Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem láttad?
Sztem a képen is látszik.
Amúgy lehet ha tudsz készíteni jobb hálómintát.
Most rakjak be közelebbi képet a hálóról?
Tényleg te mivel játszol?
Má nem úgy P
Sztem a képen is látszik.
Amúgy lehet ha tudsz készíteni jobb hálómintát.
Most rakjak be közelebbi képet a hálóról?
Tényleg te mivel játszol?
Má nem úgy P
akartam is kérdezni, hogy miben jobb a háló az energyzed-ben?
télleg azt nem lehet szerinted megcsinálni hogy más formájú háló legyen? kockább nagyobb stb...?
télleg azt nem lehet szerinted megcsinálni hogy más formájú háló legyen? kockább nagyobb stb...?
Ez az enyém
nagyon érdemes hozzá elolvasni a PES Guide-t az fh-ról
ott minden gomra leírja mire jó egyebek között
nagyon érdemes hozzá elolvasni a PES Guide-t az fh-ról
ott minden gomra leírja mire jó egyebek között
Én tudom a legjobban pár ember közül még hogy Brekinek milyen problémái voltak azzal.... mindig azzal szenvedett és télleg nagyon szar volt azzal jáccania!!!
Jah: bemásolnál nekem ide egy beállítást??
Jah: bemásolnál nekem ide egy beállítást??
Te ugye a Position edit-re gondolsz ? Ahol be lehet álltani, hogy a pályán hol álljon.
figyi nem a kar esett szét hanem a gumi a karon
csak gumi nélkul elég gáz volt játszani
de megoldottam
aztán jött a másik hiba
mivel elég sokáig használtam mindkettõt és fel is akartam cserélni a dualban bátran mondhatom, hogy más
nemis lehet azonos, hiszem a dualban nyomogómbként is használható
csak gumi nélkul elég gáz volt játszani
de megoldottam
aztán jött a másik hiba
mivel elég sokáig használtam mindkettõt és fel is akartam cserélni a dualban bátran mondhatom, hogy más
nemis lehet azonos, hiszem a dualban nyomogómbként is használható
Megvizsgáltam alaposan a karokat, el nem tudom képzelni, hogyan eshet ez szét. Igaz én lazán fogom a cuccot, valakinek meg elfehérednek az ujjai játék közben.
Amúgy elég nagy esély van rá, hogy tök ua. a mechanika+elektronika szolgálja ki a Rumblepadban is a kart. Ez persze csak tipp, szét kéne õket szedni.
Amúgy elég nagy esély van rá, hogy tök ua. a mechanika+elektronika szolgálja ki a Rumblepadban is a kart. Ez persze csak tipp, szét kéne õket szedni.
Visszatérve a bernabeura
Ez a BL_es és ez azért tetszik jobban mert legalább nem salak van körbe
az olyan mintha a marson lenne egy pálya.
De ezse tökéletes mert igazából nincs ennyi hely a pálya és a nézõtér között

Ez a BL_es és ez azért tetszik jobban mert legalább nem salak van körbe
az olyan mintha a marson lenne egy pálya.
De ezse tökéletes mert igazából nincs ennyi hely a pálya és a nézõtér között
ja nekem is fura volt áttálni rá dualról
sztem akkoriban mindenki azt hitte (multiban)kamuzok, hogy meg kell szokni
sztem akkoriban mindenki azt hitte (multiban)kamuzok, hogy meg kell szokni
ha jól emléxem ott csak rámész az emberre akival fogni akarsz
amúgy én azt hittem csapatrészként lehet vhol
amúgy én azt hittem csapatrészként lehet vhol
Na jó, nálam közre játszik az is, hogy hétközben Play-en játszom, ezért itthon is ugyanolyan irányítást akartam, de semmi bajom nem volt azon kívûl vele, hogy cserélgetni kellett az elemeket, nekem 1850-es akksik voltak. Kipróbáltam a cipõket, de még mindíg a Yogui cipõk tetszenek a legjobban, talán azért mert kettõ megvan az életben is belõle.
Ps3 ID: Gascoigne74
Köszi.
Én a Mark settingsben követõ emberfogást nem találtam. Hol van ?
Az agresszívot úgy tudod beállítani, hogy kiválasztod azt a játékost, amelyiket fogni akarod, ezután felajánlja, hogy Normal vagy Agressive legyen. Ez csak a rátapadás erõsségét állítja, nem lesz szabálytalanabb a védõ. Tõlem ezért még nem állítottak ki senkit.
