724
-
#324 csak a 2 lámert -
#323 még te újregeztél nekem régen
te sem vagy régreg
meg különb sem vagy
te piszkálsz mindenkit -
#322 te is az vagy
idepofátlankodsz piszkálódni, aztán még nem is játszol a játékkal
-
#321 szánalmas vagy...
Quki-val együtt
csak sajnálni tudlak.. -
#320 ehehehehe
mi van tanultál valamit? -
#319 takaroggy innen
ha nem játszol a game-el akkor
szevasz
megmutassam a kijáratot? -
#318 mi közöd van hozzám te pöcspalánta? -
#317 lol
[no comment] -
#316 jobb lenne ha elhúznál innen -
#315 egyébként localban nyitottam egy szervert
most rajta vagyok
jöhettek oda
most rajta vagyok -
#314 eddig nem válaszoltak te pancser -
#313 még 5× kérdezd meg... -
#312 Szerintem jó.Azt ha idöközben lesz jó kicserélik.
-
Thanatos #311 * Customize Your Arsenal using Weapon Energy Cores (WEC's) to build and customize your weapons
with devastating results
erről tud valaki valami bővebbet? (aki már probálta pl? :P) -
#310 ez jó lesz bannernak?
-
#309 HA LEHET AKKOR LÉGYSZÍVES NÉZZETEK BE A SZERVEREMRE!!TUDJÁTOK:MULTIPLAYER->LOCAL NETWORK->..::HUN::..SERVER -
#308 Info fájlt kéne megnézni! -
Pörkölt18 #307 látom -
Pörkölt18 #306 Nagyon szépen köszönöm!
Te honnan szedted le a cd key-t??
-
#305 Ott van !!!!!!!!!!4 -
Pörkölt18 #304 köcike
:-)
-
Pörkölt18 #303 nya valyaki segítsen nekem!!!!!!!
Nagyon kellene a CD key
-
#302 FG2PP-5BQAE-45T5F-NJ983-3UUNA-L2KQC -
Pörkölt18 #301 az lenne a kérésem hozzátok hogy ha tud valaki ehez a jó gamehez(Pariah) CD key-t az lécci daja már meg.
-
abonyitomz #300 melyik csajra gondolsz ? mert az elején pont egy csaj szökik el .... -
crossy104 #299 7645 extrem van fent, nekem mindenre jó -
GrimReaper78 #298 Nekem is nVidia, de pont a SWAT4 miatt nem raktam fel a legújabb drivert, mert egyik havernak az volt fent, és állandóan kifagyott. Aztán amikor visszaállt egy régebbire, akkor semmi para nem volt. Köszi még1x a tippet. -
#297 nvidiám van, 76.50driver btw -
#296 szívesen, videó kártya driver gond valószínű, swat4-ben csomószor effekt bejönne robbanáskor pl, azt fehét képernyő, ott is segít az alt+tab, meg Guild Wars béta alatt is volt textúragondom, azt is megoldotta! -
GrimReaper78 #295 Hmm, úgy tűnik, ez tényleg használ (most már észrevettem, hogy amikor tölt, olyankor csinálja), bár életemben nem hallottam arról, hogy az alt+tab segítene valamin is... Mindegy, most jobb, köszi! -
#294 figyeljetek már akkor a renderelt grafikás csaj akit állandóan villogtattak az újságban meg mindenfele az ilyen formában nincs is a gameban csak a játék enginejével? -
abonyitomz #293 joe az előbb játszottunk a DE PARIAH #2#-es szerveren :) Tomi néven voltam ! -
#292 nemhiszem, gyere el egyszer FEAR-ra -
Gabe18 #291 Ugyanez volt a multi demóban is,akkor nemváltozott ezek szerint... -
#290 béna!!!! -
#289 multi jó de nem annyira !!:)
a sebzés kicsi és a célzás nehéz...multinál maradok FEAR RULEZ ;) -
abonyitomz #288 nemtom próbáltátok-e már , de a map szerkesztővel elég szép mapokat lehet csinálni különböző játékmódokra és nagyon egyszerű szerkeszteni! majd jöhetnek a custom mapok -
#287 most mek jáccani joe04 néven
aki akar jöhet -
#286 a pariahos cucc kicsit kockás lett
valaki ki tudná javítani? -
#285 ez jó lenne bannernak?