Nyáron érkezik a Matsushita kétrétegű Blu-ray felvevője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm😊
én hallottam 450ezer Forintos CD íróról... ezt számtech tanárom mesélte. Elmnondásai alapján nem kevés pénzt össze lehetett gyûjteni vele.
De mikor vot ez? 10-12 éve?...
2005 végén max a nagyon extrémen szerelt gépekben lesz Blue Ray, az is csak Japánban, ahol biztosan úgy terjed majd, mint a tamagocsi. Ezt a fent mellékelt kép is mutatja...😛
én hallottam 450ezer Forintos CD íróról... ezt számtech tanárom mesélte. Elmnondásai alapján nem kevés pénzt össze lehetett gyûjteni vele.
De mikor vot ez? 10-12 éve?...
2005 végén max a nagyon extrémen szerelt gépekben lesz Blue Ray, az is csak Japánban, ahol biztosan úgy terjed majd, mint a tamagocsi. Ezt a fent mellékelt kép is mutatja...😛
Egy kis felhomályosítás itt:http://www.research.ibm.com/journal/rd/443/ashley.html
Lurkonak fogalma nincs az optikai adattárolás potenciális lehetõségeirõl. Pl a holografikus adattárolás elméletileg egyáltalán nem olyan sérülékeny mint az eddig használt lyukasztgatós módszer, mert az elvébõl adódóan a "megírt" térfogatrész minden töredéke ugyanazt az információt tartalmazza, és a tárolható adatmennyiség (nem akarok hülyeséget írni) baszott nagy egy térfogategységre vetítve.
Szóval összegezve, aki az optikai adattárolás gyors hanyatlására számít biztosan csalódni fog.
Szóval összegezve, aki az optikai adattárolás gyors hanyatlására számít biztosan csalódni fog.
Tény, hogy a cd írók ára lassabban esett, mint a dvd íróké. Szerintem a blue-ray-es írok már 1 év múlva eléri a megfizethetõ árszintet.
a 2005 végén megjelenõ ps3ban és xbox2ben szerintem nagy valószínüséggel valami dvd utáni technológia lesz
Valóban jó dolog ez a blueray, de gondoljatok bele: most terjed a dvd író. Olvasó szinte minden gépben van, az asztaliak elég sok formátumot kezelnek már. Ezekbõl is kapni már olyat, ami AVIt, MPEG-et játszik le… író pedig már 20ért is van. Most jön a 12x Plextor, ennek ára sztem nem lesz több 120nál. Mennyi lesz az új BlueRay író? SG szerint 6-800ezer... és nyáron jön. Mi lesz még nyárig DVD téren…
Mióta is van CDROM? Pedig közben jött a drive, zip, omega, ... ezeket nem szerelik alapból az õj gépekbe, sõt… A DVD viszont már lassan kis túlzással teljesen leváltja a hagyományos CD-t.
Node ne legyen igazam.
Lurkó
Remélem 3éven belül ha bemész a videótékába, hazamész, és berakod a tévére kötött kártyaolvasóba😊
Vagy megnézed mobilon…😊
Mióta is van CDROM? Pedig közben jött a drive, zip, omega, ... ezeket nem szerelik alapból az õj gépekbe, sõt… A DVD viszont már lassan kis túlzással teljesen leváltja a hagyományos CD-t.
Node ne legyen igazam.
Lurkó
Remélem 3éven belül ha bemész a videótékába, hazamész, és berakod a tévére kötött kártyaolvasóba😊
Vagy megnézed mobilon…😊
Ja és nemárt kivárni melyik lesz az életképes szabvány, mert szvsz túl sok cég szeretne hozzáférni a zsiros leveseskondérhoz.
http://dvd.index.hu/index.php?cikkid=4870
http://dvd.index.hu/index.php?cikkid=4870
Azért egy kicsit odébb lesz, amikor megfinanszirozhatunk magunknak egy ilyen HDTV-t illetve a hozzá kapcsolódó eszközöket. Ráadásul kevés embernek van itthon normális házimozija és itt most nem a bevásárlóközpontokban 50eFt-ért akciózott rendszerekre gondolok. Viszont tény, hogy lassan a HDD-k olyan elõnyre tesznek szert a 4,7Gigás dvd-vel szemben, hogy lassan ez utóbbiak a "kisflopi" szerepét veszik át a CD-tõl.
Mutassatok már egy olyan TV-t amelyik képes ekkora felbontást megjeleníteni. A mostani TV-k felbontása csak a töredéke annak amit ez tud. Még a nagyobb felbontású Philips Pixelplus-os TV-k is csak a felét tudják ennek. Akkor meg minek?
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
1. A tokos lemeznek vagy 4szer annyi hely kell mint az anelkulinek.
2. A PS3 mar akkor megbukott amikor kitalaltak, folyamatosan kamuznak hogy miert nem jelenik meg ekkor meg akkor, pedig 1szeru: 10edannyit se tudnak megcsinalni mint amit osszehazudoztak.
2. A PS3 mar akkor megbukott amikor kitalaltak, folyamatosan kamuznak hogy miert nem jelenik meg ekkor meg akkor, pedig 1szeru: 10edannyit se tudnak megcsinalni mint amit osszehazudoztak.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
milyen adataid vannak amik nem férnek rá 1-2 dvd-re ???
a mai világban ilyen gyors net mellett szinte semmit nem érdemes lementeni, ha kell akkor letöltöm oszt kész
amugy a dvd 2 rétegü , tehát kb 8 giga
az uj film szabvány meg 1920x1080 -as ha jol tudom , ami kb 6-szor nagyobb helyet igényel szal kell az az 50 giga,
és végre nem tok nélküli szart kell használnom, mer ugye a blue ray tokos igy nem lesz annyira kényes
ja és ilyen lesz a ps3-ban is jövöre
a mai világban ilyen gyors net mellett szinte semmit nem érdemes lementeni, ha kell akkor letöltöm oszt kész
amugy a dvd 2 rétegü , tehát kb 8 giga
az uj film szabvány meg 1920x1080 -as ha jol tudom , ami kb 6-szor nagyobb helyet igényel szal kell az az 50 giga,
és végre nem tok nélküli szart kell használnom, mer ugye a blue ray tokos igy nem lesz annyira kényes
ja és ilyen lesz a ps3-ban is jövöre
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Hogy néz már ki? Olyan mint egy elsõszériás vcr.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Király, olcsóbb lesz a backup.
Bár ha azt nézzük, hogy ilyen filmekbõl hányat lehet majd egyetlen Blue Ray-re warezolni 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Parasztvakítás.
DVD-nyi helyen Windows Media 9-es módolással másfél órás film elfér 1600*1200-as felbontással.
DVD-nyi helyen Windows Media 9-es módolással másfél órás film elfér 1600*1200-as felbontással.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
már most se sok
ez király akkor a DVD nem sokáig fog élni?? 😊 ha ez a BLUE RAY elterjed mi lesz az a 4.7GB....