16
Olyan progi amivel ip alapján teljes nevet akár lakcímet is lenyomozhatunk!
-
Darkboy #16 csá, igazatok van , nagyon LOL ez!!! Daniel... ilyen program, ha lenne már rég a sitten lenne az ürge bazz, ilyen progit nem csinálnak, hülyegyerek!!! És télleg, mi a f*sznak kéne???hogy a neveket kiírja?? ha vki ilyet csinálna és vki megtudná annak lőttek, hatóságiak, osztán megnyerné a belépőt a sitte, ember, Daniel, meg ez "Lenyomozó Progi"!!! szar -
skristof #15 ez télleg naon LOL
meg ez a szakszerű cím is: "lenyomozó progi" :))))
loál -
#14 -
peter31 #13 És mire használnád? Már csak a kiváncsiság kedvéért. Valaki beszól és mennek az emberek...
Tényleg érdekel hátha tanulok valamit. -
#12 :))) -
#11 Daniel engem is megmosolyogtatott, nem először. -
Cat #10 nincs ilyen, nem is lehet
csak a szolgáltató tudja hogy az általa vásárolt ip cim végpontja fizikailag hol van -
#9 Ha meg találsz ilyet, és használod/rájönnek, akkor letekerik a seggedről a gatyát és jól beleszúrnak eggyet. A többi meg a köztörvényesek közt :DDD -
#8 -
#7 :))) -
#6 K*rva jót röhögtem! Feldobtad a mai napom :))
Háh lol Olyan progi amivel ip alapján teljes nevet akár lakcím... háh loOol. Kb ilyen szintű kérdés szokott lenni mátrixon hogy kéne hack progi amivel feltörhetem x szolgáltató levelezőrendszerét -
Borg #5 Kicsit ellentétes a kijelentésed az aláírásoddal
Lényeg a lényeg, ilyen program nincs. Az IP alapján a felhasználó nevét csak az internet szolgáltató adhatja ki a rendőrségnek. -
Takezó #4 nem hinném, hogy van ilyen... -
#3 TE BETEG VAGY :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Daniel #2 SmartWhois nem ad ki csak + hostnevet meg szolgáltatócímet :( -
Daniel #1 Ilyen progit keresek!