247
Itt lehet dicsekedni! Bizonyíttékként fotót kérünk!
-
#147 álmodj király jány :P -
#146 Nekem akkora a farkam, hogy sajna csak egy 8000*6000-es képben lehetne azt élvezhetően látni!!!!
Ha nem bánjátok, a róla készült műholdas felvételt nem szúrom be ide. Bocsika! -
#145 deó neked -
#144 Két fülem van, mékse vagyok szatyor. -
#143 és ha elmondom hogy 4ezerbe van nekem ez egy hónapra és mondjuk úgy korlátlan ? :PPPPPP -
#142 öhm :(
akkor nem is tudok mivel felvágni ;( -
K.András #141 Annyira talán nem :) -
#140 akkor a 200kás letöltés nem is nagy felvágás ? :( -
K.András #139 Na de IC,ilyet mindenki irhat,olyan dologgal kell felvágni amit bizonyitani is tudsz!!!De még neveket sem mondasz,ez igy nem jo...
-
#138 "Ha massal nem, akkor a milliomos amerikai nagynenivel..."
Hát nem fogjátok elhinni, de nekem egy nagybátyám van Kanadában aki nem pénzt, meg egyebeket küld(ött), hanem még mi küldtünk fel neki ezt-azt!!! De mikor lejött Mo-ra, mindennapos volt a fagyi, meg a neki járó Whisky. Ezeket persze ő fizette (1986-90 között)!
Na? Kinek van még ilyen rokona külföldön? -
#137 -
#136 hehe, irj nekik egy emailt, hatha.... :-) -
#135 Jobban örülnék, ha mondjuk Bécsben adnának egy nyaralót :) Mi adtunk egyet BP-n, most rajtuk a sor :) -
#134 Aha :-)
Na, akkor legalabb szallast kene adniuk ingyen, ha pesten jarsz :-)
Ennyivel tartoznak :-) -
#133 Szóval most az osztrák nagykövet tanyázik ott :) -
#132 http://www.budapestsun.com/propguide_budapest.asp?Dist=12
"The municipality would like to use its own resources. It sold the Semsey villa on Városmajor utca to the Austrian Embassy five years ago and it is now the ambassador’s residence." -
#131 Mé, kint log a lista a konyhaban? :-) -
#130 Lehet nemtom :)
Egyébként a Városmajor utcában van ez az épület (kastély). -
#129 Hmm érdekes most látom, hogy a Bajza utcai Osztrák Nagykövetség is valaha a családé volt. -
#128 Tedd fel az imagedump.com -ra -
#127 Esetleg a konzulatus? :-)
Nem ugyanaz...altalaban mindkettö külön van. -
#126 Most látom csak, hogy az osztrák nagykövetség nem is ott van, akkor kevertem valamivel, de az biztos, hogy annak a háznak is van köze az osztrákokhoz, valami kirendeltségük tanyázik ott. -
#125 Jól beszél nagyon! -
#124 Nekem lenne egy csodaszép közös képem Kozsóval, csak vhova fel kéne tenni a képet :D -
#123 Te nem talalkoztal vele?
Hogy beszel magyarul?
Ha jol tudom a Habsburgok minden tagjanak kötelezö magyarul is tudnia:-) -
#122 Budapesti. -
#121 Marmint a becsi magyar nagykövetseg epülete (azt ismerem) vagy a pesti osztrak nagykövetsege? (azt nem ismerem) :-) -
#120 Nagyapám sokat találkozott vele. -
#119 Es el jött neha delutani teara is? :-)
Marmint az Otto gyerök... -
#118 Áhh sajnos nem így megy ez. Az Osztrák-Magyar nagykövetség épülete is a családé volt, aztán annyi volt a "kártérítés", hogy meghívtak minket a megnyítóra illetve, kaptunk valami ki zsét is. -
#117 Es nem kertetek vissza a valtozas koraban, mikor mindenkinek szetosztogattak az orszagot, ha tudott egy fenykepet mutatni a dednagyapjarol a kerdeses ojjektum elött allva???? -
#116 Nem nagyon érdekel ki néz hülyének :) Csak azt furcsállom, hogy manapság már az a normális, ha vki leszedi a netről a dolgokat és nem pedig ha legálisan megveszi :( -
#115 továbbá rokonom még a Magyar Földtani Intézet mecénása is, akiről 2 kőzetet is elnevztek.
Továbbá a családunk barátja Habsburg Ottó is. Illetve nagyapám barátja volt, aki sajnos meghalt nem rég. -
#114 Ja, igy mar remlik valami :-)
Valszeg beteg voltam azon az oran -
#113 Szegedi polgármesteri hivatal mellett van ez a ház, ami a családunké volt. A ház a családnevünket is hordozza. -
#112 gróf Teleki Pál volt Magyarország miniszterelnöke a II. VH elött közvetlenül, majd öngyilkos lett, mert bűntudatot érzett azért, hogy nem tudta megmenti Magyarországot a háborúba lépéstől. -
#111 Es az teged erdekel, hogy ki nez miert hülyenek?
Megsugom, idövel ra fogsz jönni, hogy ennek semmi jelentösege... -
#110 Gratz :-)
Nekem volt egy szegedi baratnöm, aki allitolag Rozsa Sandor egyenesagi leszarmazottja :-) -
#109 új Matáv, MOL, Malév. -
#108 1879-es Szegedi árvízben is a mi családunk adta a legtöbb pénzt az újjá építésben. Illetve Mikszáth Kálmán is lakott nálunk :).