2710
RIP SG 2014
SG Tools
  • LeonSilver
    Kisebb módosításokkal a cSuwwi által "közzétett" css-t használom. Ebben én nem találtam "utalást" arra a részre. Ezért kérdezem, hogy mit kellene tennem, hogy átlátszó legyen az a rész. Ahogy írtam már nekem ez az egész nagyon kínai ezért szeretném ha valaki segítene.
  • N o N a m e
    ha a szín értékét üresen hagyod, ne lesz átlátszó?
  • Cat 02 #1949
    Olyasmit lehet, hogy ha VIP az illető, más sort szúr be ?
  • LeonSilver
    Egy kérdésem azért még volna. Ha segítene valaki azt nagyon szépen megköszönném!

A képen látható feketével összebarmolt részt hogyan lehet átlátszóvá tenni? Hátteret már sikerül betennem, de így elég hülyén néz ki..

pikcsör
  • pxxl
    hát... :D
  • LeonSilver
    Ez a firebug nagyon jó, megtaláltam vele amit kellett és módosítottam. Remélem így már nem tartják majd a népek nehezen olvashatónak a topikot.
  • LeonSilver
    Igen, erre rájöttem magamtól is, ami azért nagy dolog mert ezekhez a dolgokhoz nem értek. Annyira kínai nekem, hogy az már japán. De mivel nem érthet mindenki mindenhez (egészen biztos, hogy sok olyan dolog van amiben én is tudnék újat mondani) ezért bátorkodtam segítséget kérni.
    Feltettem a fox alá egy "firebug" nevű kiegészítőt, majd azzal próbálok valamit kezdeni a színekkel.
  • pxxl
    a hozzátartozó css-ben
  • LeonSilver
    Üdv!
    Srácok.
    Beraktam két topikba az alap SG forum post redesign v2.0-t.
    Nem módosítottam semmit csak az usereknek raktam be avatart.
    Az volna a kérdésem, hogy betűtípust illetve méretet lehet módosítani és ha igen hol / hogyan?

dankesün
  • TomSolberg
    sl vagyok? :o
  • Coolfire
    IE alatt pölö nem jó,és nem lehet linkelni.Vmi nem jó a .css fileban.De ehhez tök vagyok.
  • Dean Winchester
    olvasható? azaz ? mert én chromeal nézem és nincs hiba...
    csak a képek nincsenek ott aminek ott kéne lennie elvileg
  • Coolfire
    Ja és nem megy a linkelés sem.Valami hozzáértő átnézné nekem,és kidobná a felesleget?
    Köszi.
  • Coolfire
    És ez hol is van
  • Coolfire
    egy webzsonglőr..így akartam:)
  • Coolfire
    Köszi,nem vagyok webzsonglőr.:)))
  • pxxl
    ez itt így nem lesz jó :D

http://coolfire.ingyenweb.hu/http://coolfire.ingyenweb.hu/szovegalap.png

inkább így :P

http://coolfire.ingyenweb.hu/szovegalap.png
  • Coolfire
    Sziasztok!Megint én.Az mitől van,hogy a topik csak mozilla alatt olvasható rendesen?
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1281196005
    Az ingyenweb miatt lenne?
  • Coolfire
    Kösz,hogy szóltál..
  • Coolfire
    Jogos...
  • pxxl
    ezt a css, js ftp-ről linkelést gyorsan szüntesd meg, mert ha keci lennék most törölhetnék mindent, mert kiírtad a felhasználónevet+jelszót
  • Coolfire
    Tárgytalan,összetaknyoltam.:)
  • Coolfire
    Arra már rájöttem,hogy a két .css-t kellene összehozni valahogy.:)
  • Coolfire
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség.:)Újítgattam ebben a topikban,de nem jön össze.:(
    Segítene vmi. hozzáértő ember?
    Köszi

CF
  • biomage
    biztos így van, azért kösz az elméleti segítséget, és igen értetem, akkor inkább amikor megtaláltam a hszt az egészet bemásolom egy txtbe és így gyűjtöm össze.
    Phpval először trim + explode al a sorokat array bontom aztán a felesleges részeket eltüntetem + egy 1xü substr + strrpos paranccsal megoldom a szétválasztás, és adatbázisba feltöltöm.
  • biomage
    na azért ne mond ara a jó listára hogy szar igenis jó! mert rajta vagyok még

