41
  • SimLac
    Köszi az elismerő szavakat! :)

Hát igen, ha átállunk új motorra, akkor nagyon sok mindent nem ültethetünk át egy az egyben, már csak a szerzői jogok miatt sem. Meg persze minőségileg sem felelnek meg a mostani elvárásoknak.

Magát a játékmenetet is újra le kell programozni, természetesen az sem lehet teljesen azonos a korábbival, ugyanakkor rengeteg új lehetőség tárul fel épp a teljes szabadságnak köszönhetően.
  • s1lkforrent
    Bámulatos hogy idáig húzta ez a kiváló mod.

Viszont félek hogy UE mod változattól, ott konkrétan a semmiből kell majd játékot fabrikálni, még ha bizonyos részeiben könnyebb is lesz mint az ősrégi BF1942-t kőbaltával faragni.
  • SimLac
    Készítettünk pár új Sherman tankot:
    http://www.battlegroup42.de/News-The-Shermans-reloaded-item-28.html
  • SimLac
    Karácsony környékén várható az utolsó 1.8-as verzió, ami az eddigi legtöbb újdonságot fogja tartalmazni. Ez után a fejlesztés leáll a Battlfield 1942 motorra, és megkezdődik az átállás az Unreal Engine-re.
    (A csapat keres UDK-ban jártas fejlesztőket, modellezőket, texturázókat, animátorokat!)
  • TheBossbuster
    Ez MEKKORA MOD MÁR!!!
    Iszonyat hangulatos,ajánlom mindenkinek.
  • s1lkforrent
    Éés játszik is valaki vele?
    Nem nagyon találok BG42-es szervereket, ami 6-ot elém rakott a Gametracker, azon sincs senki.
    Pedig milyen jó ez a mod!
  • SimLac
    Megjelent az 1.7 verzió!
    Letöltés
  • TerranceG
    Igen jó csatákat vívunk, jó hogy ottlehetek vasárnaponként.
  • SimLac
    Kicsit felhozom a topikot, 3 éve nem volt hozzászólás...

Szóval a BattleGroup42 mod még mindig él, és hamarosan megjelenik az 1.7-es verzió. Jelenleg az 1.61 az aktuális, hivatalos oldal: www.battlegroup42.de

A BF2 alá készülő Battlegroup Frontline mod fejlesztő csapata egy időre feloszlott, de nemrég újra munkához láttak. http://www.bgfmod.org/

Aki szeretne játszani BG42-őt online, keressen meg privát üzenetben, vagy a simlac@freemail.hu e-mail címen. Van egy kb 25-30 fős kis csapat, rendszeresen heti egyszer játszunk online. Ez egy zárt kis klub, csak ajánlással lehet bekerülni, de a BG pályák nagy mérete miatt keresünk új játékosokat.
  • TerranceG
    Battlegroup Frontline 1.0 letölthető!
  • TerranceG
    Már kezdem feladni, hogy II vh-s modot adjanak ki bf2 alá.
    cxsak képeket látni, mást semmit.
  • joebacsi
    jah, régen kergetőztünk mán a királytigrinccsel a gémeskutak körül :(
  • TerranceG
    Alig 2 év után ismét el a topik?
  • joebacsi
    bftali:
    2006.12.02. 19:00 - 5:00
    Scopaima Pub-Étterem
    1137 Budapest, Pannónia utca 18. (nyugatitól pár sarok)

