SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon tetszik ez a dizájn csak egy lenne amit szeretnék kérdezni. Mi lenne ha az üzenet száma a válasz erre és a név között lenne, ja és ha a logo látszana. Ha valaki csinálna nekem egy ilyen kódot azt nagyon megköszönném.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
[merlinw.org]
még erõsen alpha, sok dolog szar vagy nem megy, tudom
ha nem elég látványos a változás, egy kövér ctrl+f5 segít a problémán
aki esetleg kicsit ügyesebb jsben, segíthetne azzal, hogy kitalálja hogy lehet gyorsan és ügyesen kinyerni csak a dátumot a fejlécbõl, most nem volt erõm ezzel pöcsölni, így az elválasztó vonalak designelemként vannak a dátum után 😄
shit happens
ez is egy létezõ design másolata lesz, nem lesz benne se logó, se avatar, szóval nem mindenki tetszését fogja elsõre elnyerni (de persze belerakható)
shit happens
All hail the double x!
Jut eszembe. Ez a redesign széthullik, ha url van az aláírásban. Lusta voltam megkeresni a hiba okát, de ha már ennyire benne vagy ránézhetnél😊
[merlinw.org]
a banneredet meg lusta vagyok agyilag feldolgozni, és átírni 😄 pedig az elmémben már összeállt <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
kicsit gatyába rázom majd ezt a topikot, valami hasonlóval, de nem az alap drom skinnel
shit happens
In Lak\'ech Ala K\'in
Nekem meg a visszaszámláló ismerõs😊)
[merlinw.org]
Hogy lehet átlátszóvá tenni a hsz.-ek alatti fehér részt?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
All hail the double x!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
[merlinw.org]
Kérdés: miként kell megoldani azt, hogy a háttér kép látsszon a hsz-ek közt is, mint ahogyan a "Need for Speed Hot Pursuit" tópikban és sok más helyen is látható?
In Lak\'ech Ala K\'in
[merlinw.org]
Kitanultam végre a Gimp-et is, így végre elszakadhattam a PS-tõl is😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
All hail the double x!
[merlinw.org]
All hail the double x!
jah am átírtam a whitelist scriptedet is 😄 (sajátban pl TETHT topikban megy)
All hail the double x!
mondjuk hogy mire jó azt nem értem, de biztos jó valamire
shit happens
[merlinw.org]
Az utolsó oldalfrissítés alapján, szerveroldalon SQL-ben tárolva.
js forrás
php forrás
sql tábla
Lehetne ajax is, de lusta voltam😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]