Az agresszívot úgy tudod beállítani, hogy kiválasztod azt a játékost, amelyiket fogni akarod, ezután felajánlja, hogy Normal vagy Agressive legyen. Ez csak a rátapadás erõsségét állítja, nem lesz szabálytalanabb a védõ. Tõlem ezért még nem állítottak ki senkit.
Én 2 hónapja vettem Dualt (PCLand), azóta sincs vele semmi bajom. Lehet, hogy az új szériákon már javítottak.
na én pont fordítva vagyok
Sztem aki venni akar próbálja ki ha tudja, vagy legalább nézze meg pl a Media Mark-ban.
Bár amikor ott voltam csak Saltek és a sima Rumblepadot láttam kétkarosban.
Sztem aki venni akar próbálja ki ha tudja, vagy legalább nézze meg pl a Media Mark-ban.
Bár amikor ott voltam csak Saltek és a sima Rumblepadot láttam kétkarosban.
Save könyvtár KONAMI-WIN32WE7UOPT
A Dual pedig szétmegy
a Fifa topicban kb három emberrõl tudok hasonló hibával
Hedgeé is szétment pl.
Nekem is két -különbözõ- problémám volt vele.
Az egyik a gumija a másik mint kiderült típushiba.
Egy idõ után nem megy rendesen balra a bal analóg.
Volt errõl egy fórumban szó az FH-n érdemes elolvasni.
Az én dual-om jelenleg is a CHS-nél van.
4 ezer a differencia
én nem amiatt vettem, hogy rádiós vagy rezgõs bár aki másfajta játékokra is használja nagy hasznát veszi pl a tolóerõ gombnak.
Egyszerûen jobb a kar, nem egy gumi van rajta amit nem lehet cserélni, sõt elõszõr a CHS-nél azt mondták rá ezzel nemis garis. Most se lehet gumit szerezni csak egyben cserélik.
Aki fifas tudja mit szenvedtem vele annó.
De elég sok fórumon olvastam errõl, hogy a bal analóg egy idõ után nem mûxik korrekten.
Ez lehet fél év lehet öt.
Én sajnálom a legjobban mert kézreálló hasonlít a PS2-es irányítóra, szval tök jó lenne.
Ezért várom, hogy cseréljék, de a Logitech-nem nagyon szállít most dual-t, vagy legalábbis én már januártól arra várok.
Mindenki maga dönt ez az én szubjektív véleményem.
De az biztos hogy a másik rumblepadot -ami nem rádiós-nem venném meg.
a Fifa topicban kb három emberrõl tudok hasonló hibával
Hedgeé is szétment pl.
Nekem is két -különbözõ- problémám volt vele.
Az egyik a gumija a másik mint kiderült típushiba.
Egy idõ után nem megy rendesen balra a bal analóg.
Volt errõl egy fórumban szó az FH-n érdemes elolvasni.
Az én dual-om jelenleg is a CHS-nél van.
4 ezer a differencia
én nem amiatt vettem, hogy rádiós vagy rezgõs bár aki másfajta játékokra is használja nagy hasznát veszi pl a tolóerõ gombnak.
Egyszerûen jobb a kar, nem egy gumi van rajta amit nem lehet cserélni, sõt elõszõr a CHS-nél azt mondták rá ezzel nemis garis. Most se lehet gumit szerezni csak egyben cserélik.
Aki fifas tudja mit szenvedtem vele annó.
De elég sok fórumon olvastam errõl, hogy a bal analóg egy idõ után nem mûxik korrekten.
Ez lehet fél év lehet öt.
Én sajnálom a legjobban mert kézreálló hasonlít a PS2-es irányítóra, szval tök jó lenne.
Ezért várom, hogy cseréljék, de a Logitech-nem nagyon szállít most dual-t, vagy legalábbis én már januártól arra várok.
Mindenki maga dönt ez az én szubjektív véleményem.
De az biztos hogy a másik rumblepadot -ami nem rádiós-nem venném meg.
Lehet azt hiszem az fh-n van is fent egy csomag amiben van fraps és azt hiszem virtualdub
mondjuk én mást használok
igaz én nemis avi-kat hanem gif-eket gyártok.
Avi-t kicsit könyebb
legelegánsabb megoldás a görög lapon található sztem
mondjuk én mást használok
igaz én nemis avi-kat hanem gif-eket gyártok.
