2190
Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
-
acernotebook #1628 Eladó Acer TravelMate 4000 laptop kitűnő állapotban!!
Laptop tulajdonságai:
- Intel Pentium M 1.60 GHz processzor
- Radeon 9700 videókártya
- 512MB RAM
- DVD/CD-RW combo
- 15.4" LCD kijelző
- S-video/TV-out
- Intel PRO/Wireless connection; 802.11b/g dual band Wi-Fi CERTIFIED
- LAN&WLAN
- 3x USB 2.0
- IEEE1394
- IrDA (beépített infra port)
- Integrated BluetoothR
+ Töltő/Adapter
+ Laptophoz táska
+ EREDETI WinXP CD - !nem kalóz, és nem használt a key!
Azért eladó, mert asztali PC-re váltanék.
Csak egy kis tájékoztatás az árral kapcsolatban: http://www.sprint.hu/arlista.php?prlist=hwc&vendor=Acer&t1=Notebook&t2=any&t3=any
Persze én ennél jóval kevesebbet kérek érte, mivel használt, csak ez egy tájékoztatás hogy mennyibe volt nekem... :)
Akinek van értékelhető ajánlata, vagy kép érdekelné, az ÍRJON az [email protected] címre!!!!!
-
Dzsí Pí #1627 Üdv all!
Légyszi, valaki regéljen már nekem 1-2 szót a Lenovo laptopról, azon belől is az alanti linken található tapusról, mert kinéztem magamnak, de nemtóm
jó vétel lenne e és h mennyire biztonságos ez a márka...
Paramétereiben jó lenne, de a gyártót nem ismerem...
http://www.edigital.hu/product.php?productid=31167&cat=0&page=1 -
peete #1626 Hy!
Valaki itt a fórumba rendelekezik ASUS laptoppal? -
tomo #1625 rovidebb vagy/és minosegibb kabel -
virs lee #1624 Gondolom ugyanaz, csak másik cég fantázianeve. -
#1623 sziasztok!
nem találtam a témával kapcsolatos topikot, így ide írom.
van egy Acer 5610-es notim, és az a gondom, hogy fekete-fehér a tv-re kivezetett képe. S-Video kimenete van, abba dugok egy S-Video->RCA átalakítót és RCA-n dugom be a TV-be.
A display settings-ben már végigkapcsolgattam az összes PAL/A/B/C/G/etc szabványt, de egyikre se lett szines a kép.
Van vmi ötletetek, hogy oldhatom meg a dolgot?
Előre is köszi! -
#1622 Nem tudom mennyiért vesztegetik, nem tűnik rossznak, de két dolgot megjegyeznék:
1. A CPUnál a Core és a Duo között lévő 2est felejtsd el, ez a proci sima Core Duo nem Core 2 Duo.
2. Nem írtad, hogy mire, hogyan szeretnéd igazából használni a gépet. Amennyiben akarsz játszani is vele, akkor a 2-3 évesnél fiatalabb játékokkal ne nagyon szemezz, viszont amennyiben üzleti célokra, Office, stb.-re használod akkor majd jön vursli aztán majd megmondja a frankót :% -
petrocz #1621 Ja és még olyat is kérdeznék ,hogy ez a color shine ez mit takar pontosan? Mert a bright view-et azt tuddom mi de nemtom ez most mit takar... -
petrocz #1620 hali írnátok pár sort hogy milyennek találjátok a következő laptopot:
ASUS F5R AP065
Operációs rendszer: Vista Home Basic
LCD: 15,4" WXGA (1280x800) Color Shine
CPU: 1.7GHz (533MHz), Intel Core 2 Duo T2080 Processzor 1MB L2
RAM: 2x512MB DDR-II (667MHz), max. 2GB
HDD: 120GB 5400 SATA
ODD: DVD Super.Multi
WLAN: IEEE 802.11b/g
WebKam.: 1,3MPixel
BlueTooth: -
TV-Tuner: -
VGA: ATi Radeon X1100 integrált.
