5645
-
#1525 ha már kommentárkodtok:)
PS2-n japán!!! na azon sokat röhögtem, angol, német, francia, olasz és spanyol kommentátor is rajta van...gondolom ezért van FULL-ra megírva a DVD -
#1524 "kérdésem lenne
mé van az, h a magyar válogatottamban a játékosnevek nem egyeznek az eredetivel? ilyen nagyonfura nevü emberek vannak :)"
érdekes...a PS2 verzióban minden stimmel és a neveket is mondja... -
#1523 persze az egész is jó a stadionjaival de most a hangokról volt szó -
#1522 francián a francia patchet mondom
csak 4-5 BGM_et kell cserélni
esetleg TOmmynak elküldhetem ha többeket érdekel -
Takigabi #1521 ááááááá
a Wendettanak nincs kilinkleve a 3. fálja a filefontra és az ftp ről meg lassan jön... -
Don Vittorio #1520 hát ezek szerint igen,de nem is figyeltem a különbséget...ezt a franciát az ftp-n kívül honnan lehet levenni? a spanyol akinek kell annak hova tegyem? -
#1519 Breki
olvastam erről a kiirásról is tutoriált :-) -
#1518 navárj akkor te cseréltél stadionhangokat kijelzőt is
amúgy a franciában sokkal jobbak a staduionhangok -
#1517 "Azt még mindíg nem értem miért más a pc-s és a ps2-es WE7I?
Gondolom valamelyikben frissebbek az adatok de melyikben?"
alapból nem tudom...de breki előbb írta, hogy ez csak patch kérdése:)
ha valóban át akarod írni, akkor annyi segítség azért van hogy a játékosok hátán latin betűkészlettel van felírva a név...azért 80-90%ban stimmelnek a cuccok, de vannak vad német és holland csapatok ahol totálisan más nevek vannak
PS2 Patcheknek is utánaolvastam
gyakorlatilag ugy zajlik, hogy a patch-csel egyutt irod meg a játékot. CD-re és DVD-re való kiirásra is meg vannak a modszerek, de bevallom még nem probáltam
most letöltök egy EURO 2004 patchet PS2 re majd megprobalom kiirni patchel egyutt a játékot, remélem valami brutál dolog van születőben konzolra:)
-
Don Vittorio #1516 hát én úgy csináltam, hogy a pes 3- as afs-ből kinyomtam(export) a 160game.afs dir-t... így lett 200 mb kb... -
#1515 tom
kb 150 mega -
#1514 hát én nagyobbat cseréltem
erre végig francia lett de a menű egy része is P -
#1513 Nyilván máshol van tárolva. Meg kell találni az(oka)t a bin(eke)t is. Mekkora a file? A spanyol érdekelne engem is. -
Don Vittorio #1512 hát most úgy van hogy kikapcsoltam a stadion bevezetőt és így spanyol "végig"...de most a meccs alatt végig spanyol...nálad hogy van a france??ott nem angol az eleje? -
#1511 szóval akkor a keveredést nem tudtad megoldani? -
Don Vittorio #1510 Királysáág!Sikerült!!!Most spanyol kommentátorral nyomom!De lehet még német,olasz francia - de az gondolom ami neked van - meg a jó öreg angol!Szerintem a spanyol a legjobb a temperamentum miatt!Egyébként afs explorer ahogy mondtad!A meccs elején még félig angol, de a meccs ezt feledteti...:) milyen jó lenne a Bundesliga patch német kommentátorral...:P -
Don Vittorio #1509 elég érdekes lett...félig angol félig olasz kommentár!de még próbálkozom...nem adom könnyen :P -
#1508 és figyi a mecs elején nem maradt az angol? -
Don Vittorio #1507 ok...thx! elkezdtem exportálni...egyébként a spanyol a tuti király! gol gol gooooooooooooooooooooooollll meg ilyenek!:)
van német is azt nem mondtam...majd írom ha jó lett! -
#1506 #1419
a spanyol és az olasz érdekelne
ha műxik írd le milyen please -
#1505 csak a kommentátort kell kiszedned
nem az egész dat-ot
azt meg, hogy az melyik file szintén leírtam -
#1504 Erre már válaszoltam #1459 -
Don Vittorio #1503 feltelepítettem a PES 3-at francia , spanyol, és olasz kommentárral, erre a dat könyvtárban annyi afs lett amennyi nyelv.eddig ok, gondoltam átmásolom a We dat könyvtárába és ezt is meg patchelem, elindítom ok lehet az elején nyelvet váltani, de akkor bukom a mezeket meg minden sajna, ráadásul játszani sem tudok mer kifagy...:(
a kommentárt szeretném csak lecserélni!
Van valakinek ötlete, vagy ájuljak el? :P köszi -
Takigabi #1502 Melyiket érdemesebb leszedni a Wolf patchet vagy a Wndettat ? -
#1501 socceracces? -
#1500 Coming!!
-
Yoz #1499 -
#1498 -
#1497 -
#1496 -
#1495 -
#1494 FCH has put all the available "fantextures", which are made by __cOoL__, Mhut, the WeRealTeam and himself, together and offers it now!
Fantextures (PES 3 PC & WE7:I PC) are available for these teams:
Arsenal
Bayern Munich
Benfica
Sporting
FC Porto
Real Madrid
and more...
-
#1493 -
#1492 A buli patchet senkise szedte le?
-