Everest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ábéla boy
csáó mindenki!!nem tudna nekem valaki mondani 1 Everest ultimate product key-t??sürgõs lenne...:S

Crokin
Nem tudja valaki honnan lehet ezt beszerezni manapság? (privátba pls)

Repatarurgyán

én utolso elöttinél vagyok asszem :) mongyuk én kaját meg kötelet bizots ami biztos mindig sokat viszek :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sephi
Ja a negyedik hegyet potom 10 meter kotellel es 20 kajaval es 5 oxigennel semmi serules nelkul siman megmasztam... most jon a Canadai hegy...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

én már az utolso elöttinél vagyok... :P
mellesleg finoman szolva is tul könyyü ez a game ahogy elnézem... :(

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sephi
A fene en csak honap vagok neki a harmadiknak... nem birnak felmeszni vazzeg... tulgyengek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nah már meglátam a sebesüléseket, volt lábsérülés is meg fej is, de ugy vetem észre hogy sérülést eltüntetni legalább 2-3 medpack használatal lehet csak
amugy már tulvagyok a 3. hegyen is

nekem már csomoszor potyogtak le és nem sebesült meg , bár azt se tom hol kéne jeleznie hogy megsebesül valaki?

Sephi
En ugy figyeltem meg hogy akinek van olyan az nem sebesul meg annyira ha tul magasrol esik lefele.

hen-tes
honnan lehet húzni ? :D
nekem is kel ! :D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hmm, magyarul az is automatán müxik? :)

Sephi
En sokaszor nem hasznaltam kotelet hanem az eros embert odaraktam hogy a gyenget felsegitse maszni.

Nekem az egyik embeem eltorte a labat es medipackel gyogyitottam meg :) Azaz nem is gyogyitottam hanemerosen tompitotta a demaget ha nala vana medipac.

a medipacket nem vagom, nekem meg sohasem engedett gyogyitani, a kajalast azt mar elsõnél is vágtam, amugy énis most csináltam meg a 2. hegyet :)
amugy szerintem 2 erõs ember kell egy csapatba, egy aki könyen felmaszik es tud kötelet leadni nekik, meg egy aki megy a masik mogott :)

Sephi
A masodik hegy sokkal konyebb volt mint az elso.. mar vagom a medipacket es a kajalsi dolgokat :)

Ha egy embered nem tud felmaszni akkor mindig kuldgyel ala egy masikat aki erosebb es ettol mar konyeben megy neki!

Sephi
Nem egeszen ertem itt mirol van szo... ugyertem a jatekban de majd ha jobban belemelyedtem akkor majt irok.

a másik amit nem értek hogy ugye az elején irja hogy ne trainingelj mert ide nem kell és az csak egyre szól, namost akkor itt a karakterek nem is fejlõdnek meg semmi? mert ugy azért elég gáz :(

jo persze hogy nem csak mondtam hogy szemléletes legyen :)

Sephi
Aze' nekem meg 100 meteres szikla nem volt meg :)

amugy én elolvasgatam a cucokat hogy mi mire jó és soknak van értelme de azért szerintem rakhatak volna bele többi pepecselést is a cucokal, mert igy azért tulságosan is point and click csak az egész :(

én vittem 500 métert
amugy azért kell kimérni mert a darab köteleket indig otthagyod szal ha egy 100 méteres sziklára kötelet raksz ako az -100méter a köteledbõl

Sephi
Hya... en is vittem csomocuccot de nem is tudom mikre jok... a kotel meretet meg vegkepp nem ertem miert kell kimerni az elejen mert nekem egy karakternel boven eleg volt a 100 meteres....

Tom3
Hol lehet letölteni?
goygyitásra még nem volt szükségem, és még csak az elsõt másztam meg
amugy jopofa de szerintem lehetne benne több tárgy meg oylanok amik nem auto müködnek, de amugy az 5let jó szvsz

Sephi
Na most nyomtam masfel orat es el kell arujam hogy hihetetlenul eltelt az ido. Nagyon kellemes otletes jatek ez kerem! Eszmeletlen jok a dolgok benne :)

anti te hany hegyet masztal mar meg ?:)

Rajottel hogy kell gyogyitani?

nah azota sikerült, nem is oylan rossz game :)

hmm, nem tünik oylan rossznak csak az elsõ mapo legelején már elakadtam :P
más még nem probálta ki? :)

Sephi
A strategia te bugyta nem feltetlenul RTS-est jelent :PPPP

Hegymászásból?? Nos Sephi..de jó, hogy ilyen fiatal vagy.:))Aki emlékszik rá, volt anno AmigA-ra egy Chamoniux Challenge nevezetû hegymászó-szimulátor.

Esrohnoil
stratégia?
RTS?
LOL

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sephi
Hat nem jobb de lehet tud mutatni valami ujjat. En a budos eletbe nem kepzeltem volna el hogy hegymaszasbol strategiai szimulator jatekot lehet csinalni. Azert is kivancsi vaok rea.

Lacc
Lol ez über játék lehet :D Honnan szeded Spehi?
Eye-scream
Hát én a virtuális horgászatot/vadászatot/randizást stb. egetrengetõ baromságnak tartom szvsz ez se jobb...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Sephi
Most me'? Lehet tok jo :)

Eye-scream
Hegymászós játék. Meg kell mászni a világ legnagyobb hegycsúcsait.
Szvsz oltári nagy baromság lesz bár nem lkáttam...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Forrest Tomee
Felejthetõ.

Forrest Tomee
:o)
Kb. 30másodperc a guglival:
http://reviewoutpost.com/gamehq/hq/00950/gamehq.htm

Sephi
nemugat

foleg mert kemeny 200 mega a jatek... kurva nagy pazarlas mondhatom....

Sephi
Nem lelek semmi kepet rola ezert kerdem na... de alitolag jo jatek... csak fogalmam nincs mirol szol.

nem baj, ha nincs korlát, akkor nem számít :DDD
Sephi: te meg mé nem keresel rá vlami keresõben?
mi a francnak töltöd ha azt se tudod micsoda? ezt hivják sávszélességpazarlásnak

Sephi
Mi lehet ez? Most jon le....