Pariah
← ElőzőOldal 15 / 15
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A múltbéli kijelentéseid után nem nevezhetünk magyarnak.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
De hiszen te nem is vagy magyar...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Tehát akkor mindennek reálisnak kellene lennie ahhoz, hogy ne legyen szar?! Painkiller, Quake(1-2-3) is "nagyon" reális mégis rengeteg embert szórakoztat. Sam bátyóról már nem is beszélve. A filmekre is kitérjek? 

CSak szerinted felejtõsek de majd ha kiadják õket kiváncsi leszek hogy kik lesznek többen akiknek tetszik vagy akiknek nem!
Next PC upgrade: 2022
Amiket én szeretni fogok és várom õket meglehet találni a "milyen játékokat vársz topicban"!!!
Ez pl nem igénytelen, de szar. UT = fostalicska, semmi realitás.
A 3. postot akkor postoltam, amikor még nem látszott a 2. hozzászólás.
De általában, Grebber, mindig felejtõs játékoknak nyit topicot.
A 3. postot akkor postoltam, amikor még nem látszott a 2. hozzászólás.
De általában, Grebber, mindig felejtõs játékoknak nyit topicot.
Ha neked ez egy igénytelen szar játék, akkor sötétebb vagy mint gondoltam.
Nem kell itt megmagyarázni semmit!
Nem neked nyitom!
Ha neked igénytelen akkor leszarom!!
Nem neked nyitom!
Ha neked igénytelen akkor leszarom!!
A Digital Extremes-es gyerekek az Unreal Tournament sorozat heggesztgetése mellett újabb PC-s projekt megalkotásába fogtak. A Pariah egy újabb FPS finomság lesz, melyet egyébként elõször az idei E3-on lehet majd megszemlélni. Sajna egyelõre semmi fix támpontot nem lehet róla tudni, bár az már most is remekül látszik, hogy nem piskóta a grafikája 😊
info :Gamestar!

info :Gamestar!

← ElőzőOldal 15 / 15