724
-
Jhon Balu #564 az lehet de most is a vonatra tett vissza -
#563 Más játékoknál is csinálja vagy csak a Pariah-val van gondja a VGA-nak? -
#562 Nekem Radeon 9500 Pro + Catalyst 5.4 és semmi gond nem volt: semmi barnás foltok, meg elvakulás meg anyámkínja...
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
GiGa master #561 Már én is ki kísérleteztem hogy mi a problem de nem értem meg hogy miért csinálja ezt ha a VISUAL EFECK VERY HIGHT-en van me nekem radeon 9500-asom van de hiába csinálok bármit akkor sem jó me sztem amik vannak az "INTRO-ban" azok nagyon fasza dolgok pl a grancsi ahogy robban!nagyon fain!deh má gondolkozok veszek új video karit!valami új driver nem segíezena problémán? -
#560 Én már az elején észrevettem ezt az automatikus mentés dolgot. S rögtön változtattam a taktikán: megvártam, míg készít egy mentést a játék, s csak utána léptem ki.
Következő indításkor pedig a "Folytatás"-t választva onnan ment a történet, ahol abbahagytam, ilyen egyszerű.
---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
#559 hülyeség. -
Jhon Balu #558 nagyon jo a game de ezek a mentések amiket csinál tiszta ideg vagyok,hogy a vonatost megcsináltam most erdőbe vagyok keresem az utat de faszvoltam és lelöttek.kiléptem a játékból egy cigire aztán foly-ni akartam és megint a vonaton kezdek. -
#557 OK, nem szóltam...
---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
#556 A monitorom Samsung 17" Syncmaster 795MB
Ezt szoktam meg desktopra, játszani 1024-ben szoktam. -
#555 Akkor miért 800*600-ban nyomatod a monitort?
Van egy állat géped, de a monitorod egy 15"-es régiség?
===============================
.:i2k:. melóból
-
#554 AbitTH7II, P4 [email protected], 768Mb RDRAM,AbitX800Pro@XT, Audigy1@2 -ezek a lényegesek -
#553 Csak azért, mert látszott a képen.
Milyen géped van amúgy?
.:i2k:. melóból -
#552 Most ezt miért is kérdezed,mert nem értem
Amúgy 800x600 -
deicide #551 már most ok...))
újra kellett inditanom...))
köszi a helpet...))) -
haxoror #550 A daemonban csak 1 azaz EGY virtuális meghajtót engedélyezz és telepítésnél ha kéri a köv. cd-t akkor ebben az egyben cserélgesd a képfájlokat -
deicide #549 semmi más progim nincs ami ilyen virtuális akármit csinál...!
na akkor most mit csináljak...? -
haxoror #548 Uninstalláld a daemonon kívül a többi cuccot -
deicide #547 azt csináltam és ezt irta ki már mint ami alattam van...!
-
deicide #546 azt irja ki nekem ez az átok hogy...
CD\DVD emulation software has been detected.Plase disable CD\DVD emulation software and restert the application!
most akkor mit kell csinálnom....? -
haxoror #545 nem-kell-hozzá-krekk
Bemountolod daemon toolsba és ennyi :) -
deicide #544 visszább olvastam de nem kerek..!
nekem nincs crack..:(
hol találok...?
-
#543 Amit ezzel az Unreal 2 motorral műveltek, az nem semmi! Olyan fícsöröket tettek bele, amit annak idején még az eredeti fejlesztők sem mertek... Le a kalappal a csapat előtt:
Ha a történetet jobban megírják, lehetővé teszik a jobb beállításokat és a mentés sem ennyire problémás, akár sikerjáték is lehetett volna belőle.
Nekem azért tetszett.
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
Zsoldos #542 Csodat? Az egyik legrondabb u2 engine-es jatek (talan a postal2 utan a masodik). Vagy eleg furcsa az izlesed, vagy nem lattal meg szep unrealos jatekot. Nezz meg mondjuk egy splinter3-t, vagy egy swat4-et... -
deicide #541 nos én még az alagútban vagyok..vagy is most töltöm..!
mi a helyzet a colne változattal...?
ahoz nem kell törés...? -
#540 Nos, ez a probléma engem nem érintett.
