MVP Baseball 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HY!
Milyen a jaték, én baseballozok de még nem játszotam ilyen játékal, milyen jó??

a lényeg h amikor dobsz akkor tartsd nyomva azt ahová dobni akarod,nekem is ez volt mindig perrfectre nyomtam azt kaptam a HR-okat,szval pl balra akarod dobni akkor a 4-est nyomva tartod és úgy nyomod jobb esetben perfectre!
én igen... és annak ellenére hogy az összes szabály tom nem tudok vele játszani
egyszerûen nem tudom kiejteni az ellenfeleket, ha vhogy nagy nehezensikerül (kb 5-6 pont után) akkor engem fél perc alatt kiejtenek...😞 Hogykell?

ezekszerint nem nagyon... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

2005-t probõálta valaki?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jaja,naon jó ,de annyira nehéz...1 hóünapoja játszok vele(CARDINALSSAL)de nemtok megverni I. osztályQú tímet😞
grebber
Na az a lényeg hogy üsd a labdát vagy dobd a labdát!
A szabályok ugyanazok mint a valoságban.
Neked csak figyelni kell mikor ütöd a labdát.
Az a jó ha nagy az ütés mert akkor az embereid be tudnak futni.De az is jó ha ütés után lepattan a labda mert akkor is tudnak befutni embereid.CSAk el ne kapják mert akkor kiejti az embert aki éppen fut.
A befutott emberek száma határozza meg a pontokat.

Remélem érthetõ volt ha nem akkor bocs.

Nagyon kira game ez én sokat nyomok majd ezzel az biztos.

Next PC upgrade: 2022

Örm
Ha valaki játszik ezzel a játékkal írja már le röviden, hogy mi a lényeg, mert bejön a játék csak nem tudok vele rendesen játszani.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Nah? Van aki már nyomult vele?

LezLee
Húú, pedig én azzal sokat nyomtam. Csak kár hogy béna vagyok. Végig amatõrön nyomtam, így legalább tudtam nyerni 😊
zaki
nekem megvan a 2003, de még nem próbáltam ki

LezLee
Ja, a HDC-n már fönn is van. Lehet hogy kiprószálom, ha tok rá idõt szorítani.
zaki
kijött...

2004-03-10 MVP Baseball 2004 (c) EA SPORTS 85x15 MB DEVIANCE

Valami infót tud valaki?
Úgy tudom PC-re is jön...