5645
-
laca70 #3125 Köszi mindenkinek a segítséget, sikerült Graph Studioval berakni a képet. Majd jelentkezem, ha kész a menü. -
#3124 sztem kevesebbet tud de célszerűbb és könyebben kezelhetőbb
legalábbis nekem -
#3123 na végre:))))
ponta azért vannak ezek a progik, hogy ne kelljen mesterfokon konvertálgatnod:) BMPben van a neten mindenhol a mez...és ha valami nem megy valahol bátran használd az egér jobb gombját...egyből érdekes dolgok jönnek elő pl save as....meg open.. -
#3122 "vagy Wemodcenterben"
ez jobb mint a WE Gr. Studio? még nem néztem meg bár letoltottem -
#3121 "Jpg-t hogyan kell olyan bin formátumú képpé alakítani, hogy be tudjam a játékba tenni ?"
WE PES Graphic Studio -t használd
ott egyszerűen lehet insertálni a mezeket, de egyéni buhera helyett jobb ha patchelsz..hacsak nem vagy valami Fradi drukker és azt a falábú csapatot szeretnéd berakni:)
mondjuk ezek PS2 tapasztalatok, de szerintem PC-n is így műkszik -
laca70 #3120 Oké értem már. Egyébként menüt akarok csinálni. -
laca70 #3119 Breki kiszedett belőle néhány dolgot és szerintem neki 1 CD-s van.
Nekem csak az 1.0 van meg, de az jó az 1 CD-shez. -
#3118 mi ez pontosan?
kezdőkép?
érts meg nem teneked kell az adott formára konvertálnod, hanem a formába képként beimportálnod
pl Wemodcenternél megnyitod az asf-et és a képet is kölön
aztán van ilyen menüpont hogy a kép beimportálása
akkor megkeresed azt ahova kell -
Tulioka #3117 Jó vagy nálam egy sörre :) De remélem ez az egy cd-s winninghez jó, mint hallottam e téren is keveredés volt -
Tulioka #3116 Köszönöm laca70! -
laca70 #3115 Breki !
Sehogyan sem megy az átnevezés. Van egy BMP, de a játékba txs formátum kell. Átírás nem használ, mert Non supported formátumot ír ki a WPD. A We Mod Center és a Graphic studio csak BMP formátumúban engedi elmenteni, nem lehet más formátumban. Mit csináljak ? -
laca70 #3114 Próbáld meg ezt:
http://browse.files.filefront.com/684093 -
#3113 ...nem a Weditor-ba, ha 1 csapatnál az "add player" -re nyomok akkor kéri a játékos ID számát (1-2999) -
#3112 ha a játékosarcra gondolsz annó belinkeltem ide -
Tulioka #3111 Laca70! Tudnál nekem egy linket mondani? -
#3110 Kérdés : Hogy,mivel tudnám megnézni a player ID -ket ??? -
laca70 #3109 Zip-ként lehet letölteni. De tényleg jobban jársz, ha a 3.0-t töltöd le az FH-ról. Igaz az 5*100 mega. -
#3108 biztos, hogy ki kell azt csomagolni?
ha jól emléxem apf -
Tulioka #3107 Sajnos ezzel a Winrarral sem szedi szét. -
Tulioka #3106 Megpróbálom, bár az egyik Winrarral próbáltam, nem segített... Letöltöm, hátha jó lesz. -
#3105 Ez elég régi ám
-
laca70 #3104 Lehet, hogy régi a Winzip. Használj Winrar-t ! Talán a letoltes.com-on is rajta van. -
Tulioka #3103 Sziasztok mindenki!
Lenne egy kis problémám, amit ti lehet, h. orvosolni tudtok. A napokban töltöttem le a Winning Eleven 7-et, egyetlen hiba amit észrevettem, h. nagyon lassu. Egy ismerősöm ajánlott hozzá egy 80 megás patchet, amit innen néztem ki, de nem tudom szétszedni a filet. Azt mondta, h. ő Winzippel csinálta, de nálam az sem akarja szétszedni! Aki tud, kérem segítsen! Előre is köszönöm!
A file neve: The Wolf - EPL&CL Patch - WE7I - PC -
#3102 meg van még a graphic studio elvileg azzal is lehet de az nekem kicsit izé -
#3101 nem kell a kiterjesztést átírnod
képként rakod be a progikkal
WPB be egy másik binbe
vagy Wemodcenterben egyből az asf-be -
laca70 #3100 1, Nem megy az átalakítás. Átkonvertálom 256*256*32 képpontba, BMP formátumba. Ha a kiterjesztést átírom BIN-re sem a WPD, sem a WE ModCenter nem tudja megnyitni, mint ismeretlen formátum. Mit csináljak ?
2, A video a május 13-i hírnél van. -
#3099 rostert kell felrakni
vagy a master ligában vagy -
Adler #3098 ja tenyleg benne van,AS Roma is,csak eppen sosem latott jatekosokkal -
#3097 van egy ismerősöm (akivel játszani szoktam) neki ilyen kártyája van, de ilyenre nem panaszkodott
mondjuk érdemes lenne cserélni jobbra -
#3096 pontosabban BMP-ből -
#3095 pl WeMod Centerrel
vagy Picture Decoderrel
de sztem bmp-be kell
milyen video? -
#3094 Kérdés:Letöltöttem a demót még régebben és a fű elég gagyi volt,a teljesben is gagyi lesz szerintetek(Geforce4 mx440,asszem)mert megvenném,bár nemsoká lessz a pes4,nem? -
laca70 #3093 Jpg-t hogyan kell olyan bin formátumú képpé alakítani, hogy be tudjam a játékba tenni ? -
laca70 #3092 A pescorner.de-n van egy nagyon jó in-game video. Érdemes megnézni ! -
#3091 azis benne van
olvass kicsit vissza -
Adler #3090 klubcsapatokra gondoltam,bocsanat -
#3089 Ezt minden héten megkérdi valaki P -
Adler #3088 milyen patchet ajanlotok,hogy real csapatok es jatekosok legyenek?? -
#3087 dehogy nincsenek P -
Adler #3086 szep,de nincsenek benne real csapatok........:((