piros tank...én ugy nézem h ezek német tankok sziluetjai..de passzivak..nem reagálnak...lehet h az a baj h az alap blitz 2 bije van be rakva..lehet h egy késöbbi kell..pl liberation...

apropo! az 1.5 ös patchot miért nem birom a kalóz blitz 2 re rá dobni?
Axon
Nem találkoztam még ilyen jelenséggel. Minden alkalommal jelentkezik vagy csak néha?

érdekes dolog történt..normandia kezdö kép..pár tankom piros maradt és a többiek kés9bb meg is ölték szegényeket...kanibalizmus**..ez miért lehetett?
Axon
Örülök, hogy megy ezzel a módszerrel.
Immár nekem is teljes a gyûjteményem. Elvileg minden létezõ Blitz 1 és Blitz 2 kieg+addon+mod megvan ami csak létezik.

Hátradõlök és gondolatban már bontok is egy sört :-)
Ha letelik a melóidõ akkor igaziból is :-)

és sikerült!!!! ugyanaz az eljárás..a bint a blitzkrieg 2 böl át kell tenni a normandiába és már megy is! elötte töröltem a normandia bin-t..ennyi..megy mint a karikacsapás!! no! akkor meg van a blitzkrieg 2 böl is mindenem! mehet a spájzba ez a kettö is a beföttek közé..majd a télen jó lessz....<#beka2><#hawaii><#circling><#mf1>
Axon
Ja még annyit, hogy ha a bin könyvtárat átmásolod akkor nekem is ciril betûs. Én még a data alkönyvtárból is áttettem 1-2 .pak kiterjesztésû filét a magyar verzióból ezért lett magyar nyelvû, de mint említettem ezeket most ki is töröltem, mert késõbb bekavarnak, szóval ciril betûs nekem is.

Axon
Nekem megvan a magyar nyelvû kurszki csata. Viszont mégis kiszedtem a magyar nyelvi fileokat, mert az elsõ pálya után a térképen már bezavar. Szóval én is cirilbetûsen tolom.

Elvileg ezzel a logikával a normandiának is menni kell. Mondjuk ott érdemes a felpatc-elt Blitz2-t használni, de mégjobb ha megvan a Blitz2 anthology, vagy esetleg a 2 kieg közül valamelyik, mivel azok már gyárilag 1.6-os verziójúak.

Majd jelezz vissza ha sikerül így elindítanod.

Más téma. Nekem a Kurszki csata a gyári dvd-n 1.2 giga helyet foglal. Ezek a kiegészítõk is ilyen méretûek, csak a dvd-re a ruszkik ráraktak 2 alibi filet, ami kitölti a dvd-t. Ez 2 üres nagyméretû file. Fogtam és rar-al betömörítettem ezeket a 4,5 gigás dvd képeket és összenyomva már csak 1.2 giga méretûek, pont mint a kurszk. Na most érdemesebb lett volna ezeket a jóval kisebb tömörített állományokat megosztani a torrent oldalon és akkor mindenkinek jóval gyorsabban leért volna.

éredekes nekem a fields of thunder angolul van meg..és mikor a bint be dobtam akkor továbra is orosz ciril maradt..de nem zavar....
és megy is!..sikerült...

no most,ezzel a logikával menne a normandia is? mert nekem daemon toolsal nem megy..persze az blitz 2 alap bin-el ugyebár...?!
Axon
Igen pontosan. Akkor menni fog.

óha!! akkor te bele vágtál a közepébe!!!...nos akkor ezek szerint a kurszki csata bin könyvtárát dobjam be a stalinfgrad helyére!? ... és akkor az az idióta starforces védetség le megy rála?..próbálom..
Axon
Az egységek nevei is magyarul jelennek meg, de persze a küldetések leírása a Kurszki csatára vonatkoznak nem pedig a sztálingrádra, ami igazából nem zavaró, mivel a ciril betûs küldetés leírásokat úgy sem értettem.

