Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hétvégén leszek otthon, addig sajnos csak olvasgatni tudom a szerkesztési tanácsokat.
Ps3 ID: Gascoigne74
Na visszaolvastam, megtaláltam az infokat a spanyol kommentátor elkészítéséhez, de csak hétvégén lessz idm elkészíteni. Don Vittorio, ha esetleg erre jársz és fel tudod rakni valahova a spanyol patch-t akkor megköszönném, ha nem tudod, akkor szombaton nekilátok, csak sikerül.
Köszi mindenkinek a segítséget, kipróbálom a feladatkezelõt.
nem kell felinstallálni
megnyitod a spanyol afs-et és amiket Don írt azokat kijelölve készitesz egy afp-t
aztán megnyitod a rendes afs-t és beimportálod
én mondjuk nemígy csináltam de ha sok kommentárt akarsz kipróbálni akkor célszerûbb
megnyitod a spanyol afs-et és amiket Don írt azokat kijelölve készitesz egy afp-t
aztán megnyitod a rendes afs-t és beimportálod
én mondjuk nemígy csináltam de ha sok kommentárt akarsz kipróbálni akkor célszerûbb
Nekem is megvan a PES3 DVD. Gondolom felintstalálom a spanyol kommentátorral, és megnyitom az AFS-el. Mit kéne kiszedjek belöle? Vagy ennél bonyolúltabb?
nekem a PES3 DVD-rõl van de Don készitett belõle patchet kérdezd meg tõle hátha valahova kirakja.
nem kell ám mindent leszedni P
kezdetnek elég a Wendetta
a BL patch amúgy PES3-as, viszont már van két update-ja
kezdetnek elég a Wendetta
a BL patch amúgy PES3-as, viszont már van két update-ja
kipróbáltad?
érdekel más véleménye
nálam kicsit túl jól fejeltek
mármint akivel játszottam :-)
érdekel más véleménye
nálam kicsit túl jól fejeltek
mármint akivel játszottam :-)
meghaajtód:\Konami\Winning eleven 7I\save\KONAMI-WIN32WE7U0PT\KONAMI-WIN32WE7UOPT Itt az elérési út! ;-)
CSAK a Fradi
Ha a rostert nyitod meg jó lesz.
A wolf féle? Mert azt én is leszedtem tegnap. Felraktam, becrack-eltem és nem indult el a game.
Sziasztok!
Elõször is Csaó Breki! Köszi a segítséget, amit a fifahungary-n adtál. Már szedem is a wendetta-t.:) Aztán...megnéztem ezt a progit,amivel fel lehet turbózni a kapust+minden. Melyik az az option file? Mert ha a data_e. afs-re gondoltatok, azt nekem nem tudja megnyitni, mert kevés a "virtuális memória"...vagy mi a szösz.:) A másik, olvasgattam, hogy alakítgatjátok a progit, stadionokat raktok ki-be+labdákat+mezeket. Ezt honnan tudnám megtanulni én is, mert eddig csak az AFS explorer-t használtam. Szóval légyszi segíts Breki vagy valaki, akinek van türelme..:) Mert talán kiderült, de nem vagyok valami profi, viszont imádom ezt a játékot és én is szeretném, ha jól nézne ki.
Egyébként, nem tervezitek, hogy összeszedtek egy saját patch-et, innen onnan összeválogathatnátok ami jó és egyberaknátok??? Nekünk(amatõröknek) is egyszerûbb lenne.:) Ti meg amúgy is ezt csináljátok.:) Elõre is köszi! Csaó Rossi1! FORZA MILAN!!! VIVA VALENTINO!!!
Elõször is Csaó Breki! Köszi a segítséget, amit a fifahungary-n adtál. Már szedem is a wendetta-t.:) Aztán...megnéztem ezt a progit,amivel fel lehet turbózni a kapust+minden. Melyik az az option file? Mert ha a data_e. afs-re gondoltatok, azt nekem nem tudja megnyitni, mert kevés a "virtuális memória"...vagy mi a szösz.:) A másik, olvasgattam, hogy alakítgatjátok a progit, stadionokat raktok ki-be+labdákat+mezeket. Ezt honnan tudnám megtanulni én is, mert eddig csak az AFS explorer-t használtam. Szóval légyszi segíts Breki vagy valaki, akinek van türelme..:) Mert talán kiderült, de nem vagyok valami profi, viszont imádom ezt a játékot és én is szeretném, ha jól nézne ki.
