5645
-
#4045 oké túlléptem rajtad -
#4044 nekem a hangnem nem tetszett
és lehet, hogy úgy jövök ki de lehet véleményem -
#4043 hali..win reinstall volt és azóta be-belassul a game :(
a hang is megakad bár sejtem,hogy azt a hardver gyorsításnál kell levenni. de ezzel nem lesz vmi rosszabb esetleg más játékban?
a súlyos frame esés meg nekem új,a régi winfossal semmi ilyesmi nem volt...help plz! -
#4042 no comment Breki.............de figyelj csak:
((Bocs Hedge ezt nem hagyhattam ki))
1ébként ténleg túl kéne má lépni !! -
#4041 figyelj Breki, szerintem itt ne ragadjunk le... ez a két játék nem ugyanaz! nem kell, hogy beismerd csak minél jobban erősíted annál hülyébben jösz ki belőle! -
#4040 nono
inkább a hangnemed -
#4039 Na nehogymá veszekedjetek! Erről még a hülye is látja hogy két különböző játék csak most Brekusz barátomnak kicsit fáj, hogy nem neki volt elsőre igaza :D
Jóvan nyugimá inkább hadhallom ki szedte le? -
#4038 temeg remélem megérted, hogy nem túl kellemes naponta ugyanazokra a kérdésekre válaszolni
mert egyesek nem képesekek visszaolvasni
és aztán persze könyebb nekem beszólni -
#4037 jó van naaaa........1ébként meg nem fogok állandóan visszaolvasgatni,hogy vajonki mit kérdezett ezelött "28" oldallal gondolom ezt te is megérted kedves Breki -
#4036 grrrrrrrrrrrrrrrrr
mivel előtte háromszor kérdeztem meg valaki ismeri-e
sztem nem véletlen a névegyezőség a Guru-snál se használják a Zidane-t -
#4035 Köszi Hedge...hát igen...engem is röktön lehurrogott Breki,hogy az már régi game,meg Zidane,meghogy ilyenkor falramászik..Uhhhh....No mindegy -
#4034 nem szoktam akadékoskodni -
#4033 Jaj Breki! Errol hianyzik a Zidane... ez csak siman Football Generation. Ne akadekoskodj mar tisztan latszik hogy ez a jatek ujabb. -
#4032 már bocs az "off"-ért, de ez milyen ronda már?
-
#4031 hát énse vagyok elől a másikban meg 172-ik
-
#4030 Én GP-t vettem azt ajánlotta a srác, de sztem van Enegizerem is (Recheargable) -
#4029 Nem hiszem, hogy a kis csapatom benne lesz az elsö 20-ban az állomcsapat oldalon. -
#4028 Energizer. Milyet érdemes venni? -
#4027 milyen márka? -
#4026 Akkor nálam vmi gond lehet, hogy egy nap alatt lemerül, pedig annyira nem régiek az akksik. -
#4025 találtam valami 2004-es leírást de az PS2-es
nem egészen értem -
#4024 Erre már válaszoltam
kb egy két három hétig használattól függően
de a fényképezőm egy nap alatt lemeríti a 2300-ast P -
#4023 Holnap veszek négy 2300 mAh-es akksit, mert az 1850-es nem sokáig bírja, kb. egy napig. Breki neked mennyi ideig megy a Wingman Cordless a 2000-sel? -
#4022 egy néven két játék?
fura lenne -
#4021 mintha kicsit fogpiszkálóak lennének az emberek, a pes-ben meg túl vastagok -
#4020 Hmm most nézem hogy külön mez és adatbázisszerkesztőt is adtak ki hozzá. Íme pár screen:
-
#4019 Breki szerintem Johny23 nem erre gondolt. Ez amit ő mond vadi új játék.
Nézek róla használható screenshotokat! -
mike369 #4018 pont ezért csinálom az alapfájlban, nem játékon belül, mert így sokkal egyszerűbb utólag összeegyeztetni a dolgokat! -
#4017 Azagond ám, hogy hetente jönnek új rosterek
és az EB lesz pár új sztar akiket beraknak pl a kezdőbe. taktikák stb
Akkor lehet újra -
mike369 #4016 (Euro 2004-es patch alapján csináltam) -
mike369 #4015 amúgy kirakhatom neked a Lettek rosterét, szerintem másik csapatra is rá lehet importálni, aztán a játékon belül az adott csapatnál mindenkit vissza kell állítani defaultra, és kész!
Így az összes többi dolog változatlan maradhat... -
#4014 hát majd megnézem de talán az sg-on szoktak ilyeneket kérni
a képet a spanyol olastról akartam -
mike369 #4013 wei vagy pes mezek!
ne képet, hanem a mezeket rakd ki valahova pls!!! -
#4012 erdeti mezek vagyy Wei mezek?
Ja amúgy tökjó új mezeim vannak
(Spanyol, olasz)
majd rakok be képet -
mike369 #4011 jogos! én viszont a régi csapatokkal egyáltalán nem szoktam játszani, azért is cserélem ki őket. így a letteken kívül még 6 csapatot be tudok rakni!
jut eszembe! nem tudsz olyan oldalt, ahol esetleg vannak válogatott mezek NEM CSAK az alap csapatokhoz? (pl. grúz, ...) -
#4010 én Maradonával végzem a gyakorlatokat -
mike369 #4009
ha nem, hát nem! -
#4008 -
mike369 #4007 Na, kiirtottam a régi argentín csapatot!
Vannak viszont helyettük lettek...
Érdekel? -
#4006 Ja és nem új hanem 2002-es játék
Itt láthattok képeket
link