Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
linket tudsz adni?pls
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Nekem egy kicsit magas ennek a proginak a használata. Még az AFS explorer-el elboldogulok, ha tudom mit hova kell másolni.
Ps3 ID: Gascoigne74
be kell állítani a zöldet, hogy átlátszó legyen
We Mod CEnterrel tök egyszerû
Kijelölöd a képet és asszem a graphic optionnál van erre egy menüpont ahol mintavételezel (kijelölöd a zöldet) és berakod
ennyi
We Mod CEnterrel tök egyszerû
Kijelölöd a képet és asszem a graphic optionnál van erre egy menüpont ahol mintavételezel (kijelölöd a zöldet) és berakod
ennyi
Ezek nincsenek meg véletlenül bin fileban, mert amikor berakom, mindig van két zöld folt a lasztin.
Ps3 ID: Gascoigne74
a stadion fölkerült
a szurkolói grafikákból Olasz vállogatott és Juve-s van kész
elég munkás 21 réteg van
a szurkolói grafikákból Olasz vállogatott és Juve-s van kész
elég munkás 21 réteg van
Nagyon köszi, asszem lesz mivel szórakoznom! :)
És az mikor fog felkerülni?
http://dcarvalho.planetaclix.pt/boots/dcarvalhoeuro2004bootpack.zip leszedtem ezt a bootpacket, de nincs benne 8 csak 5 csuka és azok közül is a 3. (asszem adidas) egy iylen elmosódott szarnak láccik, qrva csúnyán néz ki. HELP!
Télleg Breki nem szándékozol kiadni vmi új Breki féle Superpatchet? :)
"nemcsak két cselt lehet
kapásból van a step over és a labdaátmelés is"
És merre kell nyomni akkor a jobb analógot? Valaki tudna ilyen kis rövid videókat vagy animokat belinkelni az összes cselrõl?! Nagyon megköszönném! :D
kapásból van a step over és a labdaátmelés is"
És merre kell nyomni akkor a jobb analógot? Valaki tudna ilyen kis rövid videókat vagy animokat belinkelni az összes cselrõl?! Nagyon megköszönném! :D
:DDD
köszi de ezeket három csillagon lövöm
négy csillagon nem biztos, hogy vitézkednék
de még hátravan a multis gól
négy csillagon nem biztos, hogy vitézkednék
de még hátravan a multis gól
nemcsak két cselt lehet
kapásból van a step over és a labdaátmelés is
mit nem vágy
1 kiimportálom az egész mezes könyvtárat
2. ebbe a könyvtárba bemásolom azokat a mezeket amik jobbak
(ált ezek vannak az fh-s patcheimben)
3. visszamásolom az egész könyvtárat
kapásból van a step over és a labdaátmelés is
mit nem vágy
1 kiimportálom az egész mezes könyvtárat
2. ebbe a könyvtárba bemásolom azokat a mezeket amik jobbak
(ált ezek vannak az fh-s patcheimben)
3. visszamásolom az egész könyvtárat
http://www.suprnova.org/
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/1955/Winning%20Eleven%207%20International%20(WE7I%20Spanish%20DVDRip)%20modded%20by%20Bio]-[aZaRD-rar.torrent
Azt tudja valaki ez mi?
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/1971/WinningEleven%20Series%20CG(2).torrent
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/1955/Winning%20Eleven%207%20International%20(WE7I%20Spanish%20DVDRip)%20modded%20by%20Bio]-[aZaRD-rar.torrent
Azt tudja valaki ez mi?
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/1971/WinningEleven%20Series%20CG(2).torrent
hali! itt találsz patcheket ill. azokról infokat a "letöltések" link alatt. Érdemes az un.Wendetta vagy pedig Wolf féle patchet leszedni(döntsd el melyiket a 2 együtt nemmegy,mert felülírják 1mást)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Sziasztok!
En csak most ismerkedem a jatekkal de ahogy olcasom kellenek a patchek a rendes jatekosnevekhez!Lentebb talaltam linket a patchekhez de tudnatok segiteni melyiket kell letolteni???
En csak most ismerkedem a jatekkal de ahogy olcasom kellenek a patchek a rendes jatekosnevekhez!Lentebb talaltam linket a patchekhez de tudnatok segiteni melyiket kell letolteni???
Breki! az Fh fórumán mondtad hogy adtál itt egy olyan linket a we7 rõl amibe még peccsek is vannak nem tudnád még egyszer mert nem találom.elõre is kössz
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Üdv!
Hát a mai napon olyan történt mint soha eddig soha,megnyertem a Master League küzdelmeit 4* -os fokozaton.Nem kis küzdelem volt a végén:
Ráadásul az utolsó körben a kiesõ Marseille verte meg az Auxerre-t,és igy tudtam ledolgozni a meglévõ 3 pont különbséget.Szegény kis Bayern-em még mindig csak alakul,de azért már vannak meghatározó játékosok.
Néztem itt lentebb viszont a videókat a gólokról,hát némelyik nem semmi.Jó,néha nekem is beakad valami örült nagy gól,de ezek némyelyike tényleg nagyon jó.
Bár most volt egy tuti ollózásom,szabályos,szép hanyattvetõdõs,jó kis gól lett,de meg nem tudnám ismételni...
Hát a mai napon olyan történt mint soha eddig soha,megnyertem a Master League küzdelmeit 4* -os fokozaton.Nem kis küzdelem volt a végén:
Ráadásul az utolsó körben a kiesõ Marseille verte meg az Auxerre-t,és igy tudtam ledolgozni a meglévõ 3 pont különbséget.Szegény kis Bayern-em még mindig csak alakul,de azért már vannak meghatározó játékosok.
Néztem itt lentebb viszont a videókat a gólokról,hát némelyik nem semmi.Jó,néha nekem is beakad valami örült nagy gól,de ezek némyelyike tényleg nagyon jó.
Bár most volt egy tuti ollózásom,szabályos,szép hanyattvetõdõs,jó kis gól lett,de meg nem tudnám ismételni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De jobb analógnál annyit lehet hogy teljes kör zidános csel, kétszer az egyik irányba átlépõs nem?
"én kiszedtem az egész könyvtárat ami tetszett bemásoltam
aztán visszaimport"
Ezt vhogy nem vágom. Amúgy kezdõ AFS-es vaok. :)
"én kiszedtem az egész könyvtárat ami tetszett bemásoltam
aztán visszaimport"
Ezt vhogy nem vágom. Amúgy kezdõ AFS-es vaok. :)
Ez igazából azért szép gól ami a mképen nem igazán látszik, hogy két csatár vitte 7 védõre a labdát
hamár szép gólokról van szó egy szép kapáslövés
persze ez még nem a multiban lõtt év gólja
persze ez még nem a multiban lõtt év gólja
Nah majd én mutatok nektek szép gólokat, van egy kira összeállításom, több gól egy videóban, majd felrakom, elég szépek! Meg amúgy is van pár.....
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Más: Leszedtem EZT a válogatott mez patchet de afs explorerrel csak egyenként tudom importálni a bineket? mert úgy egy kicsit hosszadalmas lenne mindent feltenni! :\
Breki a megkerülõs cselt hogyan csináltad? ;)
Köszi szépen, meg a multkor a cipõs dolgot is!