A gépem az aláírásban. Mellesleg minden maxon volt. V-Sync driverből és a játékban is kikapcsolva.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
GiGa master #539 Valami Patch-ra gaondoltam ha tud valaki vagy valami kis állítási ÚTMUTATÓT! -
GiGa master #538 Hello all elsősorban ..::i2K::.. kérdezném mert őt ismerem rég óta!!Megszeretném kérdezni az miért van nekem vagy mindenkinek,hogy pl az elején elnyomok a grancsi lövőből 1 grancsit és elbarnul a kérpernyőm ha felé vagyok fordulva???Szal nekem olyan BUG-nak látszik vagy az legején az erdős mapp után abba a "Házba"vok és ot is meek és barna az egész képernyőm mi lehet a gonja baja??PLS help ..::i2K::.. vagy valaki! -
#537 Buta kérdés, 2 Ft... , de... a képenyőd felbontása 640*480 v. 800*600?!
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
-
#536 Köszi! Azt hittem csak nálam ilyen, és már több vga drivert is kipróbáltam ez miatt:). -
#535 Mindenkinél ki van szürkülve.
Ajánlott az utolsó (legalsó) pipát kiszedni, az ugyanis a DirectX 9.0c. S ha az már fenn a gépeden, akkor nem ajánlott a telepítése - restartot kér.
De, ha ez nem zavar, vagy nem egészen tudod biztosra, hogy fenn van-e a DX 9.0c, akkor hagyd bekattintva az összeset és "Next"...
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
-
#534 Hi!
Valaki segítsen már abban, hogy leírja a telepítés elején miket rejtenek a kis pipák alatti részek.
Nálam csak így ki van "szürkülve és nem tom mit telepít fel.
Aki emlékszik az írja már ide mi az a 3 komponens.
THX! -
checkthis #533 nekem is necces volt az az autós rész a végére...
viszont még mindig ott van az, hogy egy korábbi állapotból folytathatod.. (ennek a perverz mentési formának a védelmére) -
#532 Figyelem, játékélmény elrontása következhet!
Érthetőbben:
- Amikor a néger bácsinak szétlövöd az energiapajzsát, és körülötte ellipszisek kezdenek el pörögni, rohanj oda, ahol fel szokta magát tölteni!
- Annak a tetejét lőve (mondjuk gránátvetővel) az kiiktatható. Na, ezekből van 6 darab.
- Ha mind a hatot kiiktatattad, akkor legyengíted megint a bácsit, és jön a video.
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
haxoror #531 SPOILER
Az még egyáltalán nem a vége :)
Mikor levitted a pajzsát de még mielőtt újratölti, a fal melletti izéknek is lemegy a pajzsa ilyenkor kell szétlőni a tetejüket. -
Lesliee #530 hali
Valaki meg tudna mondani hogy hanyszor kell legyengitteni a fickot a vegen ,vagy talan alapbol nem is az a lenyeg?Nekem mindig ujra feltolti magat energiaval, bar csak 4x sikerult elvenni az energiajat.
koszi -
#529 Annyira nem vészes,bár menthetne több résznél -
kerek1224 #528 Komolyan ezt a "nem menthetsz" dolgot sosem értettem....ki a f...nak a perverziója ez egy-egy játékfejlesztő cégnél?? Mi lehet az indok? "srácok, azt úgy fogják imádni a gyerekek, ha nem menthetnek, az olyan izgi.." Úgy hazavágta ez ezt a játékot, ahogy kell. Élvezhetetlen. Most is lementette egy olyan járműves résznél, ahol csak meghalni tudok 2 másodpercen belül. Miért? Miért csinálják ezt? -
#527 Mindezt meg lehetne csinálni a Commander nélkül is, csupán a RAR.EXE-vel, de már nem emlékszem, hogy DOS-módban hogyan kell ehhez paraméterezni - évek óta nem használtam úgy. -
#526 Nem egyesíteni kell, mert nincs CRC-fájl.
Azok valójában darabolt RAR-ok.
WinRAR kell hozzá és Total Commander. A Commander beállításaiban a "Tömörítő" lapon a "RAR-tömörítő" résznél meg kell adni a WinRAR mappájában található RAR.EXE fájlt (ez a DOS-os változata).
Aztán csak rákattintasz az első fájlra (.001) és "File" menü - "Kicsomagolás" (vagy Alt+F9).
Egy DOS-os ablakban fogod látni a kicsomagolás folyamatát. -
Boyz #525 Hy All én leszedtem és miután egyesítem a fájlokat egy*.out fájl jön létre azt ki kéne tömörítsem de mikor nekiállok akkor kér egy *.o00 fájl. Segítsetek!!