Köhög a macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Eszre se vettem, hogy el meg a topic😄
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Jó a topik címe, és nem akarom levenni a kedvencek közül, ugyanakkor idegesít, hogy nincss új post. Nem köhög véletlenül valakinek a macskája? 

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Azt mindenkép tékelje meg!
)One Vision. One Purpose.

A legjobb, ha elaltatod, mert csak szenvedne!
Szvsz szemétség egy ilyenen röhögni. Vagy akkor is röhögtök, ha egy rokonotok beteg?
www.satriani.com
!a videó a topiknyitó felvétele.ha kicsit visszaolvastok igen parázs viták voltak itt valaha!(#78-sokáig)/érdemes beleolvasni/arrrrrg!!!!

ez kurva jó :d
az egészbõl azt vártam mikor köp vért.. de az nem jött össze.
Hajrá Dózsa György!

arrrrrg!!!!
ja akkor ki kell nyirni ..
By the perception of illusion we experience reality.
Ja, és a primitívséget nem én kezdtem!
One Vision. One Purpose.
Hajrá Dózsa György!
One Vision. One Purpose.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu