Getno

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
Nem akarok rossz indulatú lenni, de egy ilyen szar régi ezerszer feldolgozott témát megint elõszedni nemtom mennyire sikeres... Mert hogy az Üvegtigris sikerét nem éri el az biztos

traXion
Valami olyasmi, hogy a magyarok szerencsét próbálnak Las Vegasban, ezt vettem ki a bemutatóból.

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punker
milyen film ez?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ezt akartam beírni😞....

CSOCSO
szetizfekson
FREAK
én megnézem, mert ismerem a fõszereplõ csajt, asszony osztálytársa volt

egyébként valszeg nem lennék rá kíváncsi a reklámanyag alapján

Riszpekk

Alien
Én láttam a bemutatóját, tutira nem nézem meg😊

Taranov
Én megnézem majd biztosan.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát persze. Biztos 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HuAn82
Jó tudjuk... Magyar vándornál már kifejtetted "értelmes" indokaidat.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Davidus
ájkent getnó

V9ykn8_TZL0

HuAn82

traXion
Szerintem szar lesz, tuti nem nézem meg.