2710
RIP SG 2014
SG Tools
SG Tools
-
sztem itt némi képzavar van -
Dean Winchester #1215 de itt nincs olyan,hogy ráviszem az egeret akkor több sorban irja ki , én arra vok kivi :)
egyébként te azt hogy is oldottad meg h a háttérkép teljes terjedelemben bent legyen? tehát a hozzászólások között is lehessen látni és ne csak oldalt :) -
script
cSuwwi megnézi és elájul :D tudom h egyszerűbben is lehetne :)
működés közben :) -
Dean Winchester #1213 megköszönném :D kivi vok rá. -
elég komplikált lett a script :D átírtam az eredeti xbox topic-ost de ha kell odaadom h megnézd :) -
Dean Winchester #1211
esetleg azt az egy sort megmutatod? mert nekem ugyanugy kiírta mintha szöveg lenne :O
szal meglepő -
nekem lerakta köv sorba a szöveget
-
:) -
js-el meg lehet oldani, a scriptet kéne kicsit tovább fejleszteni -
erre nincs általánosan bevett és működő módszer -
Dean Winchester #1206 sajnos igy nem müködik mert igy irja ahogy irtad ha igy irom ahogy irod :D remélem érthetően írtam :$ -
próbáld meg így: alma<br>bararck<br>körte -
Dean Winchester #1204 üdv mester!
amikor a csillagra viszem az egeret és kiir tetszőleges szöveget akkor azt meglehet oldani,hogy a buborékban észlelje az entert?:D tehát ha a csillag fölé viszem akkor igy lássam a szöveget ->
alma
barack
körte
és ne így ->
alma bararck körte
? -
persze -
olyan scriptet lehet, hogy a topikban random hátteret rakjon egy listából, ha újra töltik az oldalt? :) 
-
néztem, láttam :) -
tekk -
pláne hogy az új topicawardsnál már elég a nick is, nem kell userid-kel szarakodni -
a régi az újakkal nem a legegészségesebb megoldás
jobb lenne mindenből az újat használni ami a weblapon van (a profilomban van a link), azok biztosan mennek együtt -
jóvagy, ike!!!44 :D -
megvan :) összefűztam a 2 srciptet egybe :P -
háj! :)
kérdésem van :D 2 script mié nem fut le? mindig cask az egyik vagy a másik. attól függ melyiket írom előrébb :(
2 topicaward. SG forum post awards v2.5 (xboxos verziója), meg egy sima topic award, mint pl a HD series topikban.
-
asdasd -
kúl -
ez a chat mód jó dolog
-
Dean Winchester #1191 okok :D azért köszi -
megnézem, nem megoldható. a js mindkét entert azonosnak érzékeli, ez van -.- -
a csetgomb is épphogy befér :D -
sztem megoldható, majd este megnézem -
Dean Winchester #1187 üdv mester!
egy kérdésem lenne,azt nem lehet megoldani h a chat mód ha bevan kapcsolva akkor a jobb szélső (numerikus bill-nél) levő enterre ne küldje el hanem új sorba lépjen a kurzor és csak a "főenter" leütésével küldje el az üzit? -
sztem a modik is simán megcsinálhatnák, csak be kell szúrni 2 sort :) -
hát ajánljátok a házigazdák figyelmébe, akkor lehet minél több helyen
-
ez mehetne minden topikba (Y) -
nájsz o: -
wowdefasza az új cucc :) -
-
bu -
Tomy Lee #1179 OMG sikerült.Hiba ott volt,hogy a "txt"-t nem töröltem a topicbanlist.js után mikor feltötltöttem és így jó az útvonal is amit megadtatok.
Köszi szépen a segítségeket! -
töltsd fel az ftp-re a gyökérkönyvtárba (ahova beléptet), mondjuk topicbanlist.js névvel
aztán ez lesz a linkje, ezt kell beszúrnod majd:
http://users.atw.hu/wutangstar/topicbanlist.js -
Tomy Lee #1177 wutangstar
(Oldalad már elérhető a http://wutangstar.atw.hu címen.
E-mail címed: [email protected]
FTP hozzáférés paraméterei:
Kiszolgáló: ftp.atw.hu
Felhasználónév: wutangstar