5645
-
#445 Ajjaj. Ha mind lassitott felvétel, tökön szúrom magam. -
#444 Ezek ps2-esek
vannak pc-ek is -
#443 Thx, ez kell nekem. -
#442 -
#441 Amikor kiválasztod melyik oldalra állsz...PS2-n a kört megnyomva kiválaszhatod hogy DEFAULT (akkor P1, P2 stb lesz a játékos neve felett) vagy USER (akkor egy másik menüben beállított szerint a kedvenc neved lehet felette pl Pistike) vagy Player Name...és akkor a képen is látható mondon mondjuk trezegue van oda írva -
#440 WE 7 Int. PS2 videók ITT -
#439 -
down -
#437 inkább a jobb analógos cselezést írd le mert nem egészen értem mitől függ melyik csel
meg a beindítást
lyukra futtatást
emberfogást
taktikaváltást
stb -
down -
#435 nyami?:)))
ez már megint kezd beteges lenni:)))))
BTW NEM ROSSZ!!!!
Egyéb
iszonyat fergeteg fociparty volt hétvégén...elosztóval 2 vs 2 ember ellen (tiszta CSOCSÓ feeling) term. kanapé+PS2 környezetben -
down -
down -
down -
#431 sztem adboard-ot átrakhatsz a PES3-ból -
Don Vittorio #430 nem rossz...de Pes 3-ba volt jobb is szerintem, a wolfban amelyik stadionokat cseréli ott jók ezek is, aztán majd jönnek az ujak mi? jó akkor várok...thx -
#429 a #417-es miért nem jó? -
Don Vittorio #428 szépek a wendetta mezek is rendesen! csak még reklámtáblák kellenének.nem tucc Breki valami franyántosat?vagy stadionokat szedjek inkább? -
Glasses #427 A csapatkiosztást nem tudjátok véletlenül melyik számhoz melyik csapat tartozik pl.uni000-uni129-ig -
#426 következő ajánlat
ITASUPERPATCH SERIE A +B FOR WE7INT PC
Ciao a tutti, sono Matteo da Porto Torres,
Questa è la Superpatch dedicata al campionato italiano di Serie A e di Serie B convertita per
winning eleven 7 international pc version
Caratteristiche della Superpatch:
- Rose aggiornate 2003-04 (aggiunte: Sampdoria, Ancona, Empoli, Modena, Siena, Lecce e Reggina)
- Aggiunte tutte le squadre di Serie B
- Maglie aggiornate
- Visualizzazione scarpini corretta
- Nuove bandiere nella selezione squadre
- Nomi Arbitri corretti con quelli reali
- Nomi degli stadi corretti
- Nuovo scoreboard
Come si installa?
Non dovete fare altro che seguire le classiche procedure che avete fatto per installate le patch per PES3,usate
AFSExplore allegato per importare i vari file all'interno del data_e.afs con l'unica differenza che alla domanda
se volete rigenerare il file,dovete rispondere NO,i file verranno importati lo stesso senza nessun problema.
Terminata la fase di import ricordatevi di cancellare il file KONAMI-WIN32WE7UOPT dalla cartella
save per giocatare con le rose corrette (Perderete i salvataggi),Altrimenti potete utilizzare il mio file opzioni
dove è già tutto sbloccato a parte i trofei.
Ricodatevi di sosituire il file we7.exe per una corretta visualizzazione dei colletti delle maglie e
i colori dei numeri corretti sulle stesse.
Buon divertimento a tutti.
Matteo Braghetta -
#425 Oké ha valaki viszont nem akarja kivárni :-)
klikk ide -
#424 Hmm, hát hirtelen fingom nincs, Wolfban nem irja ki, nekem az van fenn. Megvárom a hivatalos Wendettát, ha lesz. -
#423 Hogy ne írja ki a játékosnevet
akkor felraktad a Wendettat?
csak most akartam kilinkelni :-) -
#422 Kivenni?
Van valahol video a PS2-n futó gammáról? Nagyon kiváncsi lennék a sebességére. A 60FPS gyorsnak tűnik. Kicsit nevetséges a futás igy, nagyon kapkodják a lábukat a fiúk.
Megpróbáltam fraps-sel felvenni, hogy megy nálam a játék, hát hülye ötlet volt. Amint rányomtam a felvétel gombra 2 FPS lett a jutalmam. Ehh. Irhatnátok FRAPS-szel mért értékeket, kinél mennyivel megy.
