5645
-
Glasses #525 Köszi a segitséget rá jöttem elbénáztam az egészet elfelejtettem a legfontosabbat a játék adat file-t megnyitni. -
Glasses #524 Oké de én nem tudok rá lépni az Extract/Insert menüpontra az mitöl lehet -
Glasses #523 Ugyanugy jön be ahogy neked most a képen -
#522 Extract/Insert From/In AFS -
#521 Itt egy tutorial -
Glasses #520 Addig oké,hogy megnyitom a bmp-s file-t és hogyan tovább? -
#519 510
de engem az érdekelne milyen fejek vannak
-
Glasses #518 Oké és azzal,hogy lehet importálni mert probáltam és nem tudtam./bénázok/ -
#517 NEM ASF EXplorerrel
We Mod-al ott van a fejlécben nagy betükkel :-)
-
Glasses #516 Ez oké de melyik progival mert nekem az afs explorelel nem jön be az ami neked jobb oldalt van. -
Glasses #515 De melyik progival mert hiába nyitom meg afs explorelel nekem nem jön ki jobb oldalon ami neked -
Glasses #514 De melyik progival mert hiába nyitom meg afs explorelel nekem nem jön ki jobb oldalon ami neked -
#513 WEi -
#512 ez kérdés -
#511 ezek azok mint az indexképen -
#510 487-ben leírtam tzök egyszerű
megnyitod a programmal az asf-et
aztán megnyitod azt a fejet amit akarsz megkeresed a számát és oda beexportálod
és már kész is -
#509 most ezt minek kellett ujra berakni?
tudjuk melyik -
#508 Szerintem azok, amiket belinkeltél 442-ben, meg még pár egyéb. -
kave #507 Itt van 5 arc, bin fájlba! Ronaldo, Henry, Káká, Zidane és Maldini! Letöltés -
Glasses #506 Meg tudná mondani pontosan valaki,hogy melyik progival kell berakni a bmp kiterjesztésü arc file-okat mert probálom de nekem nem lesz olyan mint az oldalon van mutatva. -
kave #505 Picture Decoderrel kell berakni a BMP-t a bin fájlba, és azt AFS ecplorerrel a játékba! -
Glasses #504 Valaki pontosan leirná,hogy kell be rakni bmp kiterjesztésü arc file-okat és melyik progival mert nekem nemcsinálja meg egyiksem ahogy az oldalon van? -
#503 mindegy igen vagy nem ez kéne ez a labda nincs meg valakinek? -
#502 én erre a labdára gondoltam ezaz nem ez az EB labdája .
-
kave #501 nah nekem megvan az összes arc, letöltöttem még műltkor onnan! Az FH-n raktam fel múltkor egy euro 2004 es labdát.... -
#500 Valakinek nincs meg a hivatalos euro 2004.es labda a WE7i-hez???? Lécci linkelje már ki!!!!!!!! -
#499 sztem simán jó
kiknek az arcai vannak?
amúgy a PES3-ban jobbak a gyepek az 540 -es patchel lehet azt kéne átrakni. -
#498 most egy barátom következik aki leírja pár mondatban, hogy hogy sikerült megoldania a geforcemx440 64MB-os kártyáján a lassulási gondot
gondolom sokakat érdekel
Rol: nem tudom pontossan mitől lett jó, de leírom mit csináltam: felraktam a legújabb nvidia videodrivert, dxdiagban a sound fülen visszaállítottam basicre, a driverben a geforcemx440 menüben quality and ferformence-nél best performencere állítottam. ennyi
-
#497 Lehet ott állitani, hogy a kamera milyen szögben álljon. Vagy R1,L1 vagy R2,L2. De visszatettem defaultra, mert nem jött be ferdités.
A WE7iPC könyvtárban nincsenek arcok. Gondolom nem nagy pukk pc kompatibilissé tenni a bmpket. -
#496 mit tököltél?
ez érdekel naon
nemér hogy én mondom a címet és nekem nem megy
milyen arcok vannak fent? -
#495 Nemtom nekem ilyen az elejétől a wide (tököltem kicsit a szögével, lehet, hogy bekavart?).
Simán beléptem az FTPre. Szedem a Faces könyvtárat. -
#494 és most megy?
fenébe, hogy nekem nem -
Glasses #493 leszedtem egy arc nevezetü könyvtárat televan mindennel,hogy jó-e az majd kiderül. -
#492 de hogyhogy ilyen távoli a kamera? -
#491 NA SENKINEK NINCS TIPPJE? -
#490 érdekes nekem nem megy most
kinek az arcát kaptad le? -
Glasses #489 Igen be tudtam lépni nagy nehezen. -
#488 neked megy most az ftp? -
#487 #449
-
#486 Azt az undoritó rotariot?