24
Szal...
-
#24 Valami hivatalos forras van az uj torvenyrol? -
#23 sok offert? BOCCS??? en allandoan szetoffolom a topikokat, megse bankodom miatta eheh -
#22 az usában az unióhoz képest?nemhogy 6x-osa,de inkább töredéke,az usában a lakosság 1/3a a létminimum alatt/közelében él,ez az unióban a töredéke például...az hogy billgates szakítja a legtöbbet,az nem vonja autómatikusan maga után,hogy mindenki annyit keres az usában,tavaly év végén adtak ki vmi listát,ahol az országokat a jólét alapján rangsorolják az uniós országok+japán+svájc+norvégia az első 18,19dik magyarország és az usa 24edik...
boccs a sok offért ^^ -
#21 hazassagellenes vagyok:((
probalkozz vinylnel eheh -
#20 Házasság nélkül nem megy ? :DD -
#19 neee? hát akkor hogy fogok összeházasodni a gyiik-al?
:DDDDD -
#18 :DDD
viszont a homiházasságot NE. -
#17 ti adjátok a pénzt bele,én meg a zeneanyagot
:DDD -
#16 ja, meg ize, akkor lehetne ujrainditani legalisan a gyiikclassicsot is, nem?:D
gyujtsunk ossze pizt egy szerverre:) -
#15 ja, addig is szivhatjuk a fogunkat -
#14 én akkor fogok örülni igazán ha a marihonalját is legalizálják,természetesen itthon.:PP -
#13 ja akkor én is megvenném a játékokat -
#12 Hurrá. az összes krumpli-nudli nyáljóska akik a p2p betiltását, meg az mp3 letöltők megbüntetéséért verte a nyálát, tehet egy szívességet! :) -
#11 Én nem feltétlenül töltögetném a játékokat, én adnék ki pénzt a dobozért, használati utasításért stb., csak reális áron kéne adni. Mondjuk 2000/DVD (mint a DVD mellékletes magazinoknál) és 4000/játék. -
#10 Nekik van pénzük megvenni.
Olcsóbb ott a cédé, de 6× nagyobb az átlagkereset. -
#9 Ja ha igy haladunk lassan a jatekoknal es aztan a filmeknel is lehetne ilyet csinalni! Nem haragudnek meg :)
Viszont az mp3 a legnagyobb karokozo aztan a filmekt es aztan a jatekok szal... -
#8 Korrektül hangzik. Meglátjuk mi lesz belőle... :) -
#7 akkor így ez elég korrekt.
az amcsik meg szívják a nagy büdös lóf*szt!! -
#6 A terjesztes nem legalis semmikeppen, bar P2P-rol nem volt szo, azt megis megemlitettek, hogy meg akkor is legalissan nalad lehet a cucc, ha illegalis oldalrol toltd le...Barati torveny. -
#5 wow.
akkor a p2p hálózatokon is legális a biztonsági másolat ripp terjesztés??? -
#4 tökalsó! -
#3 ász! -
#2 -
#1 Most neztem a hiradot.
Legalis az mp3 europaban :)
Le lehet tolteni barohnann , lehet gepen tarolni lehet cd-re megirni es foleg lehet erdetirol ripelni.
Csak ha profitot szerzel belole akkor illegalis. De egybkent hurra!!