Amúgy végre minden klappol, nagyon szép lett a grafika, cipők, mezek minden rulzik (háló is kircsi). -
#421 nekem most a Wendeta roster van fent
csak azt nem tudom a neveket hogy lehet kivenni
-
#420 Rájöttem mi volt a gáz nálam, a Daemon tools 3.43 összeakadt picit az alcohol isoval, ezért ugatott a AFS Explorer is. 3.46-tal hálisten ok. Felraktam rá Wolfot+update-et. Szarok a magyar válogatott nevei, mert a litvánok vannak helyettük benn. Akarom mondani a litván válogatottat hivják Hungary-nek. -
#419 Mezek
klikk -
Glasses #418 Nem tudjátok 3.mezet lehet berakni a játékba? -
#417 Nemrossz
-
#416 pont akartam kérdezni sztem most nem megy az ftp
wendettat leszedtem most próbálom a mezeket
olaszról angolra fordítást nem vállalok P -
#415 Le tudta szedni valaki azt a 470 megás francia patchet? Mert nekem egy hét alatt jönne le kb, iszonyat lassú. Ez az utsó hol található? Mert a Wendetta nem csinált még PCs verziót, nincs kinn az oldalukon. Valaki más kavart a PS2-essel és átrakta? Mondjuk ánglis readmevel többre mennék:). -
#414 Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
WE7INT WENDETTA PC PATCH CONVERSION
Ciao a tutti, sono Matteo da Porto Torres,
Questa è la Superpatch WENDETTA convertita per winning eleven 7 international pc version
Caratteristiche della Superpatch:
- Rose aggiornate 2003-04 (aggiunte: Sampdoria e Stuttgart al posto di PES e WE UNITED)
- Maglie aggiornate
- Visualizzazione scarpini corretta
- Nuove bandiere nella selezione squadre
- Nomi Arbitri corretti con quelli reali
- Nomi degli stadi corretti
- Nuovo scoreboard
Come si installa?
Non dovete fare altro che seguire le classiche procedure che avete fatto per installate le patch per PES3,usate
AFSExplore allegato per importare i vari file all'interno del data_e.afs con l'unica differenza che alla domanda
se volete rigenerare il file,dovete rispondere NO,i file verranno importati lo stesso senza nessun problema.
Terminata la fase di import ricordatevi di cancellare il file KONAMI-WIN32WE7UOPT dalla cartella
save per giocatare con le rose corrette (Perderete i salvataggi),Altrimenti potete utilizzare il mio file opzioni
dove è già tutto sbloccato a parte i trofei.
Ricodatevi di sosituire il file we7.exe per una corretta visualizzazione dei colletti delle maglie e
i colori dei numeri corretti sulle stesse.
Buon divertimento a tutti. -
#413 The Wolf EPL&CL WE7I PC Patch - Update Pack 1
- The Wolf EPL&CL WE7I PC Patch - Update Pack 1 in ONE EASY TO APPLY PATCH!!!
- we7.exe file with built-in collar-fix.
- DAEMON Tools 3.44 to mount the CD image of WE7:I (means you can use the enclosed we7.exe file with the built-in collar-fix).
- WEOptEditor 1.25 to edit your option file directly. Allows you to assign the extra shoes to players in the game.
FEATURES:
- New 2004 Arsenal uniforms (new player & goalkeeper uniforms) by Spark.
- Updated Anfield stadium 1.0 by Scousewan.
- Updated Delle Alpi & San Siro stadiums by Ghost-Face.
- New super hi-resolution shoe pack 1.3 (includes 9, yes NINE, fantastic shoes) by Yogui.
- New super hi-resolution Euro 2004 ad-boards by Spark.
download -
Don Vittorio #412 sirály a Wolf-ban a Bayern háló, van még ilyen színes cucc benne?még nem nézegettem végig...Breki találtál már jó füvet? :)
-
#411 Le van irva benne. Lépésről-lépésre. -
CzKaresz22 #410 Még egy kérdés már megvan a game...
A wolf patchet,hogy lehet berakni a gameba ????
-
#409 pl
de #281 is
-
CzKaresz22 #408 Breki a torentéről vagy honnan ,hagy lehet tölteni ?
-
#407 de kérem rakjon már be valaki egy Delle Alpi képet
kiváncsi vagyok mennyivel jobb így -
#406 mármint ehhez?
amikor a fifas dolgokat néztem mindig volt PES részleg is
mostmár azt is nézem
azonkívűl fórumok ismerősők
ja és egy jó módszer, he egy jó oldalon van egy olyan, hogy links végignézem őket