1406
-
NorBear #1366 Lángvetés közben a "flamingo" elindult előre és saját magát pörkölte el :D -
#1365 Na azt hogy csináltad? :) -
NorBear #1364 Jaj te szegény :D
Jó nyaralást kívánok
Sikerült már valakinek egy Panzer II-es falmingóval lelákszóróznia magát?
Gyakorlatilag saját magát semmisítette meg....na ez milyen LOL -
gooooliath #1363 sziasztok udv mindenkit a tengerrol..ha othon leszek akkor majd jatszom en is emme jatekot...egyellore be kell ernem a tengerrel.. -
#1362 Én végig toltam a Kursk német kampányát és a legélvezetesebbnek találtam az összes közül. Nagy ötlet volt beletenni, azokat a két világháború közötti Grosse traktorokat. Viszont az is igaz, hogy zet találtam a legnehezebbnek az összes közül. -
NorBear #1361 Na sikerült kipörgetni a Tobrukot.Nem olyan nehéz mint hittem.Egy pályát leszámítva hard nehézségi szinten is egész könnyen végig játszható.
A Kurszkról (fields of thunder) viszont már más a véleményem.Sokszor ellépcsőzött mélységi védelmet kell feltörni melyet még az ellenséges tüzérség is támogat.Amúgy a játék autentikus mivoltán némi képp ront az a tény is hogy olyan egységekkel is találkozhatunk amelyek 1943-ban még nem léteztek.Gyakran megesik hogy bele futunk egy két Su 100-as páncélvadászba vagy T-34/85-ös harckocsiba esetleg a mi oldalunkon is felbukkan egy két Hetzer.Ezzel még nem is lenne akkora probléma de vannak olyan pályák ahol csak Panzer III és IV-es harckocsikat kapunk és ezekkel kell bedarálni a Su 100-as páncélvadászokat.Ez azért már elég unfair megoldás a fejlesztők részéről... -
NorBear #1360 Egy 1:7-hez szituációba kerültem (1 matilda vs 7 Panzer III,IV).A panzer IV nem sok kárt tudott tenni a brit tankban a panzer III meg még hátulról,közvetlenközelről sem volt hajlandó rálőni.Hozzá teszem hogy a rövidcsövű 37mm-es illetve 50mm-es Pz III variánsokról illetve a panzer IV rövidcsővű 75mm-es löveggel ellátott módosulatairól van szó.Kénytelen voltam bevetni egy a közelben tartozkodó zsákmányolt brit nehéz tüzérségi löveget amivel nagynehezen végül sikerült kifüstölni a matildát de ezalatt a beásott!!! tankjaim közül 6 került a veszteséglistára.Ez unfair -
#1359 A Normandia és a Sztálingrád meg egyenesen impossible mission. -
NorBear #1358 Na elkezdtem a Tobrukot a németek oldalán.Hát srácok a 3-ik pálya kőkemény.Főként páncélautókat meg panzer II meg egy kevés panzer III E-vel kell boldogulni ami még nem is lenne gond de a feladat amit a rendelkezésre álló erőforrásokkal végre kell hajtani kissé tulzás... -
#1357 Великие битвы-Сталинград... is -
#1356 Fut a Колекция Великие битвы is. :) -
NorBear #1355 Hali!
Elkezdtem letölteni a kiegészítőket de nem tudom letölteni mert nem seedeli senki -
#1354 Lite 4.13. Az össze Védelem emulácio be van kapcsolva.
Piros tank az editorban.
-
gooooliath #1353 melyik verziód van? pro? ami axonnak is van? -
#1352 Nem. fut simán a Daemon-nal. -
gooooliath #1351 és te is a blitzkrieg 2 bin-jét tetted fel a játékba? -
#1350 Üdv. Igen. -
gooooliath #1349 de melyik játékról beszélsz a normandiáról?...azt játszottad?...üdv -
#1348 BK1 BK2 maps és mods.ITT! -
#1347 Én belenéztem a mapeditorral és ott én is láttam ezeket a egységeket, de a pályán nem jelentek meg. Nekem sikerült végigvinnem, bár én berajzoltam magamnak 99 utánpótlást :) Rohadtul nehéz az összes pálya az ellenség szinte vég nélkül kapja az új egységeket. -
gooooliath #1346 öszintén szólva fogalmam sincs..én találtam egy 1.5 ös patcht..a lényeg h multiplayerra vagyok be indulva..azt akarom meg oldani vele... -
#1345 Én is arra gyanakodtam, hogy a cserélt bin könyvtár miatt van ez. Milyen verziójú a Blitz2 ami a gépeden van? Először nézd meg azt, mert lehet, hogy már 1.5-ös és ezért nem tudod patchelni. Egyébként az 1.5-ös az utolsó patch? Mert nekem anthology van meg eredetiben és azt már nem kell patchelni. -
gooooliath #1344 igen! sajnos minden alkalommal ez van..sött az elsö mission tul sem enged..hiába csinálom meg a 4 küldetést..és volt méga pályán késöbb még egy piros tank...én ugy nézem h ezek német tankok sziluetjai..de passzivak..nem reagálnak...lehet h az a baj h az alap blitz 2 bije van be rakva..lehet h egy késöbbi kell..pl liberation...
