Pariah
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Kissé csalódott vagyok, többet vártam a gamétól, bár ezzel az engine-vel csodát tettek.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
- Azért, mert azok VIDEOK! Az Unreal-motorral készítették, de *.bik videofájlokba helyezték!
A videok átlépésének lehetõségét egyszeri végigjátszás után megkapod.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mlyen elven menti el az állást a játék? Még csak ma du. kezdtem el vele a játékot, csupán az elsõ chapternél vagyok, de ha nem lépek ki a játékból, akkor adott szakaszoktól újrakezdhetem a game-t, ha kilépek, akkor meg a fejezet elejétõl...ezt nagyon nagy faszságnak tartom...Mert mégha kiírná, hogy saving game, vagy akármi...de nem!
Másik, meg hogy nekem úgy tûnik, hogy az in-game bejátszások szarabb minõségûek, mint mikor én játszom... Ki érti ezt?
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A buldogot és a plazmát nagyon megéri kimaxolni és a többinél is legalább level1-et pl. snipernél infrát ad már az elsõ, gránátnál meg távrobbantót stb...
Szal ha megvan már az elsõ hét db akkor mindent eloszthatsz.
(Nekem a végén még volt hat db ami rajtam rohatt <#idiota>#idiota>)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Megkérdezném; h a 'Weapon Energy Core' mire jó? Eddig felszedtem 13-at, de nem tudok velük kezdeni semmit...
Köszi a help-et elõre is!
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
(állati ez a logo <#worship>#worship>)
vonatosnál azt a rész ahol bekell ülni az ágyuba azt löni a közeledõ ürhajokat.
de eggyiket elengedtem és az ágyu arrameg nemfordul.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
amugy tetszik.
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI
Fordításhoz:
Videóeditáláshoz:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de most már jo <#eljen>#eljen> <#vigyor4>#vigyor4>
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Jobbklikk az asztalon--beállitás--speciális--megjelenitõ eszközök---ott a monitornál a DX felülírása opció alapból tiltva van.
Rakd olyan értékre,ahogy neked tetszik.
ELVILEG ezek után jónak kell lenni.
Pariah.CloneCD-XMAFT
Szal ezért nincs krekkem 😊

Fordításhoz:
Videóeditáláshoz:
Tehát, újba most nem vágtam bele.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
pls segitsetek elöre is kösz.<#szomoru1>#szomoru1>
Elakadtam a vonatos palyan ott, ahol a vonat vegen van egy bohom golyoszoro. Lovom en a repuloket meg az embereket ,egyszer sikerult is feltornasznom az eletenergiamat 6 rublikara de csak nem akart vegelenni a palyanak. Mit kell csinalni ????????????????????????//