156
kedvenc kajád
-
garaigabi #156 Nekem ha otthon vagyok akkor általában pizzarendelés a menü, de ez a ritkábbik. Általában én is hamburgerezni ugrok, ne nevessetek ki de a kedvencem a csirkés. Burger Kingben pl a deluxe csirkemell :D -
#155 Hát a házi hamburgerem mindent ver :D viszont nem szeretek 1 órát tépelődni az elkészítésén mindig :D Ezért ha hambi akkor vagy egy igazi hamburgerezős hely vagy ha gyorséttermi akkor a burger! -
#154 Nálam az dönt,hogy éppenséggel hol vannak durva kuponok és általában a burger mindig meggyőzőbb.
Egyébként házikoszt:
rakott dolgok...de amúgy én mindent megeszek:D ha lesóznák a betont még azt is elropogtatnám! -
#153 Nekem elég sok kedvenc kajám van. Otthon ha rendes kajáról beszélünk akkor a rántott csirkemell, knédli, különböző húsok de a tésztákat is szeretem. Hogyha gyorskajáról beszélünk akkor hamburger és pizza. Leginkább a Burgeres hamburgert szeretem, bár nálunk van még egy hamburgeres ami nagy kedvenc, éppen attól függ hova megyek a kettő közül hogy hol leszek éhes:D -
Wolfsnack #152 -
DzsungelDzsáó #151 rántott camembert áfonya szósszal :P -
#150 rántott hús
húsleves, főtthús
töltött káposzta
székely káposzta
hamburger, pizza, gyros
ejj de éhes lettem -
#149 hagymás rostélyos
rántott camambert
Őzpörkölt somlói vadász módra
rántott harcsa tartármártással -
#148 rántott hús ,rántott sajt+hasáb krumpli+tartár,rakott kel,levesből minden jöhet meg olasz ételek főleg a spagetti meg magyar ételek,sonkás sajtos vagy csípős szalámis ketchupos meleg szendó,pizza,hamburger ja meg persze dédi féle sütemények meg anyu féle tiramisu
és persze kedvenc szendvicsem a kifli+paprikás pulyka mell sonka+magyaros vajkrém :D -
#147 rántott sajt
hasábburgonya
pizza
túrós csusza
brassói aprópecsenye -
bagdadigiliszta #146 szezámos-mézes csirkemell. -
Mikoto #145 Párolt rizs, párolt zöldséggel + grillezett fűszeres csirkecomb -
trymeee #144 sajtoskifli+margarin+paprikás pulykamellsonka+csemegeuborka -
#143 A kedvencem a SZENDVICS! :) -
#142 Lángos, pizza, vimpi -
#141 rántott hús sattal megszórva :) -
#140 Hasábburgonya + rántott sajt vagy hal vagy rántotthús, pizza, sajtburger, császármorzsa, rántott cukkini, paradicsomos káposzta, paradicsomleves, gomba, paprikás krumpli, töltött paprika, tarhonya.
Egyébként ha valakit érdekelnek tipikus magyaros ételek receptjei, ajánlom neki ezt az oldalt: Magyaros ételek receptjei -
#139 értettük elsőre is nyuge :]]]]
rízskókót is szeretem :D
lecsó nagyon finom
gyümölcsleves is izletes
őszibarackszósz ilyen krokettszerűséggel -
Neoncsoves #138 székelykáposztája* -
Neoncsoves #137 muterom székelykáposztálya, tésztasaláta, brassói, rántotthús sültkrumplival... paprikás krumpli bogyiszlói paprikával!!! :D rizseshús, pizza... több nem jut eszembe:D JA MEG A LEVESEK KÖZÜL: nyakleves -
#136 amit nem szeretek,de megeszem mert abban is van vitamin az a :
borsóleves,borsófőzelék..borsós kajak:D
lencseleves,lencsefőzelék:S + lencsés kaják
-
#135 bolognai -
#134 cukrok közül a Haribo,és a Mamba
levesek közül nincs kedvenc,mindent megeszek,talán ami nagy fav. az a gulyásleves,húsleves
akkor sült krumpli,majonézes krumpi,krumplipüré,és minden ami hús!:)
az egyetlen egy kaja,az amit nem szeretek az a sóska! -
feketeribizli #133 Sült burgonya. -
#132 Gombás tojásrántotta -
#131 a krisnas kaja :) Legalja Feszival 2004
mer ingyér van. -
#130 Bezony. A haverok esküsznek a gyógysörre, de én még nem mertem kipróbálni. Igaz, hogy egy ideje már csak ők hánynak reggel, én nem. -
#129 Jéghideg szóda, háztartási keksz jó szittyózás után. -
#128 Azt inkább kihagynám. Bár biztos jó másnaposság-felejtő. -
#127 Ja, hihi.
Talán jobb a hagymás pirított pióca - RTLklub. -
#126 Tanya tuning rulez!!! -
#125 Hajába főtt krumpli, lilahagymával! -
#124 Rakottkrumpli jó sok tejföllel :) NYAMM :) -
#123 Paprikás csirek túrós tschuszával. -
#122 Bográcsos birkapörkölt, mellé sör, sör, sör... -
G_ArchAngel #121 kerti grillen sütőtt pácolt tarja hideg sörrel:) -
#120 Rántott sajt -
#119 nyamm -