2710
RIP SG 2014
SG Tools
  • pxxl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aham, mostmár jó! :)
  • cSuwwi
    köszi. elvileg javítva, ctrl+f5 után kéne mennie, megnézed/megnézi vkit?
  • pxxl
    LINK
  • pxxl
    másodpercek kérdése :)
  • cSuwwi
    akkor vki viszont segítsen pls, akinek van vipja
    mentse le ezt a topikot (fájl mentés) és zipelve nyomja fel vmi ingyenes tárhelyre, hogy meg tudjam nézni a html forrását a vipeknél is. kössz
  • cSuwwi
    uff, hát az fail, akkor kikapcs
  • pxxl
    jajj rájöttem...bocs a sok üzenetért :D a VIP visszavonás/szerkesztés helyett van a spoiler - null
  • pxxl
  • pxxl
    az miaz ott a sarokban alul :)
  • pxxl
    nájsz :)
  • Rage47
    wá ez profi :D
  • cSuwwi
  • cSuwwi
    elkészült, ilyen lett
    az egérráhúzgálás nem jó megoldás, mert véletlenül is megteheted
    kattintás a tisztább megoldás, és így nem lesz féloldalas keret, mert addig nem látszik, míg nem kattintasz, helyet se foglal
    beépítem a videógombos scriptbe, így ahova be van téve, elérhető lesz
  • cSuwwi
    bár még nem az igazi, de alakul
  • cSuwwi

jah, asszem

• byzhouse
    csuwi(Y)
  • sovatalevi
    ?
  • pxxl
    nájsz!

am a spoileres dologgal jutottál valamire? :)
  • Fabio Capello
    nice job :]
  • Rage47
    wow :D
  • cSuwwi
    a számra kattintva (idézésnél) is látszik, nice
  • cSuwwi
    Új script! ^^

Kiemelt üzenet (pinned post) lehetősége. Egy üzenetet lehet kiemelni a topikban a fejléc alá (amint itt is látható), kicsit elegánsabb módja a fontos infóknak, mint a fejlécbe heggesztve. 3 féle gyári stílusa van (a cikkeknél megjelenő sárga, a beírómező szélességű fórumos, és a normál szélességű fórumos). Elérhető a szokásos helyen: SGTools - SG topik scriptek jól!
  • cSuwwi
    annyi kéne, hogy csak olyan moddolja a topikját, aki egy kicsit is ért hozzá
    a scriptjeim berakása nem okozhat ilyen hibát, és könnyen eltávolíthatók
  • tmartin
    Hello! Én vagyok a házigazda és csak annyi az egész hogy kértem a moderátoroktól, hogy tüntessék el. Aztán olyan mint újkorában.
  • SL
    kérdezz már rá, hogy csinálták meg pls :O
    mert az én topikomat is szeretném megcsinálni.
  • cSuwwi
    a trainsim közben megjavult :)
  • cSuwwi
    értem. köszi.
    hátez fail erősen
  • pxxl
    SL volt, a sok láma meg lopja a szart :) így jártak...
  • Fabio Capello
    A train szimulátor topik témája úgy ahogy van mehet szinte a kukába, pixxel fejléce van valamiért beragadva, illetve valaki full bekopizta a textareát gombostul mindenestül...
  • pxxl
    SL kezdte azzal hogy a forráskódból minden div-et bemásolt a bannerbe (std1 pl) és a bannerben látszik a "bejelentkezve" szöveg, és nem lehet kivenni, mert a topik karbantartása ablakban is ott van az std1 :D aztán segíteni akartam rajta, és véletlenül leokéztam én is a sok sz@rt a saját topikomban, a többi meg lopja a topikdizájnt, aztán benne marad az elcseszett cucc :D azt nem vágom miért ide jönnek az üzenetek...
  • cSuwwi
    ezt hogy a picsába csinálják? már több helyen láttam ilyen beírómező ismétlődést.
  • pxxl
    mégegy elbszott topik
  • tmartin
    Hello!
    Bocsi tudtok egy kis segítséget adni, hogy a MS Train Simulator játékos fórumom, hogy tudnám ilyen jó dizánjosá megcsinálni ilyen jól, mint ti az előbb említetteket. Csak az kéne, hogy, hogyan tudom változtatni a hátteret meg az üzentek fejlécét vagy mi ez, meg az ehhez hasonló dolgokat ami nálatok is van.
  • tmartin
    Mert én megkértem őket hátha tudnak segíteni.
  • cSuwwi

ez nem az atw, más a linkelés, itt nincs users.../neved
    http://neved.uw.hu/konyvtar/file.ext
  • Dean Winchester
    direct linkelst ez sem engedi :(
    http://users.uw.hu/deanwinchester/tippeljunk/tipptopik.jpg
    tessék ,pedig de jó is lett volna ha az at-törlöm és csak az u betüt kellett volna beírnom :S
  • Dean Winchester
    UW.- fasza. köszi. és még az elérési útvonalat is rövidebb idő alatt áttudom írni!
  • geo91
    uw-t használom erre a célra, és maximálisan megfelel.

(megtévesztő ez a dizájz, már megint a hsz számra kattintottam válasz erre helyett... :D)
  • cSuwwi
    passz
    évek óta saját szerver(ek)en tolom az ipart, nem is emlékszem mikor használtam utoljára ingyenes szervert
    de egy js és képek kiszolgálására sztem mindegy hova teszed fel, akár az uw vagy az fw is jó lehet (amennyiben még mennek)
  • Dean Winchester
    esetleg tudnál ajánlani valami hasonló tárhelyet? atw nekem nagyn bejött, tc-vel ftp-ztem fel a cuccost mindig szal fasza...
    szal valami hasonlót esetleg? (ingyenes lenne az igazán jó)