23
-
#23 naaa -
#22 Hali! Tud valaki olyan free oldalt ahonnan tudok játékot letölteni K700i-re? Köszi! -
GAAMMEER #15 Nekem a K700 nagyon tetszik.Az S700-nak tényleg 262e színű a kijelzője vagy nem?Mert ha az akkor az nagyon jó lesz. -
Robko #13 2004 negyedik negyedévében jelenik s700
már most kéne piacra dobni
hogy addigra lemennyen az ára.
-
Flashy #11 de azt tovabbra is tartom hogy telefonba fenykepezo nemkell.
a legjobban azokat a telefonokat birom amirol a fenykepet nemlehet leszedni, csak MMS-ben elkuldeni :)) -
Flashy #10 hat szerintem a tobbihez kepest ezek meg egesz jol neznek ki. -
#9 Praktikusabb, de igénytelenebb is. Mert az ilyen mobilokkal csak igénytelen képet lehet csinálni egy rendes digi camera-hoz képest. :) -
aDannyBoy #8 hulyeseg... legalabbis ha akarsz rendes kepeket csinalni. Nekem egy SE t610 telom van, van benne fenykepezo igaz, de ketszer hasznaltam.
Viszont van egy Canon gépem, ami meg profi fotókat csinál (mármint kompakt kategóriában) és akkor a mint egy cigisdoboz. -
#7 de neked kulon van telefonod meg fenykepezod, sztem egyben praktikusabb -
Borg #5 A 2-3 mp teljesen felesleges, viszont az optikai zoom tényleg jó lenne.
Talán majd ha a philips új folyadéklencséjét kezdik alkalmazni, az elfér ilyenben is. -
#3 Sztem egész jól néznek ki, talán a gombok nyomik kicsit, kiváncsi leszek az árukra meg főleg a kép minőségére amit csinálnak, azért az a megapixel kicsit lehetne nagyobb is, monnyuk 2-3mp mar tokeletes lenne, meg vagy 3x os optikai zoom se lenne rossz. -
davos80 #1 Digitális fényképezőgép, mely tud telefonálni is.