a lényeg, hogy lesznek hastáncos lánykák, ha igényli a nép :D
    fasza, nagy hely, sok ülőhely, hosszú bárpult, márcsak oda kell menni, és inni mint állat...
    majd feltolom bannerba, meg lassan felkerül bf.hu-ra is
  • Axon
    Nekem is az a problémám, hogy csak nappal tudok fent lenni a neten és olyankor általában üres az összes Battlefield szerver.
  • Mr Manson
    Igy volt :D löttem mindent. De sajna szerver üres volt :(
  • joebacsi
    hat en sajna lemaradtam rola, pedig mindent felreteve felmasztam az upc-re, de mar csak manson volt fennt es o is pont akkor lepett ki, es o is csak ugy probalgatta a repcsiket (gondolom mivel az osszes nemet tank 1 csikon volt :D)
    na majd holnap!
  • uHs Gerzson
    Majd este tali az UPC szerveren és mehet a moka :)
  • Mr Manson
    magyar nincs jelszó tegnap óta megy igy nem tudom mennyien vannak
  • Axon
    Tegnap leszedtem. Ma megpróbálom otthon kipróbálni. Ha jó akkor újra behozom a Battlefield telepítő cd-ket a melóhelyemre és újra felrakom, majd jöhet a multi.
    Milyen a szerver amit megadtál? Az IP címből kiindulva magyarországi szerver lehet.
    Mindig működik? Sokan vannak? Ha vannak akkor mikor? Van-e jelszó? stb, stb
  • Mr Manson
    Yeah
    UPC ARENA v1.6 BG42|33ms|195.184.181.15:14568
  • Mr Manson
    MEGJELENT az 1.0
  • Mr Manson
    The official release time for the client install of BG42 1.0 has been set as 18:00GMT. Further details will be announced closer to release time.
  • Axon
    Nekem is állandóan fent van. Az egyik kedvenc mod-om. Szinte minden héten sikerül vele lenyomnom 1-2 pályát. Régebben - amikor még sokat multiztam a Battlefield-el, akkor próbáltam a magyar Battlegroup szerverre felmenni. Egyszer sikerült de akkor senki sem volt fen, többször pedig soha. Szerintem megszünt a szerver.
    Sajnos mióta beállították a munkahelyi tűzfalat már nem tudok multizni. Hiába engedélyeztem a tűzfalon a Battlefield portját (ha jól emlékszem még akkor 14567 volt, de nem biztos). Akkor sem tudtam játszani. A szervereket amihez kapcsolódni akartam mindig megtalálta, de azután valami hiba üzenettel mindig leállt.
    Debrecen pálya a legjobb és a magyar tankok a kedvenceim... na meg persze a Király
  • uHs Gerzson
    Már róhadtul várom. Ide vele :)
  • joebacsi
    párduc...gyönyörű:
  • Mr Manson
    BattleGroup42 1.0 Release Date : 3rd September 2004
  • Tomalak
    Jópár uj map van pl a Tundra nevezetű nagyon bejön nekem. Eszmélelten sok féle jármű van vagy 5-6 féle orosz tank egy rakás német 3 magyar szintén egy csomo külömböző amcsi és britt tank. Hangok is sokkal jobbak lettek.
    Király Tigris :D
  • Lemming
    Az igazság az, hogy van jópár új map is.
    Magyarok is, pl.: Debrecen. Azon magyar harckocsik, egyenruha, zászló, regyverek, mifene van. Épp csak a himnuszt nem hallod.

Nagyon jó kis mod, nálam állanhóan fenn van.
  • Cobra.
    ÁÁÁ, dehogy
  • Tom3 #11
    Szóval jó?
  • Cobra.
    Már a 0.98 az aktuális verzió, ehhez kell a 0.90 vagy újabb verzió, és arra rakható ez a patch. Linkeket keressetek a www.battlegroup42.com oldalon.
    A BG-ben minden jármű más, mint a sima BF-ben, és elég sok új vagy átalakított pálya van. A gyalogság fegyverei is változtak a sima BF-hez képest.
  • Tom3 #9
    Ehh most veszem észre 2gépfegyver az autón 2rakétája(Vagy mi ez.) van a tanknak.És ujjak asszem a repülők is.
  • Tom3 #8
    Járművek nem változtak meg?(Belül is kívül is.)
    Battlefield 1942 pályák vannak de szerintem van 1-2 ujjab is.(A képekröl itélve.)
  • Tom3 #7
    600Mb-700Mb ugyhogy kb. 1cd.
  • Tom3 #6
    1.5-ön nem megy?
  • Cobra.
    A G-n már nem a Battlegroup megy, csak külföldi szerver van, és van már patch (0.96), hogy működjön BF 1.6 alatt is (már ezen mennek a szerverek)
  • Devids Pro
    Hmmm, nem rossz!(a képek alapján)
  • Tom3 #3
    Képek:

Ja és még 1 link:Ahonnan idéztem
  • Tom3 #2
    Linkek:hivatalos

1.Hely ahonnan le lehet szedni

2.Hely ahonnan le lehet szedni