Chipset: ATi Radeon Xpress 1100
Kártyaolvasó: 4 az 1-ben SD/MMC/MS/MS PRO
Interfész: 4 x USB, 1 x VGA (D-Sub 15), 1 x modem ÿ(RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x mikrofon bemenet, 1 x fejhallgató kimenet, 1 x Express Card
Akkumulátor: 6 cellás, 4400mAh
AC-Adapter: Output: 19 V DC, 3.42 A, 65W
Méret/tömeg: 354x284x27-352 mm / 2,85 kg
Ajándék: Táska és USB-s optikai egér
Garancia: 2év nemzetközi (1év az akkumulátorra)
Garancia: 2 év
ha megtennétek ,hogy cseppet kifejtitek mi miért jó nemjó , megéri , nem éri nagyon megköszönném:) hali -
vass17 #1619 ok, kösz a hasznos infokat. Egyébként én is a 6400-as dell mellett fogok dönteni, mert jó az a 3 év garancia.... Igy kezdő gépnek sztem megteszi.:) -
virs lee #1618 Az ipon kamuzik, nincs olyan hogy thinkpad c / n széria! Azok a kínai lenovo gagyik (lenovo 3000 széria, azon belül van c / n alverzió), semmi közük a thinkpadhez! Egyedül annyi van hogy mivel a tulaj mostmár közös, az IBM szervízekben megjavítják a kínai lenovot is, ami tekintve az IBM szervíz etalon mivoltát, egy nagy bónuszpont, de maga a cucc minőségben csak az acer / asus / clevo / gericom / fusi amilo brigádba tartozik.
Sempronos gépet venne a tököm, nagyon gyenge, a kis cache nagyon visszafogja. Tehát felső 3-ból az alsó kettő kilőve, marad az inspiron 6400 és a fent tárgyalt lenovok. Az inspiron is csak egy olcsósított széria a dellnél, kb. a többi konzumer gép szintjén mozog. A celeron-m viszont teljesítményben megfelelő, csak épp energiagazdálkodása 0, üresjáratban is úgy pörög mint terhelve, hamar lemeríti az aksit.
Vagyis ha mobil gépezetet akarsz, akkor az inspiron 6400 az embered, ha pedig a szervízháttér fontosabb a mobilitásnál, akkor a lenovo 3000 széria. -
vass17 #1617 hi! nem tudnátok tanácsot adni, hogy a 150e-160e-s kategóriában milyen laptoppot érdemes venni?? elsősorban csak netezésre kell, szal nem kell egy erőgép legyen...
kinéztem már többféle gépet is, csak nem tudom melyik jobb választás:
dell 6400
hp6710
dell1501
a két lenovo laptop alacsonyabb árkategoriás, de azért érdekelne h mennyire megbizhatoak, és hol megérnek-e 130e-t???c200
n100
előre is kösz a segitséget! -
virs lee #1616 Lentebb már megtörtént. -
tomo #1615 erre incs garancia, egyebkent csak 1x doglik be , de akkor aszerviz honapokig ul majd rajta -
Atlas1458 #1614 Akkor olyat ami naggyából megbízható (nem döglik be hetente például). -
virs lee #1613 és megbízható
Ennyi pénzért? Olyat nem kapsz. -
Atlas1458 #1612 A lényeg igazáéból az, hogy minumum olyan kártya legyenb benne mint az 5112-sbe illetve 120gb fölött legyen a merevlemez, és 2 magos legyen. Árban pedig 200-230 között legyen és megbízható. -
virs lee #1611 Attól függ hogy Fusi Lifebook vagy Amilo. Előbbi az jó. -
#1610 nahh igen akkor a konzumer cucc helyet ajánlanál egy jobbat ilyen árkategóriában? Me azért ez csak jobb mint a Fujitsu-Siemens! Nem-e? -
Atlas1458 #1609 És tudnál helyette akkor valami jót ajánlani 200ezres kategoriában? -
virs lee #1608 Ez is tipikus konzumer cucc. És ahogy az oldschool mondás tartja: olcsó húsnak híg a leve. -
Atlas1458 #1607 Hello! Kellene egy kis segítség laptopot szeretnék venni és a ACER Aspire 5112 NWLMI is a listámon van tudna valaki véleményt mondani róla vagy helyette valami jó gépet ajánli?
http://www.notebook.hu/notebook/acer/aspire/aspire_5110/aspire-5112-nwlmi
(innen akarom rendelni) -
virs lee #1606 Pedig az egyik legpontosabbat kaptad. :) Az Asus tipikus konzumer kategóriás notigyártó, jelmondata: olcsót a parasztnak. Kínai-mozambiki minőség. -
#1605 nem kimondottan ilyen véleményre voltam kíváncsi de azért kösz! -
virs lee #1604 Mint a többi Asus. -
#1603 Hi! Tervezek egy Asus F5R-AP040 vásárlását... esetleg tudna valaki mondani véleményt róla? -
1Emese #1602 Sziasztok, most lehet nem nagyon lesz idevágó a kérdés, de óriási gondban vagyok.