Axon
Sikerült magyarítanom a játékot a Kurszki Csata állományaival:

Axon
Ismét visszaköszön a Fields of Thunder rendszere, mivel meg is jött az elsõ adag erõsítés:

Axon
Elfoglaltam az elsõ pontot:

Axon
Sorban megsemmisítettem a tankokat, a Marder II-esnek köszönhetõen:

Axon

Axon
Az elsõ harcok:

Axon
Kezdõ egységek. Itt máris visszaköszönnek a Fields of Thunder egységei, hiszen másabbak a textúrái mint az alap Blitz2-nek:

Axon

Axon
Nyitó képernyõ:

http://axon.uw.hu/2vh/blitz2/sztalingrad/szt_01.jpg

Axon
Na sikerült elindítanom a sztalingrad-ot is. Két gépen is kipróbáltam és megy mindkét kiegészítõ.
A Normandya játék a Blitzkrieg 2 felhasználásával készült, míg a Sztálingrád, a Fields of Thunder felhasználásával. Ez nagyon lényeges különbség. Például éppen ezért a sztálingrádban teljesen mások az egységek textúrái és ami mégfontosabb az utánpótlás is teljesen különbözik, hiszen a fields of thunderben a sikeres küldetések után kapunk utánpótlást, nem pedig mi hívjuk be mint a blitzkrieg 2-ben.

Szóval úgy sikerült elindítanom a sztálingrádot, hogy letöröltem a teljes Bin alkönyvtárt és bemásoltam helyére a mûködõ fields of thunder Bin alkönyvtárát. Így már simán elindul.

pattt...a commentekben a torrentok alatt irta oroszul h daemon tools lite 4.30.4-essel megindul mindegyik játék..ki próbáltam de nem...semmi..egyellöre nem sikerül...
Axon
Na ez rossz hír. Ha neked sem ment, akkor nekem sem fog egy másik gépen kipróbálva. Csak azt nem értem, akkor, hogy a normandia miért indul el simán.
Én komolyabban csak hétfõn tudok ezzel foglalkozni. Az orosz fórumot átnéztem ez ügyben és úgy láttam, hogy másoknak is volt ilyen problémájuk, csak az a gond, hogy az oroszt szinte egyáltalán nem értem.

axon,nekem sem sikerült...de ha rá jössz, vagy én jövök rá a nyitjára akkor irjuk be ide h mások is tudják majd..

hmm de utálom ezt mikor ugy ki próbálnám..most ilyenkor persze nem lehet futatni...grrrrrrrrrrrrr<#boxer><#vigyor1><#alien><#kuss><#falbav>
Axon
Sajnos a sztálingrád-ot nem tudtam elindítani. Mindegyik részen a hírhedt starforce védelem van. A Tobruk meg a normandya dvd képét eredetinek látta a starforce, de sajnos a sztálingrádét nem, pedig mindegyiknél a Daemon tools pro-t használtam. Majd kipróbálom egy másik gépen is, hátha szerencsém lesz.

Axon
Likvidálása fel is emésztette a teljes seregem. A legértékesebb egység ez a 10,5-es stug, ami tüzérségi üzemmódban is tud mûködni:

Axon
Nem voltak távcsöves gyalogosaim, ezért elõörsöm beleszaladt egy megerõsített védelmi vonalba:

Axon
Van szövetséges és német kampány.
Német kampány kezdõ csapat:

Axon
Hála gooooliath-nak, nekem is sikerült beszereznem ezeket a remek orosz kiegészítõket. Nekem kettõ hiányzott: normandia, stalingrad.

Normandiat kipróbáltam, csináltam 3 képet.

nem is kell..csak következtess..én sem tudok..
Oroszul sajnos nem tudok 😞 😄!!!!!!!!!!!!!!!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

http://free-torrents.org/forum/viewtopic.php?t=8351

normandia tobruk kursk stalingrad...free torrent oldal regisztrálj és szedd
Én még igen !!!Csak már áttértem a Men of War IL2 1946 és a Hearts of Iron2-re!!!De ha van kedved játszhatunk multin is!! De elõtte magyarázd el hogyan kell használni a Gamespyt!!!!Mert azt csomó játék használja!!
Na jóéjt!😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

senki sem játsza a blitzkrieg 2-töt..?---
Gatti
sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogyan lehet multizni? a liberation kiegészítõvel rendesen tudok. Azonban a sima blitzbe nem enged fel a nival.net-re. Mi lehet a gond? patch kell hozzá?

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Új gépem van win 7-tel, és mikor felraktam a Bk2 Anthology-t, valami "Protection system" miatt nem indul. Csak az alapjáték nem, a kiegészítõk mûködnek. Nem tok angolul, de annyit értek, hogy valami vad jogokat, vagy hozzáféréseket kér. De bármit csinálok nem mûxik! Kérlek, ha tudtok segítsetek, mert egyik kedvenc játékom!
Köszi