9
  • jeva
    hat amikor a balcsi kozepen megneztem mi lesz a moziban es lefoglaltam a j1et, majd megneztem valami fontos infot amire mar nagyon vartam, de miatta nem punnyadok otthon a 19' monitor elott .. na ez azert nem volt rossz ;) .. az explorerrel az a baj, hogy elveszi a szabad valasztas gondolatanak felbukkanasi lehetoseget .. amugy eleg jol muxik ..
  • davos80
    A mozilla a legjobb.
  • pascal
    ez a baj ,ezért perelik a microsoftot...
    az ember amíg nem tudja hogy van jobb megelégszik a roszabbal is.
  • JZO
    :))) ez jópofa. Nekem semmi bajom az Explorer-rel, ha már így szóba került. Opera is biztos jó, sajna még nem próbáltam, mert különösebben nem érdekelt. Itt van ez, nekem megfelel.
  • Flashy
    ne ilyenen vitatkozzatok mar basszus. a desktop pc meg a pda ket kulon dolog, masra valok.
    itt most annak kellett volna jonni hogy az Opera szar, az IE/Mozilla/akarmi meg jo. aztan meg forditva. nemfigyeltek? :))
  • KM
    Egy 19 vagy 21"-os mocsi sohasem veszi fel a versenyt egy mobillal, PDA-val a vonaton, buszon vagy épp a vadonban... Kicsit gondolkozzál már!
  • pascal
    azért ne becsüld le a norvég srácokat, messze a legjobb böngészőjük van a PCn rövidúton meghódítják a mobilt is :)