644
Az orosz csoda kivesézése :))
-
#124 Hm, a fölső képen nem is néz ki rosszul az a Niva :) -
#123 Nem a csávó a lényeg...á...de ha nem is szereted a ladát, akkor ne is akard megérteni.
Egyébként akkor miért vagy itt??Ugyanis a Topic neve: Lada!! -
#122 rühellem a rally-t, a lada-t és az olyan -ket mint aki a filmben dumál... -
#121 Ti rallybuzik ezt nem értitek :D -
#120 Ennek nem a Rally a lényege, hanem az, ahogy a tag előadja a nagy orosz "csodát" :D -
#119 biztos? az első perc után töröltem.... -
#118 akkor is a big foot a legjobb :) -
-
#116 ehh :D -
#115 szar neked.... -
#114 ehhhh....kicsit....szinte mindenhova BKV-zik!alig nyomatja neki! -
#113 Ezt a ladás videót kötelező letölteni és megnézni!! -
#112 Gondolom egy nagyfater jobban vigyáz egy Ladára mint 1 17 éves rallys :D -
#111 -
#110 egy ladáért ?? -
#109 Ja és eladó volt a kocsi valami 600.000 HUF-ért. -
#108 Tvaly voltam amerikai autó talin és ott voltak tuning ladák is és volt szerencsém egyben ülni csak sajna a tulaj nem adta be egy körre csak vitt. Olyat nyomott neki a gyerek,hogy azt hittem lefosom a bokámat. Valami 140Le volt recaro belső,erősített futómű stb.. -
#107 dúrva ! -
#106 én is heggesztettem egy ladat :P
-
#105 Szerintem is megéri. ;) Azért raktam oda három pontot, mert csodálkozok, hogy 'csak' ennyiért. :) -
#104 Úgy érettem,hogy rendszeres haszálat mellett meg nekem a szabadban állt és állnak a kocsijaim -
#103 Penge nagyon -
#102 hamar rozsásodik????nem tom nagyfater ladája olyan idős mint én(azaz 17 éves)és semmi rozsa rajta...jó az 1 dolog hogy garázsban tartotta...már 1 éve nincsen garázsban,mert lebontották azt a garázssort! -
#101 Ladával csa egyetlen egy bajom van mégpedig az,hogy nagyon hamar korrodál különben nagyn masszív és megbízható gép. Én az ennyimel nagyon sokat jártam zalaegerszegre,fonyódra melózni és az autópályán simán bírta a 120-130 átlagot pedig csak 1300ccm volt,fogyasztásra olyan lábtól függően 7-9 kitert evett nálam -
#100 jaja! -
[Walaki]D`Lair #99 Használtautót kell venni annyiért...:D -
#98 Az alváznak hála semmi baja nem lett és meg is tudták csinálni az egészet.
CybearBoy. Én a f@szkalap rendőrőkre lettem idegbeteg,hogy még csak nem is igazotattak minket,pedig akár valamelyik kocsi lehetett volna lopott is
DJSkyline: 2003. Szeptember vége -
#97 szvsz megéri az a 2 milla...legalább valami tutit kapok 2 milláért,és nem úgy mint a Suzukit,meg Matizt majdnem 2 milláért! -
#96 Igen, ez már tényleg vmi. A Lotus gyár csinálta egy full alap kockából, kívül-belül generál, 180 LE-s mocit csináltak bele. Aztán elárverezték, és ha jól tudom, vmi 2 millió forintnak megfelelő angol fontért... -
#95 Mivel 2107-es belseje volt a kocsinak abban meg ugye kagyló szerű ülések vannak így nem de marha nagy mákom volt mert tulajdonképpen én akartam balra fordulni és amikor vártam,hogy elmenjenek szemből akkor jött belém és átlökött a szemközti járdára. Szerencsére nem jött senki szembe. Aki belém jött csávó csak annyit mondott,hogy ma vezetett 300 km és elalidt egy kicsit. Mondom bravó a városban 70 km\h és még alszik is. Mondtam a csávónak,hogy vazzeg ha 1x álmos vagy akkor mi a f@sznak mész városba 70 km/h vagy egyáltalán akkor minek ülsz kocsiban -
#94 Elég gáz... :(( Sajnálom, asszem én is iszonyat pipa lettem volna... -
#93 mikor történt???évre??? -
#92 Ez totál kár.
A mi kocsinkba (Renault 11 sport) is álló helyzetbe jöttek bel 40-nel.Össze nyomódott a kocsi alváza...10 cmrel rövidebb lett a kocsi :P -
#91 Tudod milyen lelki beteg voltam ráadásul ez volt életem első autója de valami eszméletlenü szerettem és ráadásul a baleset előtt 6 hónappal lett kilakatolva + fényezve + generálozva a motor,fék. Azt hittem a csávót lelővőm Ja és a pon az az volt,hogy egy rendőr kocsi is jött és látta a karambolt és annyi volt a zsaru hózzászólása,hogy tolják félre az autót az utból. ennyi volt a rendőri intézkedés se szond,se forgalmi se jogsi semmit nem kértek el a csávótól. A Biztosító felvette gazdasági totálra és 150.000 Ft-ot mondtak rá namármost abból kaptam 100.000 ft-ot a javítás meg volt 130.000 Ft. Ez a nagy magyar Biztosító társaság Ezért fizettem kb 1,5 évig a kötelezőt -
#90 na ez igen!
csak nem kéne a szürke csík az oldalára...habár így pont jó mert így sztrít réjszeres!de ha nem lenne csík akkor meg már túl maffiózós lenne! -
#89 azért 60-70 az nem egy lassú sebesség már...matiznak,vagy Suzukinak az már high speed!:DDD
de ahogy látom csak a jobbhátsó résznek koppant!:DDD -
#88 Lotus Lada, 180 LE:
-
#87 Neked nem lett bajod? -
#86 Ja a tank szét nyílt ráadásul előtte tankoltam 35 litert ugy hogy az el is fojt ott helyben,elmozdult az egész hátaulja az ajtó hézagok stb -