13
Heart of Eternity
-
MrJoe #13 Elkészült a főmenü is Tominak köszönhetően:
Főmenü
Ui: Előző hszemben valamit nagyon elrontottam... törölhető -
MrJoe #12 Elkészült a főmenü is Tominak köszönhetően:
-
MrJoe #11 Képek:
Beállítások
Karakter generálás
Átvezető
Párbeszéd -
MrJoe #10 Megjelent az oroszoknál én már kipróbáltam. Látom itt két-három éve még rossz kép alakult ki róla, de szerintem egész jópofa lett. Sőt, nekem kifejezetten tetszik!
Harc: A harcrendszerben tényleg nagyon jól van megoldva, hogy a védekezés kézzel történik, tehát ha egy pajzs vagy egy kard van a kezedben, az úgy véd, ahogy magad elé tartod. Nincs külön "védekezés" gomb, csak egyszerűen nem kell támadni ha védekezni akarsz, és megkell próbálni kivédeni a támadást. Négy nagyobb fegyver fajta van: Egykezes, Két fegyveres, Duplakezes és Íj.
Sztori: A történetet még nem vágom teljesen, bár az eleje nagyon gyorsan lepörög, -a nevelőapád- Altair beszélget az elején Bournal, egy elfel, itt megtudhatjuk, hogy félt téged kiengedni a rejtekhelyről és reménykedik, hogy ha ránk talál az ellenség, a "bálvány" megvéd minket. A rövid átvezető után (ingame) átveszed az irányítást, beszélsz Altairral
kivel végigmehetsz egy -túl- gyors kiképzésen ami kb. abbol áll, hogy van 3 "szoba" mindegyikben egy-egy bábu amit szétcsapkodsz a jelenlévő fegyverrel. A 4-ik szobába pár céltábla az íjhoz, azt kb. ennyi...
Ezután kapsz egy gyors küldit, [vagy ha nem mész kiképzésre akkor már ezt kapod] Altair elmondja, hogy valaki a ház körül garázdálkodott, a lábnyomai a kiképző pálya mögötti barlangba vezetnek, derítsd ki ki az, és mit akar. Kiderül, hogy valami rondaság (lehet, hogy goblin) akit le kell csapnod, aztán elveheted a ládikójából a cuccokat... Mire visszatérsz a házba, Altair félholtan fekszik, itt meséli el, hogy valójában nem a vér szerinti apád, s itt egy kis felvilágosítást kapsz a sztoriról. Röviden: Altair és néhány másik polgár, kik évekkel ezelőtt Kveteru városában laktak megelégelték Rufus (talán az uralkodó :S) hülyeségeit, ezért fellázadtak. Velük volt egy varázsló, kit csak "Hang"-ként ismertek, baromi nagy hatalma volt, de sajnos nem volt elég, Rufus emberei őt is legyőzték, a falvakat porig égették, s csak ők és te maradtatok életben. Te, a Hang fia. Elrejtőztetek a hegyekben, de most rátok találtak és elvitték a "bálványt". Altair fél, hogy visszajönnek érted, ezért elküld innen egy közeli faluba az elfekhez, kik apád jó barátai voltak, hogy értesítsd őket a bálvány ellopásáról és ők majd segítenek neked. Miután ezeket elköhögi, eltávozik az élők sorából. >Innentől megnyílik a szabad játék és lehet kalandozni, meg persze a fősztorit ropogtatni.
Grafika: A grafika számomra megfelelő, bár néhol látszik a textúrákon a több éves kopás... (asztalok, székek) de egyébként megvan benne sok mai dolog - HDR, szép víz, fizika... Fizika: eddig még nem találkoztam a nagy szájjal emlegetett levágható végtagokkal :/ és a rongybaba mód is csak addig tart amíg összeesik szegény legyilkolt ember/egyéb faj/szörny, utána átsétálsz rajta... De összességében egész szép a dolog.
Hangok: Az orosz beszélgetések az agyamra mennek, dehát ez az orosz verzió :D. Egyéb hangokkal nincs gondom, a zenék nagyon is tetszenek!
Irányítás: Aranyos dolog, hogy mászhatsz benne. Ha valami középmagas dolog (mint egy kisebb fal) van előtted, a játék felismeri és automatikusan fellép, vagy felmászik rá a karakter. Az nem igazán jött be, hogy az irányítást nem lehet átállítani... Bár az egész Beállítások részleg kimerül abban, hogy jópár grafikai elemet átállíthatsz, meg a Zene, Beszéd, Effektek hangerejét. Puff, ennyi.
Mindenlébenkanálkodásomnak köszönhetően elkezdtem fordítani, eddig egész érthető a dolog (nem úgy mint a AoP 2 esetében azzal vártam volna a párbeszédek miatt az angol verzióra, dehát elvileg Gmikiék megcsinálják...) szóval még az is lehet, hogy kisül belőle valami jó :) Persze nem ígérek semmit, nehogy az legyen mint előbb említett társa esetében. -
#9 Mostnéztem csak meg a vieót a harc szerintem elégé tré :( -
#8 Megjelent egy nagy adag infocsomag -
#7 egész jol nez ki igy elsore -
steweee #6 hasonlít a gothikra, így első ránézésre -
#5 -
#4 INTERJÚ!! -
Chaos Mad #3 sztem jo lesz igy a képek alapján. olyan Gothic stilusra számitok. -
#2 További képek! -
#1 RPG lesz többet nem tudok!