5645
-
#1365 menj gyakorolni
röviden lőjj és használd az R-eket -
Gabe18 #1364 Na leszedtem,beraktam,eszméletlen királyul néznek igy ki a dolgok!Köszönöm a segitséget mindenkinek!
Egy minimálissan zavaró dolog van,hogy a mezen lévő csapatcímerek-ből kettő is látszik.Gondolom egy régebbit akartak elfedni az új javítottal,de a régi egyes csapatoknál itt-ott kilátszik.Ez másnál is igy van?De amugy szinte egyáltalán nem zavaró.
A bevonulásnál meg a BL zene,nagyon jó!! -
#1363 télleg
köszi :) -
#1362 messziről bombát akarok :) -
#1361 kapusátemelős vagy bombagól?
próbáld R1-et R2-őt használni és röviden nyomni
főleg kapásnál lehet nagyokat. -
#1360 itt na P -
#1359 Nem egészen értelek ezek itt binben is megvannak
Amúgy meg mondtam, hogy We Mod Centerrel rakd be.
DE ne csak az 1-es-re hanem a másodikra (kisebb kép) is. -
#1358 csak nem érdemes P -
#1357 kicsit nagyobb :-)
DE sztem a WOlfi-t csak angolmániások szedjék P
"kezdőknek" a WEndetta jobb -
#1356 kis sos kéne
hogyan lehet távolról szép golokat lőni? me mikor megprobálom, akkor csak felemeli picit -
Jimbo #1355 Köszi, de remélem azért így is lehet egy-két olyan szép gólt lőni, mint amik itt be vannak rakva:-))
Elkezdtem leszedni WCO-ról, de rohadt lassú, nincs vkinek más elérési tippje?
-
#1354 persze
bár kevesebbet tudsz így mint gamepadrol -
#1353 lehet -
Jimbo #1352 Hi!
Ezt a gamét lehet billentyűzetről is játszani? -
#1351 Breki: lenne 1-2 BMP formátumu mez amit meg kéne csinálni ugy bin-be, h működjön is! Én anno megprobáltam de nem volt jo így kilépett a játékbol mikor a Juvéra léptem! Megtennéd, hogy ezeket megcsinálod nekem? PLS! -
#1350 kb akkora, mint a We7i data könyvtárában lávő data_e.afs ;-) -
Gabe18 #1349 Köszi!
Te jó isten akkor ez végülis majd 600 mega lesz??
-
#1348 #1306
A Wendetta speciel nekem jobban tetszik -
#1347 jah, de sztem ilyen dinamo kiev meg sparta praha helyére beférhetne a boca juniors meg a river plate -
Gabe18 #1346 Na leszedtem a játékot,meg a 1297-ben megadott kiegészítőt.Arra kapok egy rar fájl-t,amit ha ki akarok bontani,ha be akarom tenni valahogy a játék mappába mindenképp az lesz hogy hiányzik neki ez:C:\Downloads\The_Wolf_-_WE7I_PC_EPL&CL_Patch_2[1].0.part2.rar
Plusz van ott még egy Daemon Tools is a letöltött cuccban,azzal vajon mit kéne tennem?
Eh...,nagyon nem értek én ehhez... -
#1345 ilyenről nem tudok igazából nemis érdekel mert jó csapatokat kéne kihagyni helyettük -
#1344 -
#1343 icq? -
#1342 amúgy én még egy ezer éves ISS-ben láttam (PES elődje) argentín csapatokat, a Boca Juniors-t és a River Plate-et ehhez nincs?(Roster,mez) de mintha valahol láttam volna egy készülő argentín packot, az argentín Liga-csapatokkal és stadionnokkal.. még az is jó lenne (ha kész lenne) -
pilfer #1341 A bl gyep készítéséhez kell majd a segítséget... egy kis navigáció vagy mi.
Aztán megcsináljuk :P -
#1340 és mit variáltál át? -
#1339 Jaja megnéztem az afs expolerrel és ott simán ment.Aztán nyomom a gamet és amikor bekéne jönnie kilép a winbe -
#1338 Jaja megnéztem az afs expolerrel és ott simán ment.Aztán nyomom a gamet és amikor bekéne jönnie kilép a winbe -
#1337 akkor az más
ahhoz kilinkeltem a collarfixest itt -
#1336 nem :) Wei-re raktam a patch-et :) -
#1335 igen. légy szives...:) -
Gabe18 #1334 Aha,hát asszem inkább nem keverem,ha tényleg jobb ez,akkor megéri letölteni. -
#1333 lehet ha leszeded a patchet és berakod a pes helyére widlesz -
Gabe18 #1332 Köszi,akkor asszem egy próbát megér,nekiállok. -
#1331 Szia
Alapban lövésrendszeren, paszrendszeren és ai-n finomítottak.
Patchekkel együtt nagyon jó
mint látható majdnem minden nap újjakat töltünk PPPP
konkrétan a 1279 egyben bemásolandó -
#1330 de várj most esik le most PES3-ra raktad a Wei-s asf-et?
akkor tulajdonképp majdnem Wei-d van -
#1329 hát a BL-patchben benne van pl
atküldjem icq? -
#1328 ugye az újjat aztán visszanevezed és előtte megnézed asf-el jó-e? -
Gabe18 #1327 Üdv!
Pro Evo 3 megvan nekem is.Kérdésem,érdemes-e ezt lerángatnom?A játékot nagyon kedvelem,de van-e olyan döntő változás vagy valami,amiért érdemes megszerezni?
Illetve a 1297-be berakott kiegészítést mi módon lehet a játékba beilleszteni? -
#1326 tudom, de hogy hol ez a collárfiixes exe....azt már nem :)