Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem me a kapus is az 5ösön volt, a kezébõl rugtam ki a lasztit (szinte) 😊
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
viszont az a vonalszín valahol benne van
ha megtalálnánk és kicserélném pl feketére máris jobb lenne
ha megtalálnánk és kicserélném pl feketére máris jobb lenne
A les visszajátszásánál a sárga vonal tényleg rossz lett 😞
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
3. Biztos zavarta a gólvonalon álló emberkéd a kapust... 😄DD
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
1. a becsúszást meg kell tanulni
mondtam a haver azzal kergetett õrületbe, hogy valahogy elõbb becsúszot és úgy tûnt mintha elfektettem volna már indulnék a kapu felé erre nézem elakadt a lábában a labda. Sajna én még nem tudom így megcsinálni, viszont alig kapok már sárgát és pirosat kb mint rendesen 4-5 meccsenként néha.
2. Ilyenem még nem volt.
3. Engem ilyen nem zavarna igazából is hibáznak a bírók.
Viszont a les visszajátszás azzal a sárga vonallal nem tetszik.
Ja és a nagy feliratok.
DE már dolgozom az ügyön gondolom aki kipróbálta a superpatchben lévõ fontokat sejti, hogy hogyan.
mondtam a haver azzal kergetett õrületbe, hogy valahogy elõbb becsúszot és úgy tûnt mintha elfektettem volna már indulnék a kapu felé erre nézem elakadt a lábában a labda. Sajna én még nem tudom így megcsinálni, viszont alig kapok már sárgát és pirosat kb mint rendesen 4-5 meccsenként néha.
2. Ilyenem még nem volt.
3. Engem ilyen nem zavarna igazából is hibáznak a bírók.
Viszont a les visszajátszás azzal a sárga vonallal nem tetszik.
Ja és a nagy feliratok.
DE már dolgozom az ügyön gondolom aki kipróbálta a superpatchben lévõ fontokat sejti, hogy hogyan.
Sziasztok
A Wendettát honnan lehet leszedni ?Mert már egy hete szar a linkje s nincs ott a 3 file...
Segítsetek...
A Wendettát honnan lehet leszedni ?Mert már egy hete szar a linkje s nincs ott a 3 file...
Segítsetek...
Öregem, a Konamisok 1 dolgot nagyon elb*sztak a játékban. ez a spory.
több dolog miatt is (gondolom má' tudjátok de nembaj 😄)
1. becsúszok, eltolom a lasztit, az ellenfélhez hozzá sem érek, kiállít.
2. 16oson belül felrugom az ellenfelemet, elesik, nem fujja le 😄
3. most volt egy olyan szitum, h az egyik csatárom a gólvonalon állt, lesen. egy másik emberkém, visszacsúszva, az ötösrõl rúgott egy gólt, DE nem adta meg les címén, pedig a vonalon állo emberkémnek köze nem volt a lasztihoz. Képet elfelejtettem csinálni 😄
több dolog miatt is (gondolom má' tudjátok de nembaj 😄)
1. becsúszok, eltolom a lasztit, az ellenfélhez hozzá sem érek, kiállít.
2. 16oson belül felrugom az ellenfelemet, elesik, nem fujja le 😄
3. most volt egy olyan szitum, h az egyik csatárom a gólvonalon állt, lesen. egy másik emberkém, visszacsúszva, az ötösrõl rúgott egy gólt, DE nem adta meg les címén, pedig a vonalon állo emberkémnek köze nem volt a lasztihoz. Képet elfelejtettem csinálni 😄
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Nekem eddig az adidas Bl labda, meg a másik rotario labda tetszett, nem szeretem annyira a színes lasztikat, de az új Nike-ra kiváncsi lennék.
Ps3 ID: Gascoigne74
rotarioshoz sztem az alap mdl a jó
ha mégse nemtom honnan szereztem
ja megvan, megnéztem a mintát és egyik hasonló laposét raktam be.
Az pedig ha jól emléxem a Nike volt.
ha mégse nemtom honnan szereztem
ja megvan, megnéztem a mintát és egyik hasonló laposét raktam be.
