724
-
#161 925-990 kb/s között húzom.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#160 nálam már megint sávszélesség növelés volt...
254k... -
Zsoldos #159 aham. semmi extra nincs vele, emulalni a cd-ket, install, be a kodot es mehet.
Na nekiulok a gamenak megint, talan most nem nyomom meg a start gombot az elso palyan :) (ugyanis utana lehetetlen tisztessegesen visszataszkolni a jatekba) -
#158 titkos hely?vagy public:) -
#157 nah most álltam neki szedni NOGRP-es verzsőnt ;)
estére remélem leér :)
140k-val csurog... -
#156 mountolni lehet? -
Zsoldos #155 igen elindult. semmilyen tores nem kell hozza -
#154 ez a NOGRP-os ;) -
#153 XMAFT nfo
iNSTALL nOTES:
dddddddddddddd
1.) Unrar and burn CD1 @ 4-16x with Alcohol 120% 1.9.5.2802 (use safedisc or safedisc 2/3 profile)
or mount in d-tools 3.47. Burn CD2 and CD3 as normal since they are not protected.
2.) Install the game, use cdkey: XGBKH-E9AGF-7DY3K-GBR52-47IR2-SQRHB
3.) Have fun
-
#152 1. use FG2PP-5BQAE-45T5F-NJ983-3UUNA-L2KQC as key
2. copy /cracks over
have fun ! -
#151 ez a verzió : Pariah.CloneCD-XMAFT neked simán elindult ? vagy mi? -
Zsoldos #150 No, kiprobaltam. A videok bik-ben vannak, de a jatek engine-el keszultek. Erdekesmod sokkal szarabbul neznek ki, mint maga a jatek (vmi brutalisan elrontott villodzo bloom effektet hasznalnak). A jatek maga.. Hat picit szogleteske, messze nem olyan kidolgozott, mint mondjuk az u2, vagy a republic. Cserebe a gepigeny is kicsi. Jol megoldott a fegyver szorasa. A gravitacio kb a hold szintjen van, es maga az ugras is nagyon suta. Az elso ellenfelek intelligenciaja... Hat fedezekbe mennek es ott kempelnek. Eleg ugyetlenul, mert a testuk nagy resze tovabbra is kilog, tehat teljesen ertelmetlen. Kb 5 perc jatek utan a velemenyem eleg vegyes.. Meg nagyon keveset lattam belole, de az eddigiek alapjan egy gyenge ketharmadot adnek neki, de egyelore azt is megelolegezve.. Persze meg lehet hogy megvaltozik a velemenyem, nagyon vartam ezt a jatekot, lehet pont azert nagy a kezdeti csalodas.
(apropo ja tudja vki hogy lehet kiiktatni a start gombot a win xp-ben? ) -
Zsoldos #149 Naja, de ez most bekerte sorban 1-2-3 -as lemezt, install vegen bekerte ujra az 1-est, azzal nem csinalt semmit, visszakerte a 3-ast, majd megint az 1-est... no comment -
#148 A demóban is hiányoztak :) -
Zsoldos #147 hat az installjat picit elboktek, az installalando komponensek nevei hianyoznak -
Gabe18 #146 Kijött egy "normál" verzió is nforce-ra. -
CUCLI #145 honnan szeditek? -
CUCLI #144 hurrá =P -
Lifeforce #143 Nem.
Ezen csak safedisk van. -
#142 Ez a verzio olyan cd-rom lehúzos történet? -
Zsoldos #141 Kb masfel ora es mondom milyen. -
#140 ÉJJJJJJJJJEEENNNN -
Lifeforce #139 Honnan?
A torrentspyn nem találtam. -
#138 Nem tünik kamunak.Lehet is szedni már:)
-
#137 remélem nem kamu... -
#136 [b]
Release Information
Pariah (c) Digital-Extreme *CLONECD*
Group: XMAFT
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2005-05-06
Size: 155x15
-
#135 Kiprószáltam a demót.
Nagyon teccik
Ide a fullt -
#134 EHE most ez a divat,hogy alig jön ki az 1 és már a 2. részről csicseregnek?
Na mindegy még nem hivatalos. -
#133 nekem teccik a multiplayer is -
#132 Nem sokat vártam,de nagyon kellemesen csalodtam.A játék gördülékeny olyan "Unrealos",a grafika pedig nagyon kellemes.Kiprobáltam max beállitásokkal gyönyörüen ment.Ekkor ugy döntöttem rakok még rá 16x-os anistrop filtert és 8x-os Antialisinget de igy is tökéletesen futott (Gef6800-on).Ha jol láttam kezeli a HDR-efektet ami igencsak feljavitja a grafikát.Remélem a Full is hasonlo jo dolgokat tartalmaz majd.Bye! -
#131 sztem is -
Gabe18 #130 Nah végigvittem a demót (ami igen rövid),hát,vissza az egész,ez a game single-ben marha jó. -
Gabe18 #129 Hát nekem bejönne,mert szép azért,meg fizika is van,csak nem értem hogy elindulok,jön 7-8 ellenség és a töltény elfogy... -
#128 Na leszedtem majd edzés után kiprobálom. -
#127 Megnéztem a demo-t.
Ha a full sp része is ilyen lesz, akkor én köszönöm nem kérek belőle.
Nekem abszolút nem jön be. -
#126 azért lehetett volna vmi kövérebb demo is,de összességében tök rendben lesz a gém én csak ajánlani tudom,sirály,hogy jól le lehet bontani a környezetet -
#125 manapság a korrektül összerakott játékoknak is lehet örülni,a sok fosadék bugos szar között,de igazad van a full lesz az igazi kostólás -
Gyusz #124 Kijött egy singleplayer demo, a hardwiredről már húzható. Mindkét demot kipróbálva nekem eddig csalódás a játék, ennél többet vártam. Azért a teljes verzióra is vetek majd néhány pillantást, de ez szerintem legfeljebb egy korrektül összerakott játék lehet, forradalmi semmiképp. -
#123 egyszemélyes demo:
http://www.hardwired.hu/ -
#122 elvi csíkon a héten már kapható sztem:))