5645
-
Jimbo #3045 Hogy tudom átvenni az indításokat? Emberem ugyanis csak fut a labda mellett, aztán jön vki és simán leszereli....
Remélem érthető a problémám:-))
Köszi. -
#3044 -
#3043 majd csinálok egy újat -
#3042 miért cserélted ki a logod?
tök jó volt -
#3041 ja kevertem L2, viszont nekem azzal tök jól védekezik -
#3040 -
#3039 Breki, 16 évesen? :D -
#3038 L1 a játékosváltás. Az L2 meg stratégiákat állit. Lehet hogy a lövés a pressing 2 a kézikönyvben, de sok mindenre nem jó a behátráláson kivül. Ami nagyon hasznos persze.
Próbaképp lejátszottam egy 15perces meccset 5 csillagon. Barca-Liverpool. 2-0-ra nyertem. Nincs sok különbség a 3 csillaghoz képest, picit többet sprintel, cselez, kiugrat a gép. Valamivel rámenősebben védekezik. Semmi extra. Némi mákom volt, hogy nem kaptam gólt, elcseszte egyetlen ziccerét. Az egyik gólom klasszikus elfut-bead-fejel volt, a másikat Kluiverttel lőttem, némi cselezések után, 16-ról. -
#3037 ez igaz de én az L1-re gondoltam (a játékosváltás fölött)
valahogy jobban odanyúl nekem
ja a lövés aza nyomásgyakorlás 2 -
#3036 Nekem ilyet a PES3 csinált patch nélkül. Késve reagált a menüben stb. We7i-vel nincs baj.
Szereléshez meg x. Breki talán a sprintre gondolt, ami hatékonyabbá teszi (R1). A lövés nem igazán gyakorol nyomást, viszont be lehet vele hátrálni, ami nagyon jó. -
#3035 túl hamar nyomom meg az entert,épphogy bejön a menü,vagy a visszajátszás. aztán nem enged semmit lenyomni kb 5 mp-ig..
csak megnézem azt a guide-ot..és amúgy meglepően jó a game,már csak a játékosok testfelépítésével és arcával nem vagyok megbarátkozva,de a graf többi része remek. -
PrOceSs #3034 Breki!
Elhiszem, hoyg volt már, de ne kelljen már visszaolvasnom! Szal' be tudnád tenni azt a képet a játékból, ahol a joypad gombkiosztásait lehet beállítani? A te beállításod érdekelne... -
#3033 Ilyesfajta lassulásról még nem halottam
szerelés a passz gomb folyamatos nyomásával
én L1-el teszem hatékonnyá
ugye ahogy a guide-ben le van írva kétfajta nyomásgyakorlás van az ellenfélre
-
#3032 nálam a menü belassul néha,nem fogad el 1etlen gombot sem,meg a meccs végén amikor a játékosok sétálgatnak akkor is volt ilyen lassulás. mitől lehet? olvassak?
hogy kell szerelni finoman? lövőgombot folamatosan nyomom? elég nehézkesen megy... -
Blondy #3031 Hi!
Lenne egy kérdésem. Ahol a játékosokat lehet csereberélni van egy vastag zöld csík. (fáradtság) Alatta egy vékony piros ami pont akkora általában amennyi a vastag zöldből hiányzik. Mi értelme akkor ennek a piros csiknak? Ami viszont jobban érdekel ,hogy a csikok jobb oldalán van egy színes nyíl aminek a szine az irányával szoros összefüggésben változó. (piros,kék,zöld,sárga) Megfigyeltem hogy meccs közben is van alul egy 4 szakaszra osztott "vonalzó" ami fölé az aktuálisan irányitott játékos nevét irja. A szakasz szine itt is az emlitett 4 szin között váltakozik. Mit jelenthet ez? Félek hogy fontos információ tartalma van amitől eddig megfosztott a sors :)
Thx. -
#3030 zenét csak régebben írtam
de nem egész értem -
laca70 #3029 Majd ha lesz sok időm lehívom őket és átnézem egyesével a részeket.
Számot (zenét) írtál vagy azt, amit átpakoltál ? -
#3028 értem hát én egy csomó számot átpakoltam
annó írtam is -
laca70 #3027 Nekem csak a Wolf 1.0 van meg, abban pedig csak a U2 volt. -
#3026 nem egészen értem
te nem fősulira vagy egyetemre jársz -
#3025 jja -
#3024 délutááááááááááááááán???? -
#3023 Az benne volt a Wolf-ban asszen vagy a BL-ben -
#3022 du. van tanítás (vagyis megyünk a terror házába).
csak nemtom hánykor és hol van tali :) -
laca70 #3021 Igen. -
#3020 Carneval de Paris? -
#3019 az
te megint lógsz? -
laca70 #3018 Köszi Breki ! Beraktam a Ford-reklámos BL zenét, nagyon király ! -
#3017 ps2? -
#3016 -
TIF 2005 Screens / TIF 04 Demo -
#3014 -
#3013 nemtom nekem se jön be -
#3012 Te Breki a Centre-Spot megszűnt? -