Az pedig ha jól emléxem a Nike volt.
Azt szeretném kérdezni, hogy a rotario 1 labdához van-e mdl file? Mert beraktam úgy, hogy a másik rotario labda mdl-t használtam, de úgy kicsit furcsán néz ki.
Ps3 ID: Gascoigne74
szval akkor nem te adtál rá hetest P
a franciában több stadion van jelenlegi tudásommal ezt nem tudom megoldani
annyiban segíthetnétek, hogy leírnátok hogy a tietekben hogy jönnek a stadionok sorban és melyiken kell javítani
pl most játszottam a japán stadionban és a szélén más szinû a fû. -egyszóval még a fû is zöldebb P
a franciában több stadion van jelenlegi tudásommal ezt nem tudom megoldani
annyiban segíthetnétek, hogy leírnátok hogy a tietekben hogy jönnek a stadionok sorban és melyiken kell javítani
pl most játszottam a japán stadionban és a szélén más szinû a fû. -egyszóval még a fû is zöldebb P
kéne csinálni magyar patch-et!:-)
ja és valaki beszéljen a Hajdu B.-vel is mer a kommentár is kõne 😛PP
ja és valaki beszéljen a Hajdu B.-vel is mer a kommentár is kõne 😛PP
jó a superpatch meg a labda is sikerült!
a stadionokat télleg lehetne berakni, mert mondtad pl., hogy a francia patchben is vannak jók és én ezért nem szedném le az egészet mert túl lassan jön ahol ráleltem... 😛
a stadionokat télleg lehetne berakni, mert mondtad pl., hogy a francia patchben is vannak jók és én ezért nem szedném le az egészet mert túl lassan jön ahol ráleltem... 😛
Auxerre?

hát most amúgy beraktam az elsõ hat stadiont
de asszem az lesz hogy végigmegyek és minden stadionnál berakom egyesével a legjobb dolgokat
kb hetente két stadion-t
aztán ha valakit érdekel és Tommy akarja egyesével kirakhatjuk.
Viszont ha valakinek van kedvenc csapatához jó bannerja, scoreboardja kirakhatná ide s ha tudom berakom.
de asszem az lesz hogy végigmegyek és minden stadionnál berakom egyesével a legjobb dolgokat
kb hetente két stadion-t
aztán ha valakit érdekel és Tommy akarja egyesével kirakhatjuk.
Viszont ha valakinek van kedvenc csapatához jó bannerja, scoreboardja kirakhatná ide s ha tudom berakom.
nem szégyen az
énis egyszer 4-ra nyerek aztán meg kikapok
konkrétan a játékosra állíts emberfogót a taktikában
énis egyszer 4-ra nyerek aztán meg kikapok
konkrétan a játékosra állíts emberfogót a taktikában
igen, mert azt vettem észre, hogy patch-ként sokkal jobban be lehet illeszteni dolgokat...nekem pl. az import valamikor nem sikerül...
Hármason leragadtam jól. Persze én is kifejelem az esetek nagy részében. 20 perces meccseket nyomok, abba azért belefér pár szöglet. A védõ ott áll mellette (néha kettõ is), de benyomja a rohadék igy is.
hányas fokozaton?
én igyexem megelõzni az embert
esetleg állíts rá valakit az ellenfél legjobb csatárára
én igyexem megelõzni az embert
esetleg állíts rá valakit az ellenfél legjobb csatárára
én úgy raktam asszem...
create patch nem jó?
de
ezt irja ki amikor improtálnám valamelyik fájlt
Elég elvont de tetszik nekem is, és mialatt játszottam a fifa 2004-el eszembe jutott a 2003 és rájöttem hogy nem is volt az olyan rossz,sõt-gondoltam-ha rakok bele egykét idei mezt akkor még jobb lesz mint a mostani.
Már csak egy feladat van hátra : megkeresni a cd-t
De ha tudsz no cd patchet akkor jó lenne,bár valszeg megtalálom
Már csak egy feladat van hátra : megkeresni a cd-t
De ha tudsz no cd patchet akkor jó lenne,bár valszeg megtalálom