724
-
#444 Valaki segítsen már rajtam.
Megcsináltam a vonatos pályát, kilépek a játékból és nem mentette el.
Az utolsó mentésem az Üldözés.
Mi a gáz...
Valaki küldjön már nekem mentést.
Előre is köszi ! -
Gear #443 LoL -
#442 ennek a gamenek a multiplayere kurva jó
holnap suli :(
mingyá aludnom kell :( -
#441 első lettem!!!!!!!
itt a kép -
#440 Majd a FEAR! -
#439 Angol mindentbele összplatform eladási lista, mely a május 7-ével végződő hetet elemzi.(Csak az első 10-et nyomtam be)
1.) STAR WARS EP III: REVENGE OF THE SITH LUCASARTS
2.) LEGO STAR WARS GIANT INTERACTIVE
3.) FIFA STREET ELECTRONIC ARTS
4.) MIDNIGHT CLUB 3: DUB EDITION TAKE 2
5.) WORLD SNOOKER CHAMPIONSHIP 2005 SEGA UK
6.) GRAN TURISMO 4 SONY COMPUTER ENT
7.) PARIAHHIP INTERACTIVE
8.) TOM CLANCY'S SPLINTER CELL: CHAOS THEORY UBISOFT
9.) TT SUPERBIKES JESTER5
10.) BROTHERS IN ARMS: ROAD TO HILL 30 UBISOFT
-
#438 Hát ölég átlagocska ez a játék... a grafika mai szemmel nézve meg kifejezetten rút, pedig mindent "very high"-ra raktam :(( most már nagyon várok valami normális játékot, ami nem RTS :(
DB -
#437 Talán ha beírnád, hogy milyen VGA-kártyád van, meg hogy van-e húzva, stb stb (a részleteket is), akkor talán érdemben is tudnánk válaszolni... -
Nyigu #436 Skacok!Én akármit csinálok néha vakon megyek.Szürke képernyő van szemmagasságban.Nem segít az alt+tab sem:Már új ati drivert is feltettem
de a helyzet ugyanaz.Már semmi ötletem nincs!!!Esetleg valaki? Megköszönném:))) -
#435 Hát ja...
Mondjuk ez is "ki van találva"...
Most, hogy felfejlesztettem a sorozatlövőt, meg az aknavetőt, a most következő ellenfeleknek nemcsak páncélruhájuk van sisakkal, hanem pajzsuk is...
Az energiafegyverről nem is beszélve - most azt is fejleszthetem... -
#434 Egy másik fórumban kérdeztek, ott válaszoltam, szerintem hasznos lehet itt is:
Fegyvert fejleszteni bármikor tudsz!
Ha nem állítottad át, akkor az X gomb lenyomása mellett megjelenik egy választó menü az adott fegyverhez...
Na most. Amennyiben a magyarításomat használod (http://jatekhonositas.atw.hu), akkor nem okoz gondot dönteni.
A feljavításokat (upgrade) a bal klikkelések aplikálják, és az első 1 pont (1 klikk), a második 2 pont (2 klikk), a harmadik 3 pontba (minő meglepetés: 3 klikk ...
Tehát, amikor úgy döntesz, hogy felhasználod a Fegyver Energia Mag pontjaidat (WEC), X és klikkelgetsz.
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
#433 mibe fáradtál el, hogy a gép előtt ülsz egész nap ? :) -
#432 holnap összedobok egy jobb bannert, ok?
meg egy weboldalt is -
#431 ok
-
#430 Eddig két elgépelési hibát találtam - ha lesz időm holnap, akkor kijavítom.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#429 ez is igaz
ez idegesít engem a legjobban -
#428 Egy dolog mondjuk nem tetszik a játékban. Amikor fél tárat bele kell lőni az ellenfelekbe, hogy kinyiffanjanak...
