SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja tényleg! azt nem is vettem észre 😊
Hát igen, pedig én is írok oda, de tényleg hasztalan. Odafostam már sok ötletet, valamelyik tényleg több munka, de még egy szaros topik elbírálást sem készítettek el a modiknak már x éve, amikor annak idején Borg-ék lázadoztak majd elmentek.
Az a baj ezzel az egésszel, hogy az SG sehova sem fejlõdik, az ilyen scriptek között meg bár vannak nagyon hasznosak, csak a lehetõségeid korlátozva vannak, így pl. ez a chat script sem a legidálisabb. Engem szerintem még idegesítene is, lévén hogy kurva lassú az SG amúgy is. Ha AJAX-szal menne és a topik is frissülne x idõnként akkor zseniális lenne, csak ugye nincs rá mód. :/
ui.: ez most nem leszólás, sok scriptedet használom, és tényleg hasznosak és becsülendõ a kitartás, csak jobb lenne ha az SG is beépítene natívan ilyen funkciókat. Ha el akarok rejteni egy kommentet (nem az egész felhasználót) és házigazda vagyok, akkor kényelmes lenne csak rákattintani egy linkre a fejlécben, minthogy JS állományba írogassak. :/
Az a baj ezzel az egésszel, hogy az SG sehova sem fejlõdik, az ilyen scriptek között meg bár vannak nagyon hasznosak, csak a lehetõségeid korlátozva vannak, így pl. ez a chat script sem a legidálisabb. Engem szerintem még idegesítene is, lévén hogy kurva lassú az SG amúgy is. Ha AJAX-szal menne és a topik is frissülne x idõnként akkor zseniális lenne, csak ugye nincs rá mód. :/
ui.: ez most nem leszólás, sok scriptedet használom, és tényleg hasznosak és becsülendõ a kitartás, csak jobb lenne ha az SG is beépítene natívan ilyen funkciókat. Ha el akarok rejteni egy kommentet (nem az egész felhasználót) és házigazda vagyok, akkor kényelmes lenne csak rákattintani egy linkre a fejlécben, minthogy JS állományba írogassak. :/
most siman klikkelek a mehetre
de irok valamit és enter akkor ugrik egyet 😄
sdfasfd
egész fasza 😄 egy a bibi,ha entert ütök akkor kapok a szövegem alá egy üres sort,vagy nem?😄
hlé
próba
mi ez a chat mód?
látom a felvetett ötlet (flash gomb) sikerült egybõl copy-pastezni a mi kellene az zsgnek topikba :| nincs értelme, de sztem úgy is tudod.
shit happens
picit lassan reagál 😄 esetleg ha chat mód aktiv, öszébb lehetne húzni az egész beviteli mezót, hisz chat módba csak nem fog az illetõ olyan sokat írni 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tékéspék
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
d
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
chat mód aktív (csak próba 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
lesz nemsokára egy hasonló ami népszerûbb lehet. szintén egy gomb lesz (mivel nincs sok hely, és nem akarok 2 sort, a makrókat fogja felülírni), egy flash beszúró script, olyasmi mint ami a humoros-aranyosban van, csak több oldallal. megadod a video urljét, kiparsolja belõle a lényegi részeket és flash makróval berakja az üzenetbe.
shit happens
Jók ezek a scriptek...
Most látom, hogy a redesign scriptedet az én topikjaimmal reklámozod, ez hízelgõ 😄
[merlinw.org]
.topichead table td.left, .topichead table td.right {
color: #123456;
}
a függõleges vonalak színét is ez cseréli a fejlécben
color: #123456;
}
a függõleges vonalak színét is ez cseréli a fejlécben
shit happens