724
  • Gabe18
    3 multiplayer movie a van a gamestaron.Hát ez erősen Unreal Tournament beütésű,de ahogy nézem annál talán még jobb is.
  • grebber
    A hirek szerint igen.Remélem nem okoz csalodást majd.
  • Glpetyus
    MÁR????
  • grebber
    Május 3-ára datálják előtte akarnak demót is.
  • grebber
    Rocketlauncher movie
  • Glpetyus
    Nem,mivel nem multizom :)
  • grebber
    Miért te nem örülnél neki?Nem érdekel a multirésze?
  • Glpetyus
  • grebber
    Az kira remélem lehet majd simán csinálni tört szervereket.
  • Glpetyus
    " A fejlesztők szerint napokok belül elérik az arany halmazállapotot "

hmm...hm...
  • Glpetyus
    Pár új képz itt.
  • grebber
    Új trailer
  • grebber
    Ez már volt csak a HW-re most jutott el.
  • grebber
    Multiplayer movie a Hardwireden
  • Gabe18
    Sajnos egyetértek,ez a grafika max egy erős jó-ra értékelhető,de semmi kiemelkedő.Meg a figurák is elég furán futnak,de talán a páncél miatt,elképzelhető.Mindenesetre nemrég láttam róla egy rövidebb videót,az sokkal jobban megfogott mint ez...
  • grebber
    Elvileg ez a videó azt akarja bemutatni mire képes az a grafikus motor hát egy kalap szarra a movi nagyon gyenge főleg rajtalévő grafika.

Far Cry-al ne emlegessük egy palettán mert csak megalázzuk azt.

Pedig voltak videok amiről le lehetett szürni hogy jó a graf de ebből max azt hogy visszafejlödött a graf.

Majd egy demóból megtudjuk.
  • karikusz
    Ezek a képek elég Far Cry-osak..)
  • grebber
    Ismét egy movie
  • grebber
    Trailer
  • Glpetyus
    Ja,sztem is...
  • Shep
    a kulcsszó a volt, én pár hete elővettem, de hát elég lehangoló volt az egész, már az erdő dem olyan mint régen volt, mondjuk, lehet az volt a gond, hogy próbaképpen a magyar nyelvű verziót tettem fel és abban meg olyan botrányos a szinkronhang hogy vmi eszméletlen, a Duke Nukemes fickó hangját amúgy is nehéz lenne utánozni, de ganksztának meg még csak a közelébe se sikerült érni, mondjuk a másik fickóé egész jó volt.
  • grebber
    Szerintem is és valamikor jön a második része.
  • GrimReaper78
    Miért nem? A Chrome szerintem marha jó játék volt.
  • grebber
    Új trailer
  • Thanatos
    hm, igy képek alapján engem valamiért a chrome-ra emlékeztet..., az emg nem egy jó jel :(
  • grebber
    Ismételten képek.
  • haxoror
  • grebber

• haxoror
    Képek alapján gusztának tűnik
  • Glpetyus
    :O
  • grebber
    A PC és Xbox verziók egyaránt május harmadikán érkeznek
  • grebber
    Pariah ápdét

[2005-01-11 @ 20:17 - sHadeS]

Kecsegtető hírrel szolgál a Pariah hivatalos oldala. Az előzetes bejelentés, miszerint az Xbox verzió márciusban a boltok polcaira kerül... minden bizonnyal valóra válik. Ez mind szép és jó, de mi van a PC-s verziónkkal?! Hát igen, ez az a pont, ahol megszakadt a telefonvonal, becsapódott a meteor, vagy csak simán lefagyott a mátrix, de sajna erre nem kaptunk választ. Persze a remény hal meg utojára...

info: Gamestar
  • grebber
    Pariah: technikai fotók

Sogun, 16:12 - PC - Játék: Akció

(3DGamers) A 18 pályából álló Pariah látványos 3D motorral büszkélkedhet, hiszen az Unreal csapat tagjai dolgoznak rajta. Kábé 15 multi és két kooperatív pályán tombolhatjuk ki magunkat, valamint nyolc példa szint kedveskedik a a szerkesztőt próbálgatóknak. Fegyvereinket három lépésben tápolhatjuk a fellelhető energiafókuszoknak köszönhetően.

info és a többi kép Hardwireden.
  • grebber
    Szépek.
  • Glpetyus
    Van 5 új kép itt.
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    Lent sokkal szebbek vannak :)
  • grebber
    Nagyon istenes képek!!
  • Glpetyus
    Van néhány gyengébb kép a Hardwireden.
  • grebber
    Pariah: módosítható fegyverek

Sogun, 10:45 - PC - Játék: Akció

(Filefront) A Games Fusion Pariah interjút készített James Schmalz igazgatóval, aki a Digital Extremesnél pusztítja a kenyeret. Birdy Kapitány már felvezette a történetet, így én csak a finom sütiket hámoztam ki a beszélgetésből: Ezúttal orvost játszunk, ki nem akcióhős és ölnie kell az életben maradásáért.

Dr. Jack Mason és Karina néha együttműködik, de nagyészt a történetmesélés eszközei. Sivatagi kanyonokban, sötét dzsungelekben, futurisztikus vonatban, és egy vészjósló helyen, melynek neve ANVIL hentelünk. Havok fizikai modul kezeli a tárgyakat, amelyeken bump mapping feszül. Bloom és torzítás effekek kerültek be, valamint gyorsították a részecskerendszert és az ütközési modellt.

A fegyverek átállíthatók és felújíthatók új funkciókkal. Multiplayerben egész érdekessé teszik a harcot. Megvannak a régi ismerősök, géppuska és a rakétavető, továbbá vadonatúj pusztító eszközök várnak ránk. Az Unreal gépi intelligencia miatt majd stratégiázni kell harc közben, nem lehet csak izomból learatni a különféle taktikákat igénylő ellenséget, akik ráadásul vegyes csoportokban szaladgálnak majd és még jobban megnehezítik dolgunkat. Másfél éve masszírozzák az Unreal Championship 2 motort. Speckó effektek mellett friss járművek és atmoszférikus kompok kerültek be, no meg a ravasz single player AI. A PC verzió grafikai minőségét úgy alakítják majd, hogy ne csak 4Ghz-re tuningolt erőműveken fusson normálisan.

A Pariah nagyjából 15 óra játékidőt igényel. Pályaszerkesztő és kiváló multiplayer rész figyel majd a dobozban. A történetnek már az ötödik átiratánál tartanak és négy író dolgozik rajta. [khhhrm] Multiban Team Deathmatch, CTF, Siege és Frontline Assault vár ránk. Utóbbi frontharcot szimulál, ahol a front végül az egyik fél bázisáig tolódik és itt gyorsan véget is ér a csata.

Szuper professzionális zeneszerzőt béreltek fel a kalandfilmes dallamok komponálására. Ennek hátterében a minap kelet-afrikában felfedezett emberevő és vérivó busman törzs férfi zenekara tombol koponyákból és combcsontokból eszkábált hangszereken! Asszonyaik meglepetésszerű harci sikításokkal harmonizálják gyönyörteljessé e barbár kakofóniát.
    Megjelenés: 2005.

info:Hardwired