apropo! az 1.5 ös patchot miért nem birom a kalóz blitz 2 re rá dobni? -
#1343 Nem találkoztam még ilyen jelenséggel. Minden alkalommal jelentkezik vagy csak néha? -
gooooliath #1342 érdekes dolog történt..normandia kezdö kép..pár tankom piros maradt és a többiek kés9bb meg is ölték szegényeket...kanibalizmus**..ez miért lehetett? -
gooooliath #1341 [IMG]http://kep.psharing.com/371215.jpg[/URL][/IMG] -
#1340 Örülök, hogy megy ezzel a módszerrel.
Immár nekem is teljes a gyűjteményem. Elvileg minden létező Blitz 1 és Blitz 2 kieg+addon+mod megvan ami csak létezik.
Hátradőlök és gondolatban már bontok is egy sört :-)
Ha letelik a melóidő akkor igaziból is :-) -
gooooliath #1339 és sikerült!!!! ugyanaz az eljárás..a bint a blitzkrieg 2 böl át kell tenni a normandiába és már megy is! elötte töröltem a normandia bin-t..ennyi..megy mint a karikacsapás!! no! akkor meg van a blitzkrieg 2 böl is mindenem! mehet a spájzba ez a kettö is a beföttek közé..majd a télen jó lessz.... -
#1338 Ja még annyit, hogy ha a bin könyvtárat átmásolod akkor nekem is ciril betűs. Én még a data alkönyvtárból is áttettem 1-2 .pak kiterjesztésű filét a magyar verzióból ezért lett magyar nyelvű, de mint említettem ezeket most ki is töröltem, mert később bekavarnak, szóval ciril betűs nekem is. -
#1337 Nekem megvan a magyar nyelvű kurszki csata. Viszont mégis kiszedtem a magyar nyelvi fileokat, mert az első pálya után a térképen már bezavar. Szóval én is cirilbetűsen tolom.
Elvileg ezzel a logikával a normandiának is menni kell. Mondjuk ott érdemes a felpatc-elt Blitz2-t használni, de mégjobb ha megvan a Blitz2 anthology, vagy esetleg a 2 kieg közül valamelyik, mivel azok már gyárilag 1.6-os verziójúak.
Majd jelezz vissza ha sikerül így elindítanod.
Más téma. Nekem a Kurszki csata a gyári dvd-n 1.2 giga helyet foglal. Ezek a kiegészítők is ilyen méretűek, csak a dvd-re a ruszkik ráraktak 2 alibi filet, ami kitölti a dvd-t. Ez 2 üres nagyméretű file. Fogtam és rar-al betömörítettem ezeket a 4,5 gigás dvd képeket és összenyomva már csak 1.2 giga méretűek, pont mint a kurszk. Na most érdemesebb lett volna ezeket a jóval kisebb tömörített állományokat megosztani a torrent oldalon és akkor mindenkinek jóval gyorsabban leért volna. -
gooooliath #1336 éredekes nekem a fields of thunder angolul van meg..és mikor a bint be dobtam akkor továbra is orosz ciril maradt..de nem zavar.... -
gooooliath #1335 és megy is!..sikerült...
no most,ezzel a logikával menne a normandia is? mert nekem daemon toolsal nem megy..persze az blitz 2 alap bin-el ugyebár...?! -
#1334 Igen pontosan. Akkor menni fog. -
gooooliath #1333 óha!! akkor te bele vágtál a közepébe!!!...nos akkor ezek szerint a kurszki csata bin könyvtárát dobjam be a stalinfgrad helyére!? ... és akkor az az idióta starforces védetség le megy rála?..próbálom.. -
#1332 Az egységek nevei is magyarul jelennek meg, de persze a küldetések leírása a Kurszki csatára vonatkoznak nem pedig a sztálingrádra, ami igazából nem zavaró, mivel a ciril betűs küldetés leírásokat úgy sem értettem.
-
#1331 Sikerült magyarítanom a játékot a Kurszki Csata állományaival:
-
#1330 Ismét visszaköszön a Fields of Thunder rendszere, mivel meg is jött az első adag erősítés:
-
#1329 Elfoglaltam az első pontot:
-
#1328 Sorban megsemmisítettem a tankokat, a Marder II-esnek köszönhetően:
-