724
  • dardevil
    Valaki segítsen már rajtam.
    Megcsináltam a vonatos pályát, kilépek a játékból és nem mentette el.
    Az utolsó mentésem az Üldözés.

Mi a gáz...

Valaki küldjön már nekem mentést.
    Előre is köszi !
  • Gear
    LoL
  • démonigyerek
    ennek a gamenek a multiplayere kurva jó
    holnap suli :(
    mingyá aludnom kell :(
  • démonigyerek
    első lettem!!!!!!!

itt a kép
  • Dynamic
    Majd a FEAR!
  • grebber
    Angol mindentbele összplatform eladási lista, mely a május 7-ével végződő hetet elemzi.(Csak az első 10-et nyomtam be)

1.) STAR WARS EP III: REVENGE OF THE SITH LUCASARTS
    2.) LEGO STAR WARS GIANT INTERACTIVE
    3.) FIFA STREET ELECTRONIC ARTS
    4.) MIDNIGHT CLUB 3: DUB EDITION TAKE 2
    5.) WORLD SNOOKER CHAMPIONSHIP 2005 SEGA UK
    6.) GRAN TURISMO 4 SONY COMPUTER ENT
    7.) PARIAHHIP INTERACTIVE
    8.) TOM CLANCY'S SPLINTER CELL: CHAOS THEORY UBISOFT
    9.) TT SUPERBIKES JESTER5
    10.) BROTHERS IN ARMS: ROAD TO HILL 30 UBISOFT

• DonnieBrasco
    Hát ölég átlagocska ez a játék... a grafika mai szemmel nézve meg kifejezetten rút, pedig mindent "very high"-ra raktam :(( most már nagyon várok valami normális játékot, ami nem RTS :(

DB
  • ibrik
    Talán ha beírnád, hogy milyen VGA-kártyád van, meg hogy van-e húzva, stb stb (a részleteket is), akkor talán érdemben is tudnánk válaszolni...
  • Nyigu
    Skacok!Én akármit csinálok néha vakon megyek.Szürke képernyő van szemmagasságban.Nem segít az alt+tab sem:Már új ati drivert is feltettem
    de a helyzet ugyanaz.Már semmi ötletem nincs!!!Esetleg valaki? Megköszönném:)))
  • ibrik
    Hát ja...
    Mondjuk ez is "ki van találva"...
    Most, hogy felfejlesztettem a sorozatlövőt, meg az aknavetőt, a most következő ellenfeleknek nemcsak páncélruhájuk van sisakkal, hanem pajzsuk is...
    Az energiafegyverről nem is beszélve - most azt is fejleszthetem...
  • IMYke2.0.0.0
    Egy másik fórumban kérdeztek, ott válaszoltam, szerintem hasznos lehet itt is:

Fegyvert fejleszteni bármikor tudsz!
    Ha nem állítottad át, akkor az X gomb lenyomása mellett megjelenik egy választó menü az adott fegyverhez...
    Na most. Amennyiben a magyarításomat használod (http://jatekhonositas.atw.hu), akkor nem okoz gondot dönteni.
    A feljavításokat (upgrade) a bal klikkelések aplikálják, és az első 1 pont (1 klikk), a második 2 pont (2 klikk), a harmadik 3 pontba (minő meglepetés: 3 klikk ...
    Tehát, amikor úgy döntesz, hogy felhasználod a Fegyver Energia Mag pontjaidat (WEC), X és klikkelgetsz.

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • fitutufi
    mibe fáradtál el, hogy a gép előtt ülsz egész nap ? :)
  • démonigyerek
    holnap összedobok egy jobb bannert, ok?
    meg egy weboldalt is
  • démonigyerek
    ok
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig két elgépelési hibát találtam - ha lesz időm holnap, akkor kijavítom.