VAn egy asztali gépem amihez van egy internetkábel kötve (rádióhullámos, 4Mb/s)-es na most én kihúztam ezt a káblet és belevágtam a notebook-omnak a a legnagyobb ilyen helyébe. Beállítottam az ip-t (Windows Vista Home) alatt, majd vártam, hogy elinduljon, de még a kiszolgálót sem ismeri fel.
Igaz a notebookban van Wifi, meg W-lan modem is. Na most az a kérdés, hogy van a notebookoknál valami védelem? Mert a pcmen is vista van és ott ip kitöltése után simán ment.
Aztán ugyanezt megcsináltam egy Toshiba notebookkal is amin XP OP volt, de miután beállítóm az ip-ét és mondom neki kapcsolódjon, semmi.
Tuti hogy valami titkos notebookos trükk.
A PC-ben lévő hely neve: VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
A Notebooké: Nvidia Hálózati Adapter
Valaki aki ilyen problémával találkozott az légyszi help me :(
Köszi -
davidragon #1601 Sziasztok!
Én most vettem egy ilyen notebookot és kaptam hozzá egy ilyen táskát összesen 150000-ért. Szerintem marha jó vétel volt, van hozzá 1 év garanciám, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve!
Igaz, hogy a VGA nem a legjobb, de amire kell, arra megfelel.
Csak ajánlani tudom mindenkinek! -
syabica #1600 :) azt tudom, de akitől kértem az csak ezt tudta megmondani, nem értem a széria számot miért nem írta már meg...
közben ezt találtam a 1871-es típusról:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-58315
igazából ez a teljes 2005-ös évi T43-as sorozatot mutatja be, mindenképpen kellene a szériaszám is, hogy tudjam szűkíteni a kört... -
virs lee #1599 Nem kell ahhoz everest, elég megfordítani a gépet. :) -
syabica #1598 hülye vagyok a típusszám az megvan: 1871, már csak a széria szám hiányzik, mondjuk ezzel a típusszámmal sem tudok sok mindent kezdeni, így magában :(
nem tudom leellenőrizni a garanciát -
syabica #1597 remélem tudsz segíteni :)
az everest riport a az IBM T sorozatú notebook-okról elárulja a széria és típus számot?
Érdeklődtem egy helyen és azt írták vissza, hogy egy T43-as gépnek a típus jelzése: 1871-CTO, de ez nekem nem mond sokat és a neten sem találtam értelmes dolgot erre a típusra, segítenél ?!
köszi! -
virs lee #1596 Jó ez, de ha lehet ne sempronosat, hanem turionosat vegyél. -
#1595 Szerintetek EZ
a laptop milyen? megéri az árát?
nem játékra hanem suliba gondoltam irogatni -
virs lee #1594 Tudomásom szerint igen. -
syabica #1593 a hp-ből melyik is az üzleti kategórai? nw meg az nc mert azon az oldalon amit írtál van egy jobb fajta HP is (HP Compaq nc6400)
a HP-nek is van olyan világgaranciája, mint a IBM-nek? -
syabica #1592 köszi,úgy látom egyre jobb árak vannak! (nem is emlékeztem erre az oldalra)
egy kicsivel többért már T60-at adnak...ennyiért még nem is láttam 170 ezer...megéri a különbséget, jobb proci, viszont rosszabb videokartya
(cad-eznék vele, ezért nem ártana valami videokártya)
Mondjuk egy olyat mint a te géped elfogadnék :D
-
virs lee #1591 Itt van 140k-ért. Gari az 1 csak hónap, de sztem ezt ők állják, mert kb. mindegyikre annyi. Szériaszám alapján az IBM-nél csekkolható garis-e még. Az én ex T43-am pl. 2009-ig garis, van esély rá hogy még erre is van valamennyi. -
syabica #1590 szerintem kár a szóért... -
syabica #1589 nem tudsz véletlenül valami jó fajta T42-t vagy T43 -at használtban? :)