Még fejlövés esetén is - jó, mondjuk ugye van rajtuk sisak, azt szét kell lőni, de hogy utána egy headshot nem elég, az már kicsit gáz... -
#427 így van -
#426 Aki azt kifogásolja hogy a játékmenet nem sok ujdonságot hoz, igaza van, de ez nem baj...viszont a játék világát nagyon eltalálták, rusztikus és brutális nem afféle dedó-sci fi környezet, hanem mindennek súlya,komolysága van , és a rongybaba fizika nagyonis jól müködik. /az hogy ezekben a vastag cuccokban a testen annyira nem látszik egy dolog, de jobban megfigyelve jó az igencsak/ Már maga a föhös is nem az a jólfésült, szabályos képü fazon, hanem egy rosszarcú, de kemény figura... jó volt.. -
#425 Hát hogy a fejedet veszik :P -
#424 Ezzel mit akarsz kifejezni? -
#423 Kösz a magyarosítást különben imyke!Szeretnék segíteni rajtad,csakhogy nekem még nincs bankszámlám meg még nem tudom micsodám.Ezért helyette is hálás köszönet -
#422 -
#421 Nem kéne megint elkezdeni a másik piszkálását,ok?Gyorsan letöltöttem 2 másodperc alatt azt léptem máris ki , hogy telepítsem a magyarosítást.Néha előfordul veled is,ha mondjuk fáradt vagy egész nap,nem?Épp ezért nem kéne a másikat leszólni. -
#420 CD kulcsot szeretnél adni a magyrosítás telepítőjének????
Hát ezt nem hiszem eeeeeelll !!! :(((((
Csúcs vagy.
Még arra sem veszed a fáradtságot, hogy elolvass egy pár sort. Ráadásul még magyarul is írták.
Kész katasztrófa!!! :( -
#419 Ehhh...talán ne a játék cd kulcsát próbáld használni... :P -
#418 nem tom én nem kézzel irtam be azt elfogadta és köszi mindenki nevében a magyarositást! -
#417 Ha kicsit odafigyelnél, akkor a Letöltés alatt láthatnád a megoldást. Kérlek, írd be kézzel, pontosan és menni fog! Nem nagy dolog!
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
Videóeditáláshoz:
#416 Hi IMYke!Azt szeretném tudni , hogy miért nem fogaddja el a cd-kulcsomat a magyarosításodnak a telepítője?Ha tudsz olyan kulcsot mondani,akkor szólj -
#415 Pariah 1.0 magyarítás a Második számú honlapomon! Mérete 970 kb.
Tartalma - ahogy azt korábban jeleztem már:
- Multiplayer szövegállomány,
- Menü keretrendszer
Ami nincs:
- átvezető animációkat nem feliratozza a játék!
- nincs grafikai módosítás,
- nincs videó módosítás.
Fordításhoz:
Videóeditáláshoz:
#414 Attól függ, hogy hogyan szedted le az ellenséget.
Mivel a leghatásosabb fegyver az elején az aknavető a járművek ellen, az elég nagy sérülést okoz. De elképzelhető, hogy a jármű még nem sérül meg annyira, hogy lehet még használni - miután kinyírtad az ellenséget. -
#413 gyerekek ez isten,kérdés:ha elvesztettem a járművem,letudok szedni enemyt egy másikról vagy cseszhetem,lehet gyalogolni? -
#412 Ahogy ibrik is írta, lefordítva:
- az a kevés SP szöveg, amit mégis kiír,
- a teljes Multiplayer szövegállomány (játéktípusok, fegyverek, ez megölte azt, játékvezetői szövegek stb).
- a MiniEditor szövegei - a kísérletező típusús játékosoknak (ezt nem készítettem el 100%-sra, mert azt nem tudom, mire hivatkozik maga a program, és mi az ami tuti fordítható - kb 90%).
Ami nincs, vagy nem fordítható:
- a telepítéshez használt szövegek (hiszen ahhoz újra kellene írnotok a CD-ket)
- az átvezető animációk szövegei (mert nincsenek)
- nincs grafikai és video módosítás sem.
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
#411 1. imyke nem ad ki félkész magyarítást - ergó a "single player" is biztosan benne lesz
2. Már mi (imykével) megbeszéltük a magyarítás topikban, hogy nem egy nagy agymunka lefordítani, mert a párbeszédek és a videók sehol sincsenek feliratozva benne.
Így marad a menü és a feladatok... -
#410 tök jó
csak a menü és a multiplayer rész lesz magyarosítva?
valami ilyet írtál egyik hozzászólásodba -
#409 semmi
csak azt hittem hogy mindenki alszik -
#408 mivan? -
#407 A magyarítás készen van - holnap délután, meló végeztével felkerül a 2. honlapomra.
Fordításhoz:
Videóeditáláshoz:
#406 hy
még itt? -
#405 nám