Avi-t kicsit könyebb
legelegánsabb megoldás a görög lapon található sztem
Nekem elösszõr Wingman Cordless volt, de sokkal jobban bejön a dual action, az enyémnek sem volt még semmi baja.
Én sose vennék se cordless-t, se rumble cuccot, két felesleges dolog (fõleg a rumble), ami nyomja az árat jól.
A Dual pedig nem megy szét. Brekinek nem volt szerencséje vele, valami gyári hiba lehetett. Az enyémnek kutya baja, haverénak detto. 7K, szvsz marhaság kiadni gamepadért többet.
A Dual pedig nem megy szét. Brekinek nem volt szerencséje vele, valami gyári hiba lehetett. Az enyémnek kutya baja, haverénak detto. 7K, szvsz marhaság kiadni gamepadért többet.
Nem tudom ki lett e már tárgyalva, de lehet a replay-ekbõl avi-t készíteni?
Aha értem!! Igen tudom hogy a töltõ is kell hozzá!!! Akkor majd ott megnézem melyiket veszem hozzá... mennyi idõ alatt merül le amit hozzá adnak???
Aksiban én csak azt ajánlom hogy minél nagyobb telj legyen.
Nekem most 2300-as GP van az mp3 lejátszómban és 4 2100-as (GP és két Duracell asszem) a gamepadban.
Ja és töltõ is kell.
Viszont ha sok cuccban használsz ceruzaelemet megéri.
DE senkit sem akarok rábeszélni.
A Dual-ba nem kellenek ezek sima vezetékes.
Nekem most 2300-as GP van az mp3 lejátszómban és 4 2100-as (GP és két Duracell asszem) a gamepadban.
Ja és töltõ is kell.
Viszont ha sok cuccban használsz ceruzaelemet megéri.
DE senkit sem akarok rábeszélni.
A Dual-ba nem kellenek ezek sima vezetékes.
Az én védõim állandóan agresszív ember fogásra vannak beállítva. Nem is kaptam sok gólt. Követõ emberfogást hol lehet beállítani ?
Nekem állandóan belassul, de az a TNT2 kártya miatt van. Igaz, nincs annyira agyonpatchelve, mint neked.
Nekem állandóan belassul, de az a TNT2 kártya miatt van. Igaz, nincs annyira agyonpatchelve, mint neked.
Roster melyik file ? Opt ?
A manuális passz ugye- ami pl egyáltalán nincs a fifa-ban- hogy lenyomod a kart-t mely gombként is funkcionál és amerre húzod a kart és amilyen erõsen arra passzol.
Azt hiszem L1-el ugyanez magasan.
Namármost ha olyan a gamepadod ahol a kis 'joy' nem funkcionál gombként is ott nem lehetséges.
A Dual Actionnál ilyen a másik kettõnél nincs gomb de részben emiatt is stabilabb.
Azt hiszem L1-el ugyanez magasan.
Namármost ha olyan a gamepadod ahol a kis 'joy' nem funkcionál gombként is ott nem lehetséges.
A Dual Actionnál ilyen a másik kettõnél nincs gomb de részben emiatt is stabilabb.
Ennyi az utcai ár elvileg ennyiért kéne megkapnod
Viszont mint teis emléxel gondolom egy hét kellett megszokni
és aki ilyet vesz érdemes 4 aksit beszereznie
Viszont mint teis emléxel gondolom egy hét kellett megszokni
és aki ilyet vesz érdemes 4 aksit beszereznie
Én igen
viszont manuális paszt nem lehet vele.
Ilyen szempontból jobb a Dual, csak az meg szétmegy
A nem cordless-es-t meg jobb elfelejteni
viszont manuális paszt nem lehet vele.
Ilyen szempontból jobb a Dual, csak az meg szétmegy
A nem cordless-es-t meg jobb elfelejteni
Hol láttátok ti ezt ennyiért ?
WingMan Cordless Rumblepad Logitech 11 390 Ft Erre esküsztök ?
Milyen ganepadot ajánlotok amivel tutira elvezhetõ a game ? Nekem Saitek p880 van de kezd beszarni az analóg kar ??? Szóval milyet is vegyek ?
LOL:))))))))))))))
Azt kellett volna... kedves hangja volt:)))
Ráadásul 12500-ért beszerezte nekem a dolgot!
Azt kellett volna... kedves hangja volt:)))
Ráadásul 12500-ért beszerezte nekem a dolgot!
az olasz kommentárra mondtam, hogy nem jobb mint a spanyol :-)