Egyébként, nem tervezitek, hogy összeszedtek egy saját patch-et, innen onnan összeválogathatnátok ami jó és egyberaknátok??? Nekünk(amatõröknek) is egyszerûbb lenne.:) Ti meg amúgy is ezt csináljátok.:) Elõre is köszi! Csaó Rossi1! FORZA MILAN!!! VIVA VALENTINO!!!
Már visszaolvastam (nem teljesen)!
Olasz szuperpeccset már lezúztam!
Azért nyomhatnátok 1-2 hasznos linket! ;)
Olasz szuperpeccset már lezúztam!
Azért nyomhatnátok 1-2 hasznos linket! ;)
sztem az egész fórum errõl szól
kicsit olvass vissza
kimondottan spanyol patchet még nem láttam
spanyol kommentárom van
kicsit olvass vissza
kimondottan spanyol patchet még nem láttam
spanyol kommentárom van
Szeiasztok!
Honnan lehet letölteni ehhez a progihoz cuccokat?
Engem a spanyol csapatok érdekelnek!
Honnan lehet letölteni ehhez a progihoz cuccokat?
Engem a spanyol csapatok érdekelnek!
-ugyan ezt(1961) kell csinálni a védõkkel (all defenders) csak nem a response, hanem az aggressiont (remélem a tulajdonságok nevét nem kell fordítani :) növelitek 7-tel....így a védõk sokkal agresszívabbak lesznek, több lesz a szabálytalanság, a séerülés, a szerelések stb....
középpályások (midfielders) itt is az agressziót kell növelni, de csak 4-gyel :-) Hasonló eredméyekkel, mint a védõknél.
csatárok: (attackers):lsmét az agressziót kell növelni 2-vel...így a csatárok letámadják a védõket :)
összes poszt: technique,shot-thnique , és a teamwork-ot is 9-el növeljétek...ez a'szem nem kíván magyarázatot....
középpályások (midfielders) itt is az agressziót kell növelni, de csak 4-gyel :-) Hasonló eredméyekkel, mint a védõknél.
csatárok: (attackers):lsmét az agressziót kell növelni 2-vel...így a csatárok letámadják a védõket :)
összes poszt: technique,shot-thnique , és a teamwork-ot is 9-el növeljétek...ez a'szem nem kíván magyarázatot....
CSAK a Fradi
oké Terminek köszönjétek a fordítást
Nah, akkor:
E/1.-ben:
Megosztanék veletek néhány gondolatot..Letöltöttem a PEs3-hoz egy optionfájl-szerkesztõt, amit lehet használni a We7-hez is! Nos, szedjetek le egy ilyen szerkesztõ progit és tegyétek meg a következõket:
Betöltitek a WE7i optionfájlját....
A a macro edition fülre kattintotok
megnövelitek (incress) az összes kapus (all keeper) response tulajdonságot 7-tel....klikk az appéy-ra
így a kapusok sokkal valósághûbben fognak viselkedni (nagyobb védések, jobb reflexek stb....)
Nah, akkor:
E/1.-ben:
Megosztanék veletek néhány gondolatot..Letöltöttem a PEs3-hoz egy optionfájl-szerkesztõt, amit lehet használni a We7-hez is! Nos, szedjetek le egy ilyen szerkesztõ progit és tegyétek meg a következõket:
Betöltitek a WE7i optionfájlját....
A a macro edition fülre kattintotok
megnövelitek (incress) az összes kapus (all keeper) response tulajdonságot 7-tel....klikk az appéy-ra
így a kapusok sokkal valósághûbben fognak viselkedni (nagyobb védések, jobb reflexek stb....)
Csak nem értik/értjük, mert angol. :PPPP
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Legalább egyedi :P
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Liverpool, MU?
Liverpool, MU!
Liverpool, MU!
BOLDOG SZÜLINAPOT BREKI !!!

thx majd megnézem
épségben visszaértem :) csak nem hallok a bal fülemre :P
épségben visszaértem :) csak nem hallok a bal fülemre :P