35
  • JayToe2
    http://t4ce-fc.extra.hu/magyar/gyik.htm
    Itt leírják részletesebben hogyan csiáld!
    Jó Gamet!!
  • JayToe2
    Hy!
    Ladás én tudok neked segíteni!Van egy FCMP_002 nevű progi ami persze nállam nem működik de nagyom sek embernél igen!:D
    EZT a file-t kell letöltened, és bemásolnod a FarCry/FCData mappába. A játék indítását követően fel fog majd tűnni, hogy a Multiplayer oldalon van egy új opció "FarCryMP001" néven. Itt találod a nemhivatalos szervereket. Jó játékot. :)"
    Itt a file!!: http://www.zoutkamp.net/fcmp/dl/fcmp_002.zip
  • Takezó
    az biza hangkártya lesz...
  • MuchACHO79
    Sziasztok!

Felnyomtam a gémet, és elkezdtem vele játszani. p4 2.3, 512ram, Abit gef4 siluro128mb, inteles abit th7-II alaplap. Az a gondom, hogy játék közben egyszercsak elkussol a játék. Aztán tiszta ideg leszek, de játszok tovább. Aztán 20 perc után egyszercsak visszajön a hang, és megy 2-3 percig. Már a gta vice cityben is csinálta, de ott ha esceltem, és visszamentem a játékba megint volt hang, farcry-ban ez nem megoldás.
    Amit eddig tettem:
    -őrülten keresgéltem topicokat a neten,
    -frissitettem az alaplap infjeit.
    -frissitettem az ac97 drivert.
    -Visszavettem a tunningból, majd felhúztam.
    -Beixeltem a játékban a SAFEMODE-ot.
    -Változtattam a hang minőségén.
    -Hardware akármi, doppler effekt, stb a játékban...

Egyébként gyönyörű a grafikája, de nem árt highre rakni mindent, és csengetni sokat valami izom hardware-ért. Kicsit jobb lenne ha szétszakadnának az ellenfelek, mint a solider of fortune-ban, viszont az iqjuk tényleg franyák.
    Na valaki segiccsen nekem, mer felköpök, és aláálok, de csak miután belepisáltam a konnektorba...
  • koldus
    Fullhoz 1024ddr kell, egyebkent ott van a hardware igeny txt.ben a support konyvtarban. Nalam 3000xp 1024ddr fx5700 es tokeletesen megy.
  • N.E.O.!!!
    Ez nagyon jó, bár csak a haverom kedvéért kérdeztem meg, de nagyon örült neki. Ha megjelenik végigtolom, aztán kezdek DOOM III-as konfigra gyűjteni.

• xmacx
    abba menni fog tuti!
    csak az a kerdes hogy milyen aa es af -et alitasz alapbol.
    mondjuk ha 2xaa es 4xaf -el sian megy akkor en is nagyon orulok mivel pont ilyen az en gepem is ;)
  • N.E.O.!!!
    2400+ 512 megaram meg 9600 pro 800x600 fullba menne?
  • M@TriX
    hát sztem elég határeset.
    Mivel nagyon jól konfigolható azt mondom megpróbálhatod, de sztem nem lesz valami nagy élmény...
    MOndjuk egy izmosabb proci jó lenne mellé, mert van mit számolni (fizika, tárgyak, ütközés... stb.)
  • Borg
    A második demo már jóval simábban fut, azt próbáld ki.
    Egyébként ha rendesen megírják, itt egy 8500-nak már túl kellene teljesíteni pl egy gef4 ti4200-at. Előbbiben a PS 1.4 2x olyan gyors, mint a gef4 PS 1.1-e.
  • asysoft
    Tomalaaaak!:)
    Érdekes játék, nekem pl eszméletlenül szaggatott egy R8500LE-n... Mindenesetre megint leszedem a demót, és megint megnézem, azóta már volt egy reinstall, és hátha...
  • Borg
    Najó, az túlzás volt azért.

Amúgy meg nem az ide berakott képekből kell kiindulni, mert nagyon keveset mutatnak a játékból.

Van FarCry topic a játékosban, ott van több kép is elszórva...
  • Tomalak
    Szerintem azért egy sima standard 9800 ason is futna akdásmentesen :D
  • Borg
    Szakít persze, geforce4-en is, csak a fele tájat nem látod, mert nem tud DX9-et.
    Próbáld ki egy 9600PROn például. Ég és föld a különbség grafikában, viszont már nem is szakít annyira... recommended: 9800XT.
  • SoDI---
    És még gépet sem kell fejleszteni, mert a mostani átlag gépen is szakít a cucc :)
    Demója is tök jó, csak mindig lelőnek :(

STALKER-ig el leszünk véle, királyosság.
  • Frank99
    specko jednó nem a demóra gondoltam (smiley)

• cSuwwi
    mármint mi? a demója? letölthető innen is...
  • Frank99
    Hun van????
  • vice
    A demójától leesett az állam... Ez az év megabrutál lesz: Far Cry, Stalker, Doom3, Half-life2, Bloodlines... MEGASÜTI