Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik file-t kell berakni,hogy a magyar zászló legyen a menüben és a bevonuláskor?

Windows csere lesz a gépemen. Miket kell elmentenem, hogy ugyanolyan legyen a WE, mint elõtte ?

Valamelyik kb. 1 évvel ezelõtt cikkben olvastam értékelésként, hogy "...az EA egyik kezével ad, a másikkal elvesz...". Ez szerintem nagyon igaz! Egyszer a játékmenet jó, máskor a grafika, megint máskor a csapatok száma de valahogy sosincs mindez egyben, valamit mindig sikerül nekik elb@szni!

Breki33
hát az újban mintha ezis javult volna
csakhát a grafik
majd próbálom...

Én is jobban csípem a manuális dolgokat! Az EA-s játékoknál az a baj, hogy legtöbbször csak nyomsz egy d-t, és rögtön kilövi az optimális sarkot...
Hosszú távon elég zsibbasztó...

Breki33
egy másik alfa-t nem tudsz bemásolni?
én úgy csináltam
Breki33
Akkor jó mert nekem meg a gamepad miatt nem megoldható, de amúgy meg nagyon bejön.

Ja és taktikában csináltatok olyat hogy egy embert ráálítottok az ellenfél sztárjára követõ emberfogással?

Ja és mégegy kérdés.
Régebben sose lassult be nekem, mostmeg van amikor belassul egy mecs
kilépek ujra akkor meg jó.
Másnál is van ilyen?

Érdekes módon a WEndetta Enegyzernél nem volt ilyen.
Mondjuk azis érdekes, hogy más nevû asf-et használ, saját exe-je van viszont qa mentéseim és rosterem használhatom.
ja, a menüs kész van, viszont az alfásat elcs@sztem, és olyankor az ÖSSZESNÉL megszûnik az átláthatóság
Szóval szopóka, nyalóka kezdhetem elõlrõl...

Breki33
a menüst asszem tegnap beírtam melyik fileban vannak az elég egyszerû
Amúgy asszem az új optioneditorral lehet betenni flageket és van egy flagcsomag is.

A nézõtéri is egyszerû, viszont munkaigényes mivel 21 réteg van és az Alpha-kat is külön be kell rakosgatni.
Probáltam de nem megy maradok a régi bevált módszernél.

...is, meg a menü(k)ben megjelenõ(k)rõl

próbálgattam már manuálisan, kevés sikerrel...
de NEM ADOM FEL!!!!!!!!!

Breki33
Úgynéz ki az Euro-ban loptak pár dolgot a Konami-tól
Amúgy a manuálist paszt használja valaki?
Breki33
nem lovéra megy csak dicsõségre :-)

tippelsz aztán kiírja ki volt a legjobb
Breki33
Most a szurkolói zászlókról van szó?
azt jóóóóóól teszed!

No problem,hogy nem szeretnek minket,már ugy se játszok EA focis játékkal csak WE7-el

u.i.: nem totózok, mert még elvinném az orrotok elõl a nagy lóvét

Én meg ált. a Spanyolokkal nyomom, de ha már lehetnek magyarok is, gondoltam miért ne?
Az EA-s játékokban úgyse nagyon szeretnek minket...

Attól függ, mekkora meló, még bele se kukkantottam...

A zászlókat mikorra tudod megcsinálni?

Breki33
Hát én inkább az EB-t fogom nyomni az Olasszokkal

tényleg a Toto-t kitöltöttétek?
Köszi nem jól néztem végig

u.i: köszi a mezt!

Csak úgy, unalom ellen, meg hogy le lehessen játszani a tegnapi bámulatos, páratlan, megismételhetetlen, fenomenális Japánverést

Breki33

Bár nemtudom miért jó ez nektek P
FifaHungary-n van a WE7 és a PES3 szekcióban is magyar válogatott mezcsomag, bármelyik OK!!!

Nem találom a mezeket.Be tudod linkelni vagy merre van még.