Ez biztos hogy a cookie SGs lenne? nem az ahonnan a js jön? letesztelted?
  • cSuwwi
    Ara = Arra

ha a virrasztós téklistájára gondolsz az egy primitív szar. 5-6 éve unalomból nyomkodtam, kézzel lett oda is felvéve a lista úgy 20000 üzi környékén (megkérdeztem a topikban ki segítene, és voltak páran)

gondolom egy hasonló lista feltöltéséhez kéne vmi, de így is végig kell tolni azt a 27k postot, és kiválogatni ami jó. a cookieba írással nem sokra mész, mert egyrészt korlátozott a mérete, továbbá domainhez között, és kétlem hogy lenne *.sg.hu aldomained, amin még mehetne.

elméleti segítséget tudok adni, de ha nem tudod megcsinálni, vagy nem segít vki a topikból akkor bukó.

a kézi munka annyi lesz, hogy össze kell szedni azokat az üzenetszámokat, amikre szükség van. kiírni egy txt-be.
    kell írni egy szerver oldali scriptet ami ezt a fájlt beolvasva curl-al lekéregeti az üzenetszámos listáról (amikor csak az az üzi jelenik meg, az üziszámra kattintva megnézheted) egyesével és a megfelelő tartalmat másolja. ezzel megoldható a toplista is, ha számolja a nickek előfordulását.

ha nem világos, majd vmelyik ifjú padavanom elmagyarázza
  • biomage
    Kicsit tovább fejleszteted a topik lényegét, ez alatt a 7 év alatt :)
    Na mindegy nem ezért vagyok itt.

Ara gondoltam hogy csinálok egy hasonló listát mint te. de mivel már van vagy 27000 hsz, kicsit sokáig tartana a bevitel :(
    A scripted képes manipulálni a html így valszeg kopizni is képes, tudnál ebben segíteni?

Ara gondoltam hogy lenne 2 link mindkettő klikelésre csinál egy cookiet, és bemásol adatokat, a hsz küldő nevét meg az idejét meg a hsz számát, a másik is ezeket másolná + a postot, kérlek segíts.
  • pxxl
    thx!
  • MerlinW
    // infosor
    var found = 0;
    for(var i=0; i<infos.length; i++)
    {
    var info = infos[i].split('|||');
    if (username == info[0]) {
    $(this).find("table tr td.right").append('<br>' + 'Nick: '+info[1]+'' + ' | ' + 'Klub: '+info[2]+'' + '   ');
    found = 1;
    }
    if ( found == 0 ) {
    $(this).find("table tr td.right").append('<br>' + 'Nick: N/A' + ' | ' + 'Klub: N/A' + '   ');
    found = 1;
    }

}

• RaZoK
    ???????
  • pxxl
    hali, kellene kis segítség :/

script / topik

ebben csináltam egy újabb "awardot", az infosor-t, ami a játékbeli nicknév, és a klub név kiírása, a jobboldali rész (hsz szám stb) alá. ez működik is, de ha beírom 'else' részhez, hogyha nincs neki megadva, akkor írja ki azt, hogy N/A, akkor azt csinálja, hogy mindenkihez odaírja az N/A sort 2x, 3x, 5x, attól függ, hogy hány infosor van megadva az elején. nem értem, hogy miért nem jó az if, else dolog :/ most kiraktam kommentbe az else részt, így csak annak írja ki a plusz infót, akinek kell, a többinek üresség van, de ha kiveszem a kommentet, megvadul... :D

thx :)
  • pxxl

éjfélkor pont erre nem gondoltam
  • cSuwwi
    legalább az sg-re tetted volna fel a képeket, gyorsabban bejön, meg ha leáll a másik szerver, akkor is megjelennek
  • pxxl
    nyugodtan :D
  • Maximus4
    Baromi jó!
    Lenyúlható?:D
  • Solten
  • Dean Winchester
    kb szóhoz sem tudok jutni :D
  • pxxl
    na megvan a sok idétlen gomb csere is :D script

sasoljátok

• pxxl
    még mindig a #1907 script segít. csak a csillagok részt kell kivenni, ha nem kell, vagy üresen hagyni.