2710
RIP SG 2014
SG Tools
  • cSuwwi
    #1425 -> #1427
  • akyyy
    #1445 ?
  • cSuwwi
    több ötletem is van, csak meg kéne csinálni őket

a whitelistről meg írtam régebben hogy kell megcsinálni a banlistből (de külön script nem lesz belőle)
  • Dean Winchester
    na ezt majd egyszer készítsd már el ha lesz időd (mind1 mikor annyira nem fontos csak egy új ötletet akartam mondani :)

#1458: erre jó lenne egy ötlet :)
  • pxxl
    úgy igen, de aztán 1-2 ember miatt írni egy listát...hááát zárt körű topiknak jó, de nagy volumenű, pl egy játék topikjában felesleges lenne sztem.
  • cSuwwi
    a beírást nem lehet megakadályozni, de a whitelist arra lenne jó, hogy aki a listán van csak azok üzenetei látszanának, szóval csinálhat akármennyi alreget, egyikkel se ér semmit.
  • pxxl
    ban list alapján gondoltam még régebben egy olyanra, hogy automatikusan kilépteti a juzert ha belép a topikba, de ezt is ki lehet kerülni...
  • pxxl
    de ha ez nem jut eszébe, akkor is pikpak csinál egy alreget, és már ír is...
  • cSuwwi
    ilyen nem lehet csinálni, csak a noobok ellen védene meg.
    whitelistet lehet csinálni a banlistből, de a beírást nem tudom megakadályozni, mert ha letiltja a js-eket, vagy csak ezt a jst akkor máris be lehet írni
  • Dean Winchester
    nem oldja meg :S lehet ez a szkript nem bírja a logóbetételt :( pedig fasza lett volna...

egyébként tényleg nagyon szépen köszönöm ezt a sok segítséget :)
  • pxxl
    szerintem írjál alt szöveget is, mert így 6 db függ. vonal van, és gyanús h nem szereti így. :)

awards[0] = 'Dean Winchester|||0|||ide|||http://www.sg.hu/forumkepek/2010_07/unibet.JPG';
  • Dean Winchester
    itt a probatopicom
    elvileg látszódnia kéne a logóknak és mégse látszódik :(
  • Dean Winchester
    a csillagot azért kérdeztem ,mert az első linkelt topic design-t beraktam a tippverseny topicba és a csillagok nem látszódtak :(
    thx!
  • pxxl
    1. pl

textarea{
    border: #f68803 1px dotted;
    padding: 7px;
    background-color: transparent;
    background-image: url(http://www.link.hu/kep.png);
    background-position: center;
    background-repeat: no-repeat;
    font-family: Arial, Verdana, sans-serif;
    font-size: 12px;
    font-weight: normal;
    line-height: 12px;
    }

2. pl

#head {
    background: url(http://www.link.hu/kep.png);
    background-repeat: no-repeat;
    height: 50px;
    }

csillagok meg a topicawards scripttel mennek.
  • Dean Winchester
    ill. nem lehet megoldani,hogy az usernevekkel is működjön szkript és ne csak a számokkal?
  • Dean Winchester
    köszi.bunkó voltam nem is köszöntem :(

ezt a szövegdobozós részt melyik helyen lehet állítani a css-ben? pl. képet rakni bele (mert a betüszin-formátumot megtaláltam.
    illtve ,melyik részen találom azt hogy az sg.hu képecske helyére mást tudjak betenni?
    előre is köszi a helpet.

illetve azt meglehet oldani,hogy ha ilyen kinézete van a topicnak akkor belehessen tenni a csillagokat a nevek után úgy mint ebben a topikban?
  • pxxl
    /* szöveg */
  • Dean Winchester
    topichead table td a:hover {
    color: #000;
    text-decoration: none;
    van ilyen , ehhez milyen tagokat kell használni,hogy mellé odatudjak írni megjegyzést?
  • Rage47
  • akyyy
    cSuwwinak szólt
  • Dean Winchester
    válasz erre gomb használata nem játszik?:O de ez most h jön ide?
  • pxxl
    a topik ban list az jó erre, de sztem ki kellene egészíteni úgy, hogy a textarea-t is rejtse el, mert ettől függetlenül tud beírni, és ha lassabban fut le a script valamiért, akkor látni azt amit írt.
  • akyyy
    olyan szkriptet nem akarsz, ami spoiler tagot rak, anélkül hogy makroban kimásolnánk? még egy kis gomb elfér ide lentre :D
  • akyyy
    wtc
  • Dean Winchester
    OMG ilyen sokáig bent hagytad????? szegény járni se tud majd :D

komolyra fordítva a szót,olyan szkript nincs amely arra jó,hogy beirom a felhasználó nevét és csak ő tud írni adott topicba?
  • Fabio Capello
    beraktam cSuww
  • geo91
    most meg már van :D
  • geo91
    nuku aláírás? :O ejnye :D
  • cSuwwi
    megoldódott, köszi
  • geo91
    pc humor megfelel? :) itt lesz teszter bőven. :D
  • Fabio Capello
    mondd mi kéne, berakom :)
  • cSuwwi
    A következő scriptem teszteléséhez keresek valakit, akinek van házigazda joga olyan topikban is, ami nem a sajátban van (vagyis kijelentkezve is látszik). Olyan topik kéne, ami nem annyira látogatott, bár ha igen, az se gond, legalább sok teszter lesz.
    Egy scriptet kéne beszúrni a topikba, amit én hostolok, így tudom onnan nézni az eredményt. Kössz
  • Fabio Capello
    Ha megy a pinned post script, akkor a banner és a pinned post körül nem tűnik el a fehér keret :|
  • Fabio Capello
    self-fail, tényleg benne van :D
  • cSuwwi
    elolvasod a scriptben lévő leírást, ott bennevan hogy lehet default avatart betenni. ott van a beállítások résznél.

megoldható a kapcsolás, régen a szavazós topikban is volt ilyen.
  • Fabio Capello
    cSuww, ha az új skinben szeretnék egy alapavatart mindenkinek (lsd. ubuntu topik), azt hogy lehetne kivitelezni?

másik: szeretnék egy kapcsolót a régi/új skinre, az megoldható valahogy?
  • cSuwwi
    Spoiler fix, hogy IE alatt ne spoilerezze be a vip funkciókat. Aki áthúzta magához az ultimateinsert js-t az fixelje, aki a script sitejáról linkelte annak menni fog.
  • Dean Winchester
    bannerba betolod és kész :D 1 sor az egész
  • cSuwwi
    az azonosítószám a logójára kattintva bejön az adatlapja, ott van az url-ben uuserid=123 11 jegyű szám

vagy ha kibírod estig, majd megcsinálom hogy nicknevet is megegyen mint a post awards
  • tmartin
    Hello! cSuwwi a SG forum post redesign v2.0-ba honnan kell tudnom az azonosító számot, honnan tudhatom meg, hogy melyik felhasználónak melyik az azonosítószáma?