Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gascoigne
Csak hétvégén leszek otthon, addig sajnos csak olvasgatni tudom a szerkesztési tanácsokat.

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
nem olyan vészes sztek kb 10 perc legalább kell hozzá :-)
Gascoigne
Na visszaolvastam, megtaláltam az infokat a spanyol kommentátor elkészítéséhez, de csak hétvégén lessz idm elkészíteni. Don Vittorio, ha esetleg erre jársz és fel tudod rakni valahova a spanyol patch-t akkor megköszönném, ha nem tudod, akkor szombaton nekilátok, csak sikerül.

Köszi mindenkinek a segítséget, kipróbálom a feladatkezelõt.

Breki33
nem kell felinstallálni

megnyitod a spanyol afs-et és amiket Don írt azokat kijelölve készitesz egy afp-t

aztán megnyitod a rendes afs-t és beimportálod
én mondjuk nemígy csináltam de ha sok kommentárt akarsz kipróbálni akkor célszerûbb
Gascoigne
Nekem is megvan a PES3 DVD. Gondolom felintstalálom a spanyol kommentátorral, és megnyitom az AFS-el. Mit kéne kiszedjek belöle? Vagy ennél bonyolúltabb?

Breki33
kis javítás
Increase Shot Technique by 7 (tehát nem 9)

Agility-t-lehet visszaveszem P
Breki33
nekem a PES3 DVD-rõl van de Don készitett belõle patchet kérdezd meg tõle hátha valahova kirakja.
Gascoigne
Ezt a spanyol kommentátort le lehet valahonnan tölteni?

Breki33
viszont kivánjuk
dartonita
ize szal 1950re valaszom pecs.de ojmindegymar:)

dartonita
naen meloZni kezdtem de gondoltam bekoszonok,kezcsok joreggelt minden gamernek.(1950

Breki33
nem kell ám mindent leszedni P
kezdetnek elég a Wendetta
a BL patch amúgy PES3-as, viszont már van két update-ja
Breki33
kipróbáltad?
érdekel más véleménye

nálam kicsit túl jól fejeltek
mármint akivel játszottam :-)
Breki33
Wolfnál a collarfixes exevel megy asszem
Breki33
figyi ha most újra beírnék mindent nem biztos mindenki örülne :-)
Breki33
van egy ilyen patchem az fh-n
jó mondjuk nem magától települõs
Terminátor14
meghaajtód:\Konami\Winning eleven 7I\save\KONAMI-WIN32WE7U0PT\KONAMI-WIN32WE7UOPT Itt az elérési út! ;-)

CSAK a Fradi

Ha a rostert nyitod meg jó lesz.

A wolf féle? Mert azt én is leszedtem tegnap. Felraktam, becrack-eltem és nem indult el a game.
Placebo74
Na. Fog ez menni.
Premier League és CL patch már kúszik lefelé!
Sziasztok!

Elõször is Csaó Breki! Köszi a segítséget, amit a fifahungary-n adtál. Már szedem is a wendetta-t.:) Aztán...megnéztem ezt a progit,amivel fel lehet turbózni a kapust+minden. Melyik az az option file? Mert ha a data_e. afs-re gondoltatok, azt nekem nem tudja megnyitni, mert kevés a "virtuális memória"...vagy mi a szösz.:) A másik, olvasgattam, hogy alakítgatjátok a progit, stadionokat raktok ki-be+labdákat+mezeket. Ezt honnan tudnám megtanulni én is, mert eddig csak az AFS explorer-t használtam. Szóval légyszi segíts Breki vagy valaki, akinek van türelme..:) Mert talán kiderült, de nem vagyok valami profi, viszont imádom ezt a játékot és én is szeretném, ha jól nézne ki.

Egyébként, nem tervezitek, hogy összeszedtek egy saját patch-et, innen onnan összeválogathatnátok ami jó és egyberaknátok??? Nekünk(amatõröknek) is egyszerûbb lenne.:) Ti meg amúgy is ezt csináljátok.:) Elõre is köszi! Csaó Rossi1! FORZA MILAN!!! VIVA VALENTINO!!!
Placebo74
Már visszaolvastam (nem teljesen)!
Olasz szuperpeccset már lezúztam!

Azért nyomhatnátok 1-2 hasznos linket! ;)

Breki33
sztem az egész fórum errõl szól
kicsit olvass vissza
kimondottan spanyol patchet még nem láttam
spanyol kommentárom van
Placebo74
Szeiasztok!
Honnan lehet letölteni ehhez a progihoz cuccokat?
Engem a spanyol csapatok érdekelnek!

Breki33
huhhhhhhh ez durva
kezdõknek nem ajánlott

elsõre gólt se tudtam lõni
Breki33
na köszi kiis prószálom
én még növeltem hárommal az Agility-t
Terminátor14
nm ;)

CSAK a Fradi

Terminátor14
-ugyan ezt(1961) kell csinálni a védõkkel (all defenders) csak nem a response, hanem az aggressiont (remélem a tulajdonságok nevét nem kell fordítani :) növelitek 7-tel....így a védõk sokkal agresszívabbak lesznek, több lesz a szabálytalanság, a séerülés, a szerelések stb....
középpályások (midfielders) itt is az agressziót kell növelni, de csak 4-gyel :-) Hasonló eredméyekkel, mint a védõknél.
csatárok: (attackers):lsmét az agressziót kell növelni 2-vel...így a csatárok letámadják a védõket :)
összes poszt: technique,shot-thnique , és a teamwork-ot is 9-el növeljétek...ez a'szem nem kíván magyarázatot....

CSAK a Fradi

Breki33
köszi pont ezt akartam visszakeresni
Terminátor14
hali all! innen tudjátok letölteni a szerkesztõ programot....

CSAK a Fradi

Breki33
folyt köv hamarosan
Breki33
mindjárt megértitek
Breki33
ez csak szöveg P
Breki33
oké Terminek köszönjétek a fordítást

Nah, akkor:
E/1.-ben:
Megosztanék veletek néhány gondolatot..Letöltöttem a PEs3-hoz egy optionfájl-szerkesztõt, amit lehet használni a We7-hez is! Nos, szedjetek le egy ilyen szerkesztõ progit és tegyétek meg a következõket:
Betöltitek a WE7i optionfájlját....
A a macro edition fülre kattintotok
megnövelitek (incress) az összes kapus (all keeper) response tulajdonságot 7-tel....klikk az appéy-ra
így a kapusok sokkal valósághûbben fognak viselkedni (nagyobb védések, jobb reflexek stb....)
Csak nem értik/értjük, mert angol. :PPPP

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

FH ToMmY
csak nem fifa? :D

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

FH ToMmY
hány mega?
meg mi is ez?: )

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Breki33
a 1904-es senkit sem érdekel?
pedig egy olyan mint egy még jobb gameplay
Legalább egyedi :P

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
nemúgy

template
amúgy amit csináltál mezt másszinû lett az ujja P
Liverpool, MU?
Liverpool, MU!

Breki33
Kiváncsi vagyok tudjátok-e milyen mezek ezek P
Breki33
Breki33
Breki33
merrõl merrõl? :-)
dartonita
brekinap va? akko innen is egy nagy gratot :)

Breki33
köszönöm szépen
BOLDOG SZÜLINAPOT BREKI !!!

thx majd megnézem
épségben visszaértem :) csak nem hallok a bal fülemre :P