Pariah
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sogun, 10:46 - PC PS2 XBOX - Játék: Akció - ADATLAP - (6 komment)
(Worthplaying) A Groove Games kiadó bejelentette, hogy elkészült a Digital Extremes várva várt akciójátéka, a Pariah Xbox és PC változatokban. Izgalmas történetben egy orvos kénytelen kezébe venni a brutálfegyvereket, hogy megvédje életét. Kövér szóló-hadjárattal, masszív multiplayerrel jön a Pariah és természetesen pályaszerkesztõ is lesz a dobozban. Május elsõ hetében kerül boltokba.
http://thenamelessphoto.com/
Emberek! Kojima már az MGS 1-ben (1996) motioncapture-t használt! Majdnem 10 éve nem sikerült odáig fejlödnie a PC-s játék iparnak, millókat költenek a reklámokra, meg a promociós anyagokra, a hösünk meg úgy csúszik ugrás közben mint akinek tele van a gatyája.... kész lol<#action>#action>
There is only one Boss!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Next PC upgrade: 2022
Éjszakára azért alakultak a szerverek,és már egy 20 fõs összecsapásban is sikerült részt vennem különösebb lag nélkül,hát olyan közepes ez akkor is.
grafika kétségtelenül szép!
A TDM pálya kicsi szerintem,azon 5-5 ember már talán sok is,pedig egy ilyen stilusú játékban a sok ember lenne a lényeg.
A fegyverek is kissé nyomi hatást keltettek bennem,a shoti 2 lépésrõl ér valamit max,a plazmafegyver össze-vissza lõ...Csak gránátvetõ,meg rakétavetõ ami hatásos,na de most akkor mindenki azzal fog rohangálni?
A jármüvek sem egetrengetõek.
Na meg a szervereken lévõ lag a legrosszabb.Egy osztrák szeveren voltam 3-3 emberrel jó volt 77-es pinget irt rá,de ez volt a legjobb,más 100 fölötti szerverek már nagyon rosszak.
Hát szóval nem tudom,az UT 2004 ugyanezt akarta eladni,de az ugy hogy oda is szegezett a gép elé,mert valahogy sokkal profibb volt az egész.
Ez meg ugy senem csúnya,se nem rossz,csak valahogy nem érzem ugy hogy akkor most ezzel nekem játszani kéne...
Azért majd még próbálom párszor,hátha vannak rejtett értékei.
Na most filmet nézek azt csekkolom.
Mennyit telepít fel a gépre?
Nekem annyira nem gyere be. Grafika nem sokkal jobb az ut2k4-nél, viszont jóval nagyobb a gépigény.
A játékmenet egy az 1be ut2k4. (ami nekem annyira sosem jött be)
Majd talán a single rész meggyõz. Ennek nem sikerült.
Na milyen valaki irhatna róla?!
Hátha jó lesz.
CPU: Intel Pentium III or an AMD Athlon equivalent.
If you are running Windows(r) 2000 or Windows(r) XP, you must have Administrator rights to properly install and play Pariah.
Memory \ RAM: 256 MB System RAM
Hard Disk: 2.4 GB free disk space.
Video: 100% DirectX® 9.0 compatible 64MB hardware accelerated video card and the latest drivers.
Supported chipsets:
ATI® Radeon(tm) 8500
ATI® Radeon(tm) 9000
ATI® Radeon(tm) 9200
ATI® Radeon(tm) 9500
ATI® Radeon(tm) 9600
ATI® Radeon(tm) 9700
ATI® Radeon(tm) 9800
All ATI® Radeon(tm) X series
All nVidia® GeForce(tm) 3/Ti series
All nVidia® GeForce(tm) 4/Ti series
All nVidia® GeForce(tm) FX series
All nVidia® GeForce(tm) 6 series
Audio: A Windows compatible sound card.
CD-ROM Quad Speed (4X) CD-ROM drive
DirectX: DirectX 9c (Provided during installation).
Internet: TCP/IP and LAN play are supported. A 56K modem is the minimum requirement.
Controls Windows 98SE/2000/ME/XP compatible mouse and keyboard.
Nálam 1024x768 high, 38-60 fps.
(Tudni akarom milyen a demó, mire hazaérek ... <#nyes>#nyes>)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
ennyi
jó lett volna,de lehet ez is majd elmegy 2006 nyaráig😊)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Lásd UT2004 demo 😊
Itt mondogattam magamnak figgyeld meg akkor teszik fel mikor már nem leszek itthon.
No nem baj majd edzés után töltöm.
Remélem addigra csinálnak magyar szervert.
Még 18 perc a demóig .... 😊
Én is várom,kiváncsi vagyok milyen lesz.
A játék egyébként biztosan a Pariah-t ritkítja... <#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"