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz:
    Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• démonigyerek
    ez is igaz
    ez idegesít engem a legjobban
  • ibrik
    Egy dolog mondjuk nem tetszik a játékban. Amikor fél tárat bele kell lőni az ellenfelekbe, hogy kinyiffanjanak...
    Még fejlövés esetén is - jó, mondjuk ugye van rajtuk sisak, azt szét kell lőni, de hogy utána egy headshot nem elég, az már kicsit gáz...
  • démonigyerek
    így van
  • Ma2ska
    Aki azt kifogásolja hogy a játékmenet nem sok ujdonságot hoz, igaza van, de ez nem baj...viszont a játék világát nagyon eltalálták, rusztikus és brutális nem afféle dedó-sci fi környezet, hanem mindennek súlya,komolysága van , és a rongybaba fizika nagyonis jól müködik. /az hogy ezekben a vastag cuccokban a testen annyira nem látszik egy dolog, de jobban megfigyelve jó az igencsak/ Már maga a föhös is nem az a jólfésült, szabályos képü fazon, hanem egy rosszarcú, de kemény figura... jó volt..
  • Glpetyus
    Hát hogy a fejedet veszik :P
  • Quki
    Ezzel mit akarsz kifejezni?
  • Quki
    Kösz a magyarosítást különben imyke!Szeretnék segíteni rajtad,csakhogy nekem még nincs bankszámlám meg még nem tudom micsodám.Ezért helyette is hálás köszönet
  • Glpetyus
  • Quki
    Nem kéne megint elkezdeni a másik piszkálását,ok?Gyorsan letöltöttem 2 másodperc alatt azt léptem máris ki , hogy telepítsem a magyarosítást.Néha előfordul veled is,ha mondjuk fáradt vagy egész nap,nem?Épp ezért nem kéne a másikat leszólni.
  • Sonajk @:o)
    CD kulcsot szeretnél adni a magyrosítás telepítőjének????
    Hát ezt nem hiszem eeeeeelll !!! :(((((
    Csúcs vagy.
    Még arra sem veszed a fáradtságot, hogy elolvass egy pár sort. Ráadásul még magyarul is írták.
    Kész katasztrófa!!! :(
  • Glpetyus
    Ehhh...talán ne a játék cd kulcsát próbáld használni... :P
  • magus755
    nem tom én nem kézzel irtam be azt elfogadta és köszi mindenki nevében a magyarositást!
  • IMYke2.0.0.0
    Ha kicsit odafigyelnél, akkor a Letöltés alatt láthatnád a megoldást. Kérlek, írd be kézzel, pontosan és menni fog! Nem nagy dolog!

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    Videóeditáláshoz:

• Quki
    Hi IMYke!Azt szeretném tudni , hogy miért nem fogaddja el a cd-kulcsomat a magyarosításodnak a telepítője?Ha tudsz olyan kulcsot mondani,akkor szólj
  • IMYke2.0.0.0
    Pariah 1.0 magyarítás a Második számú honlapomon! Mérete 970 kb.
    Tartalma - ahogy azt korábban jeleztem már:
    - Multiplayer szövegállomány,
    - Menü keretrendszer

Ami nincs:
    - átvezető animációkat nem feliratozza a játék!
    - nincs grafikai módosítás,
    - nincs videó módosítás.

Fordításhoz:
    Videóeditáláshoz:

• ibrik
    Attól függ, hogy hogyan szedted le az ellenséget.
    Mivel a leghatásosabb fegyver az elején az aknavető a járművek ellen, az elég nagy sérülést okoz. De elképzelhető, hogy a jármű még nem sérül meg annyira, hogy lehet még használni - miután kinyírtad az ellenséget.
  • ThugEdge
    gyerekek ez isten,kérdés:ha elvesztettem a járművem,letudok szedni enemyt egy másikról vagy cseszhetem,lehet gyalogolni?
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy ibrik is írta, lefordítva:
    - az a kevés SP szöveg, amit mégis kiír,
    - a teljes Multiplayer szövegállomány (játéktípusok, fegyverek, ez megölte azt, játékvezetői szövegek stb).
    - a MiniEditor szövegei - a kísérletező típusús játékosoknak (ezt nem készítettem el 100%-sra, mert azt nem tudom, mire hivatkozik maga a program, és mi az ami tuti fordítható - kb 90%).

Ami nincs, vagy nem fordítható:
    - a telepítéshez használt szövegek (hiszen ahhoz újra kellene írnotok a CD-ket)
    - az átvezető animációk szövegei (mert nincsenek)
    - nincs grafikai és video módosítás sem.

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • ibrik
    1. imyke nem ad ki félkész magyarítást - ergó a "single player" is biztosan benne lesz
    2. Már mi (imykével) megbeszéltük a magyarítás topikban, hogy nem egy nagy agymunka lefordítani, mert a párbeszédek és a videók sehol sincsenek feliratozva benne.
    Így marad a menü és a feladatok...
  • démonigyerek
    tök jó
    csak a menü és a multiplayer rész lesz magyarosítva?
    valami ilyet írtál egyik hozzászólásodba
  • démonigyerek
    semmi
    csak azt hittem hogy mindenki alszik
  • báttyó02
    mivan?
  • IMYke2.0.0.0
    A magyarítás készen van - holnap délután, meló végeztével felkerül a 2. honlapomra.

Fordításhoz:
    Videóeditáláshoz:

• démonigyerek
    hy
    még itt?
  • báttyó02
    nám