Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mezek fullosak, kis cimer meg minden. A nevek nem jók. Mondjuk fura volt egy válogatott meccs alatt hallani a BL indulót😊.
Azt nem tudom ez elsõsorban EPL patch ha jól tudom TAz az FH-n csinált magyar válogatott mezeket
Én is azzal próbáltam. Szûrõk alatt az AA-t, anisot értem.
Végül megnyitottam a filet és importáltam a patchet. A mezek tényleg szépek. A magyar válogatott nevei viszont nem stimmelnek.
Végül megnyitottam a filet és importáltam a patchet. A mezek tényleg szépek. A magyar válogatott nevei viszont nem stimmelnek.
Vettem a PESben írom...
Sorry az indulatért
Sorry az indulatért
Oké akkor ne segíts !Attól mert leírsz két ,három nevet honnan tudjam hol keressem a neten ??? De mind egy...Megyek megnézem mit írtál a PES-ben...
Ha az 540MB patchra gondolsz amit le kell tölteni és bemásolni még azt nem találtam meg...
Ha az 540MB patchra gondolsz amit le kell tölteni és bemásolni még azt nem találtam meg...
ASf explorerból melyik a jó verzió ?????Mert nekem olyan van,hogy nem engedi az egész könyvtárat importálni csak 1-ével a fileokat...
Nem rostert azt keresem,hogy ne legyenek összekeveredve a bajnokságban a klubbcsapatok...Például angol bajnokságban ne kegyen benne a Celtic.....
Erre van jó rosters ? Akkor dobjatok meg egy linkel ha lehet... Köszi...
Erre van jó rosters ? Akkor dobjatok meg egy linkel ha lehet... Köszi...
Én a sima PES3-hoz mater leauge javító petch ??????
sztem nem
illetve nem egyben
illetve nem egyben nemis tudod
csak fa felrakod WEi-ben és kiimportálod
tudod mit maradjunk abban hogy nem P
de te sztem rostert keresel tulkép az nagyon sok van a PES-hez
illetve nem egyben
illetve nem egyben nemis tudod
csak fa felrakod WEi-ben és kiimportálod
tudod mit maradjunk abban hogy nem P
de te sztem rostert keresel tulkép az nagyon sok van a PES-hez
Valami gáz van, a Wolf patchhez meg kéne nyitni a data_e.afs filet, de aszondja, hogy jajajjaj corrupt, descriptor anyámkinja nem jó.
Amúgy crack nem kell, jó az Alcohol iso, a sebesség ua mint volt, szûrõk nélkül nekem gyors, ha bekapcsolom õket 43fps-sel stabilan megy. Ez picit már álmos tempo.
Amúgy crack nem kell, jó az Alcohol iso, a sebesség ua mint volt, szûrõk nélkül nekem gyors, ha bekapcsolom õket 43fps-sel stabilan megy. Ez picit már álmos tempo.
Breki egy kérdés volna vagy bárkihez!!!
Sima PES3-hoz van olyan patch ami helyrerakja a csapatokat...Úgy értem Master leaugeban nem lesz olyan ,hogy 16 olasz csapat mellé bekerül 2német mondjuk...Ilyeneket mivel lehet kiküszöbölni...
Breki emlitett valamit de aztán nem kaptam meg honnan is lehet leszedni és mi is a program neve...
S a The Wolf patchet fel lehet rakni a PES3-ra ???
Sima PES3-hoz van olyan patch ami helyrerakja a csapatokat...Úgy értem Master leaugeban nem lesz olyan ,hogy 16 olasz csapat mellé bekerül 2német mondjuk...Ilyeneket mivel lehet kiküszöbölni...
Breki emlitett valamit de aztán nem kaptam meg honnan is lehet leszedni és mi is a program neve...
S a The Wolf patchet fel lehet rakni a PES3-ra ???
miazhogy káosz :-)
nadekérem
A Wolf elég sokmindent javít, van akinek az elég
nekem a labda és a stadion nem tetszett így azt lecseréltem.
Tényleg tud valaki jó eredményjelzõt?
nadekérem
A Wolf elég sokmindent javít, van akinek az elég
nekem a labda és a stadion nem tetszett így azt lecseréltem.
Tényleg tud valaki jó eredményjelzõt?
Hi All!
Volt kis idõm, hát lekaptam a gamét. Alcohol iso, remélem crack sem kell. Jövök ide, hogy mi a pálya, erre a káosz fogad. Mindenféle patchek, fixek csak bird kiválogatni.
