5645
-
#725 milyen részt?
eddig mindenkinek ment -
#724 Ezt mind megcsináltam!!!!
Utána meg is patcheltem így: - In AFS Explorer 3.0, click on 'File' and 'Import AFS File'.
- Select the new data_e.afs file in the c:/Program Files/Konami/Winning Eleven 7I/dat folder
- Click on 'Advanced' and 'Import Patch'.
- Select the location of the 'The Wolf - EPL&CL Patch - WE7I - PC - Update Pack 1' (in this folder).
You may need to change the drop-down box to say 'All Files' for the patch to show.
- Answer 'Yes' when asked if you are sure you want to apply the patch.
- The update pack has now been applied.
És nem indul!!! -
#723 csak hiszed :-)
nekem cordlessem van P -
#722 hát nemvagysemmi P
"a ez megvan és elmentette, akkor töröld az eredeti data_e.afs fájlt, és másold a helyére a te általad generált új afs fájlt, " -
#721 jesszus:)
fanteksztúrák...ez jobb mint a Hofit hallgatni
ez beteges/második fejezet...
van aki játszik is vele és nem csak csicsázza?:)
btw az a "mozgó gifes" gólod nagyon baba volt pár oldallal előbbre...ismét flame: ilyen sajna nincs a FIFA 2004-ben:))) -
#720 Na kihagytak egy részt belőle!!!
Most megpatcheltem és kiírta hogy kész!!!
de megint nem indul el a játék!!!!!
Ennyi megint nem megy! -
#719 ehhez? minek?
PS2-n 2 elosztóval akár nyolcan nyomhatod egyszerre!
nálam itt kezdődik a multi:) persze csak kóstolgatom a PCseket, akik ketten "vállvetve" billről szenvednek:)))) -
#718 Na megcsináltam mindent ugy ahogy írta a readme!!!
Létrehozta az új dat_e.afs -t!!!
aztán amikor import AFS filere megyek -> kiválasztom amit kér... azt a "The Wolf EPL&CL WE7i PC PATCH - Update Pack 1" et!!!
Nyomok egy megnyitást és ezt a hibaüzenetet kapom:
"File has not been identified as AFS! Would u like to load it anyway??"
Erre nyomok egy okot és...: "Failed reading AFS version!!
Csak a Wolf van fent nekem!! Semmi más!!
mi a gond??? -
#717 Téllleg nem adnak ki ehhez multi patchet??? -
Don Vittorio #716 akkor próbálkozom tovább -
Don Vittorio #715 thx -
#714 én frapsal vettem fel
felvételnél belassult de visszajátszva simán jó -
Don Vittorio #713 Nem tudtok valami progit amivel fel tudom venni a gólokat avi-ba, mert a fraps meg a taxi is leesik 4-5 fps-re a fevételnél, pedig 60 fps-el fut a játék...vagy megint láma vagyok?:( -
fanatifo #712 jah értem okés ezt nemtudtam -
#711 hát nem :-)
de ha megtalálod játszom veled
mi egy gépen multizunk -
fanatifo #710 miért nem lehet egymás ellen hálóba nyomni? -
fanatifo #709 miért nem lehet egymás ellen hálóba nyomni? -
#708 az érdekes lenne :-)
-
fanatifo #707 ha van jelentkező iron hogy hogyan kell játszani egymás ellen és én szivesen nyomok valakivel egy gamét -
fanatifo #706 valaki lenyom egy meccset velem multiba? -
#705 nemtudom hátteret még nem cseréltem, de azzal a progival amit a multkor kilinkeltem lehet
Wolfinak + átadom :-) -
#704 568-ra gondolsz?
azt mint mondtam a PES3 540 megás patchéből emeltem át
kérd meg Quaresma-t hátha felrakja az fh-ra külön, bár asszem az ftp-is vannak flag patch-ek
Amúgy azért szeretek ide írni, mert itt mindig híres emberekkel beszgetek :-) -
#703 Meg láttam valahol, hogy a menű alatt is más háttér volt, ami sokkal szebb.
Ilyet honnan lehet letőlteni? Amúgy feltettem a Wolfi roostert, és baromira tetszik. -
#702 És azok a címerek, amiket egyszer itt mutattál, azokat honnan lehetne letölteni? -
#701 akkor a rosterét is rakd fel :-)
külön könyvtárban van -
#700 melyik patch kell ahhoz h rendes címerek és rendes csapat nevek legyenek? pl. ne North London legyen a csapatnév...
mert a wolfot felraktam -
#699 BVB FAntextures
-
#698 Rendben köszönöm!!! -
#697 a növelési rész most nem kell -
#696 Fájl növelés!
Most dióhéjban le írom ide neked, hogy is van ez:
Elöször is, beakarsz importálni egy fájl-t AFS Explorerrel, és kirja hogy meg kell növelned a "reserved space"-t! Menj az Advanced - Modify Reserved Space menüpontra! Ott válaszd ki azt a fájlt, amelyiket meg akarsz növelni. jelöld ki, majd a jobb felső sarokban a bytokat pörgesd fel, jó sokat:), hogy elég legyen!! Majd ha ez meg van, akkor a bal felső sarokban menj a "Regenerate AFS" gombra, és mentsd el a fájlt pl: data_e2.afs néven! ha ez megvan és elmentette, akkor töröld az eredeti data_e.afs fájlt, és másold a helyére a te általad generált új afs fájlt, persze data_e.afs néven! Ennyi! Ez után már betudod importálni abba a részbe a fájlokat!
tessék -
#695 okés és ott melyik???:))) -
#694 aha -
#693 Hova írta??? Forumba??? -
#692 Quaresma írt -
#691 olvasd el az fh-n amit q -
#690 nem
mondom ennek nincs köze a hibához
ez csak a collar-t (dupla címer) javítja -
#689 nade mielőtt az updatet feltettem akkor ment!!!!!
Akkor a hiba az exe-mben van csak??? -
#688 Na ugyebár az alap Wolf-nál nem kellett méretet növelni az update-nél kell.
Annak menete meg le van írva az fh-n -
#687 Ennek nincs köze a hivbához (igazábol azt nemis értem), de a collarfixes exe-t használd. -
#686 okés, rendben! Értem!!!
Probálgatom akkor:)))