A file a www.mike.iweb.hu címen van, WEditorral kell berakni (mint a Wendetta 1.3-nál). Kicsit frissítettem is az eredeti csapaton, de még fogom finomítani...
A mezeket le tudjátok szedni a FH-rõl. A zászlókat is megcsinálom majd...

Breki33
A bootpack for Winning Eleven 7 International. These boots are included:

Editable :
1- Diadora
2- Puma King
3- Nike vapor 2 (credit to Valentino)

Non-Editable :
4- Nike Air Zoom Total III (credit to Shijiono)
5- Lotto Gold
6- Adidas F50 White & Blue (credit to ????)
7- Adidas Predator (from WE7I)
8- Adidas F50 Black & Yellow
9- Adidas Precision White CL (credit to Yogui)

download
FH ToMmY
nekemis pls!

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Breki33
Breki33
Tetszenek a cipõk és tök jó a háló

Breki33
Jé ez olasz
viszont van benne EURO

Köszönöm elfogadnám a csapatott.

pluhi
Kicsit sok lett, nem? Nem lehet picit ritkitani?
A Wendetta 1.3-ba visszaraktam a magyarokat!
Kell valakinek, vagy már mindenki túl van rajta, minek is tépem itt a billentyûket...

FH ToMmY
sirály

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

hú de király lett! 😄

Breki33
ahammmmmmmmmm
Breki33
Wendetta Energyzed completamente in ITALIANO!!! 8/04/2004

Per utilizzare questa patch, scompattare il primo dei file .rar, in una cartella, e tutti gli altri saranno scompattati automaticamente, andando a crearvi nella cartella scelta, 2 files:

Wendetta.exe
datW_s.afs

Una volta decompressi, questi due file dovete semplicemente inserirli nelle relative cartelle del gioco.
Lasciate i nomi così come stanno, non rinominateli, altrimenti il gioco non parte. Se invece volete avere di nuovo i menù in Inglese, dovete rinominare il file datW_s.afs in datW_e.afs.

Questa patch vi permette di giocare alla wendetta con i menù completamente in italiano.
Inoltre vi sono alcuni miei ritocchi (ENERGIA), come ad esempio la squadra della Master league ora è di nuovo quella originale Konami, con anche i nomi ritoccati, in base alla telecronaca, es. CASTOLO = CASTORO ecc...

Cosa particolare di questa patch, è che la potete utilizzare assieme al gioco originale senza dover sostituire l'exe e il data_x.afs. Non dovete neanche cancellare il vostro file opzioni, perchè l'exe della Wendetta Energyzed, vi creerà una cartella di salvataggio a parte solo per la wendetta, e quindi potete giocare alternando al gioco originale la patch Wendetta energyzed. Basta scegliere se lanciare il WE7.exe o il Wendetta.exe.
La cartella di salvattaggio per la wendetta si chiamerà "KONAMI-WEN32WE7UOPT" anzichè
"KONAMI-WiN32WE7UOPT"; in questo modo giocate tranquillamente alle due versioni nel gioco, tenendo i file nella stesse cartelle dat e Winning eleven 7 international.
Si ringrazia Superstardj per il lavoro grosso sui menù in italiano, ed anche per alcuni cartelloni che ho inserito.

Ma particolare ringraziamento, va a tutto il TEAM WENDETTA, per il loro lavoro.

Breki33
ki tudja valaki vágni ezeket a zászlókat?

Ha meglenne meg tudnám csinálni, hogy ezeket emelgessék
Breki33
sztem csere elõtt kellett volna megnézni P

amúgy nyugodtan adhat rá, csak kiváncsi lennék mi nem tetszett neki.
le bizony rá is raktam már 😛

bár nem tudom még melyikeket cserélte majd megnézem:-)

ja és már másodszor kapsz tõlem 10-est

aki kettest adott azt elkapjuk

Breki33
okés az van meg file-ban

klikk

A mezeket az fh-rõl leszedted?
Valaki 2 csillagott adott rá.
a ITA sound patchv2-t szedd majd 😛

ha felkerül végre, jó lassan megy...

a felsõ jobban teccik nekem

Breki33

Breki33