2710
RIP SG 2014
SG Tools
SG Tools
-
"csak fejezd be a fejléceit rendesen"
mire gondolsz? :) -
jópofa lett, csak fejezd be a fejléceit rendesen
amikor készült ez a módosított skin ami itt is látszik ilyesmikre gondoltam, csak senki se volt elég kreatív, csak 1-2 olyan topikot láttam eddig ahol bele is mertek nyúlni a cssébe -
én is beizzítottam 2 új dizájnt, ahol a te scriptjeid futnak (kicsit átirogatva)
link01
link02
-
most nézem hogy a top10 topikból 9-ben van olyan script amit ide csináltam. lassacskán csak elterjedtek :o)
-
Dean Winchester #1292
kurvanagy vagy
-
ki lehet, ha tudtam gombot betenni, módosítani is lehet
csak érdemes a képi tartalmat az sg-n tárolni, mint ahogy a videógomb is van -
hogy készült a profilom?
beraktam egy js filet, azt meg ha módosítom úgy változik, többet nem kell a profilomat piszkálni. olyasmi script, mint a többi -
nekem biztosan nem írtál privit
szoktam válaszolni ha egy minimális szintet elér az iromány -
jól hangzik :)
erről jut eszembe, hogy a texarea alatti gombok képeit ki lehetne cserélni scripttel? arra gondoltam, hogy a videó beszúrását meg kellene buherálni valahogy.
(még csak ötlet, nem gondolkoztam rajta konkrétan)
-
Wolfsnack #1287 vagy csak akartam küldeni? nemtom már -
Wolfsnack #1286 írtam neked privát üzit, de válaszra sem méltatsz 
elég egy NEM is
jó a profilod, ha van időd írj pls ide hogy készült -
Jogos. Azért köszi! -
ehhez még annyit, hogy a törlés is megoldható, egy random generált cookieval a saját feltöltések törölhetők lennének (gombnyomásra kidobja a cookiekódot, akkor másik gépre is felvihető lenne) -
következő scriptnek arra gondoltam, hogy a képfeltöltést meg lehetne reformálni. ez a 200kbyteos tárhely csak vipeknek egy vicc :|
az iaro nevű csodás képfeltöltő az egyik szerveremről megy, azzal összeboronálnám. itt a képfeltöltés gombra kattintva nem az sg-s szar jönne fel, hanem egy másik feltöltőform (esetleg rajta egy link az sg-shez mazohistáknak), ahol nagyobb a feltölthető méret, valamint automatikusan megvágja a képet (asszem 800 széles itt a kommentrész szélessége) és egy linkkel visszadobja a beírómezőbe.
sok helyen láttam már a videós gombot, annak a scriptjébe beleapplikálnám hamar elterjedne :) -
mármint a bloghu-s blogokon?
ezek topikfejléces scriptek, mindenkinél látszódik az eredménye, neked olyan kéne, ami csak neked szűr (greasemonkey script, vagy ff extension)
a bloghun a fórummotor csinálja ezt. itt ilyen featurára ne nagyon számíts, ezt meg kell csinálni gm/ff script képében, de az nem én leszek -
Hali!
Nincs vmi olyan script, amivel adott user kommentjeit lehet kiszűrni? Mint ami pl vastagbőrön is van. -
Semmi, en voltam 
-
Udv cSuwwi!
A banlist scriptnel valamiert nem mukodik a deletelist funkcio... :/ A hidelist oke. -
hát ne adj meg neki szar linket
most ha megnézed más a felső link és más az alsó, miért várod el a scripttől hogy kitalálja mit akarsz?
a videóbeszúrásra kattintva ott van a youtube formátum: youtube.com/watch?v=azonosító
a vimeonál is megy, minden másnál csak flash makróba teszi a beszúrt linket -
Dean Winchester #1277 hi boss!
a videóbeszúrásos
gomb nem mükszik
http://www.youtube.com/watch#!v=960LW48rIRM&feature=related flash tag elől és hátul de középen igy kéne kinéznie.
http://www.youtube.com/v/960LW48rIRM&feature=related
-
-
hnn -
tegnap töröltem az egyik régi könyvtáramat, ahonnan voltak csillag linkelések.
akinek a topicawardsból hiányznának csillagok, az a http://project530.drom.hu címen keress ki magának a csillagját és írja át a linkjét arra. -
tudom, pedig jó lenne, de biztos sokan visszaélnének vele -.- -
a flash-el könnyű visszaélni, ha megbízható emberke csinálja akkor jó, de ha bárki csinálhatna és szabadon feltölthetné, lenne olyan, aki pl. zenét tesz bele, vagy csak simán átirányítja a böngészőt egy másik oldalra.
ezért nincs az sg-n se flash logó, és ezért hanyagoltam én is -
megint belepiszkáltam a scriptedbe 

most a user avatar lehet flash is (vagyis egy flash-t tartalamzó html)
már ha van valakinek affinitása legyártani őket :D
itt fut teszt jelleggel
-
csuwi ügyes ember vagy hallod-e :D -
2009.06.20, végülis csak 1 éves lesz, be kéne fejezni végre :| -
amúgy van már olyan scriptem ami a válasz xxx üzenetére ajaxos betöltődősre is ráhúzza a módosított fejlécdesignt (akár az egészet módosítva), 90% körül áll, valamikor majd kidobom. -
nm
ennek sztem nem sok értelme van, ezért nem lesz publikálva, akit érdekel majd visszaolvas és megtalálja -
megvan
hidelist
thx a segítséget megint :)
ha akarod publikáld :) -
Dean Winchester #1265 
-
az üzenetid-k kiszedéséhez az elképzelésed jó, kiszeded a sarokban megjelenő számot, vagy a rajta lévő link végéről a számot
$(this).find("table tr td.right a:contains('#')").html();
csinálsz egy tömböt amilyen a többi is, csak egy szám lesz benne (amit el akarsz tüntetni). majd egy for ciklussal, ami az banlistnél van belerakod és összehasonlítod őket.
ha nem megy akkor vasárnap ránézek, de egy kis gyakorlás nem árthat :)
-
miért nem törlöd házigazdaként azt az üzit? -
hali!
hogy lehetne hivatkozni a hozzászólás számára?
$(this).find("table tr td.right a:contains('????')")
vagy hogy?
az a cél, hogy a banlist-et átírnám hogy hsz szám alapján rejtsen el, de ahhoz meg kellene pl egy "var hsz =" amivel be lehetne azonosítani a számot, hogy mehessen az if hsz = hidelist(i) (nagyvonalakban) értem? :D
vagy totál félregondolkodok?
-
Dean Winchester #1261 köszi szépen! ezer hála!
-
állat! köszönet! 

-
-
zártkörű, de olvasható topikot aki akar, annak egy tipp
a banlistás scriptet letöltöd, a banlistnál felsorolod azok nevét, akiknek megjelenhet az üzenete (aki nincs rajta annak nem fog). a "trükk" annyi, hogy a banlist for ciklusánál (nem nehéz, megtalálod) van egy if feltétel, abban az ==-t =!-re kell cserélni, és a blacklistből így lett whitelist (csak az látszik aki listás)
ezért új scriptet nem csinálok, akit érdekel úgyis tudja, vagy ez alapján megoldhatja -
a tied is kész van, most éppen ez van a topikban, mint láthatod
(azért akadtak össze, mert ugyanazt a tömböt használta a másik script is (awards), most összevontam a két scriptet, így elegánsabb)
http://code.drom.hu/tdu2mod.js