Leszedtem a Wolf féle cuccot (btw a csávó beszûntette a ténykedését). Erre rakjam még rá a cipõket, stadionokat? Valahol össze kéne ezt szedni, a neten nem láttam egy jó oldalt, ahol ki lenne válogatva, hogy mibõl mi a legjobb.
Na majd elmondom, hogy sikerült, csak a Dual eksön már alig várja, hogy induljon a móka.
Volt kis idõm, hát lekaptam a gamét. Alcohol iso, remélem crack sem kell. Jövök ide, hogy mi a pálya, erre a káosz fogad. Mindenféle patchek, fixek csak bird kiválogatni.
Leszedtem a Wolf féle cuccot (btw a csávó beszûntette a ténykedését). Erre rakjam még rá a cipõket, stadionokat? Valahol össze kéne ezt szedni, a neten nem láttam egy jó oldalt, ahol ki lenne válogatva, hogy mibõl mi a legjobb.
Na majd elmondom, hogy sikerült, csak a Dual eksön már alig várja, hogy induljon a móka.
ha a dat könyvtárban lévõ cafe fájlt átnevezed pl. cafen -re akkor menni fog a game, igaz az introt kihagyja de legalább jáccani lehet! kár lenne kihagyni ... 😊
Oké én meg megyek Bl-t nézni.
Okés!
Köszi mindent!!!!
De ne légy rám ideges!
ha ennyire jo az a pack akkor felteszem mjajd!
Én most megyek Bulizni!!!
Köszi neked is és Glasses Neked is!!!
Köszi mindent!!!!
De ne légy rám ideges!
ha ennyire jo az a pack akkor felteszem mjajd!
Én most megyek Bulizni!!!
Köszi neked is és Glasses Neked is!!!
Van megoldás de ha hagyod a játékot nem tudod mit vesztel!
Egy régebbi ace mega codec pack 591
Nem hiszem el, hogy még mindig van aki Ace-t használ K-lite helyett :-)
Nekem is megy minden film, minden játék és nem pakolom össze a rendszerem kodecekkel
elmondtam mit rakj fel
többet nem tudok mondani
na megyek játszani :-))))))))
Nekem is megy minden film, minden játék és nem pakolom össze a rendszerem kodecekkel
elmondtam mit rakj fel
többet nem tudok mondani
na megyek játszani :-))))))))
Nekem fel van rakva egy másik codec pack és megy a film és a játék is.
Hát akkor hagyom a fenébe!!!
Most legalább minden filmet meg tudok nézni és semmi gond nincs vele!!!
Most legalább minden filmet meg tudok nézni és semmi gond nincs vele!!!
Ne csináld már!!!!
Uninstalláljam az ACE codec packet😊)))) LOL
Vagy elég ha kikapcsolom és a másikat felteszem????
Uninstalláljam az ACE codec packet😊)))) LOL
Vagy elég ha kikapcsolom és a másikat felteszem????
Na letöltöttem!!!!
El is indítottam!!
a logokat még betölti aztán jön egy Fekete kép és megáll!
minha az introt nem tudná elindítani vagy mi!!!!
mit csináljak?????
Töröljem le????
El is indítottam!!
a logokat még betölti aztán jön egy Fekete kép és megáll!
minha az introt nem tudná elindítani vagy mi!!!!
mit csináljak?????
Töröljem le????
Beindítás alat olyat értesz, mint az OTB a Fifában ? Azt sajnos nem tudom.
Breki !
Kényszerítõ a PES 3-ban (Szerintem a WE-ben sem változott, de nem próbáltam): L1+X(passz), majd a visszapassz X vagy a szöktetés gomb. A másodikat a labda átvétele elõtt kell megnyomni.
Kényszerítõ a PES 3-ban (Szerintem a WE-ben sem változott, de nem próbáltam): L1+X(passz), majd a visszapassz X vagy a szöktetés gomb. A másodikat a labda átvétele elõtt kell megnyomni.
már adtam PPP
Hú milyet nyomtam tegnap este.
Asszem készitek gif-eket :-)
Tényleg valaki haszálja a TAxi-t?
nem a jármûre gondolok P
Hú milyet nyomtam tegnap este.
Asszem készitek gif-eket :-)
Tényleg valaki haszálja a TAxi-t?
nem a jármûre gondolok P
Eredetiek lesznek a nevek,nézd meg egy kicsit jobban.
A fû az tényleg jó lenne,egyébként nekem is nagyon bejött a wolf patch.
miért nem lettek eredetiek a nevek bemásoltam pedig😞