15
MVP Baseball 2004 - Info?
-
robb #15 HY!
Milyen a jaték, én baseballozok de még nem játszotam ilyen játékal, milyen jó??
-
csabóca27 #14 a lényeg h amikor dobsz akkor tartsd nyomva azt ahová dobni akarod,nekem is ez volt mindig perrfectre nyomtam azt kaptam a HR-okat,szval pl balra akarod dobni akkor a 4-est nyomva tartod és úgy nyomod jobb esetben perfectre! -
Szabi DEMON #13 én igen... és annak ellenére hogy az összes szabály tom nem tudok vele játszani
egyszerűen nem tudom kiejteni az ellenfeleket, ha vhogy nagy nehezensikerül (kb 5-6 pont után) akkor engem fél perc alatt kiejtenek...:( Hogykell? -
Thanatos #12 ezekszerint nem nagyon... :) -
Thanatos #11 2005-t probőálta valaki? -
csabóca27 #10 jaja,naon jó ,de annyira nehéz...1 hóünapoja játszok vele(CARDINALSSAL)de nemtok megverni I. osztályQú tímet:( -
#9 Na az a lényeg hogy üsd a labdát vagy dobd a labdát!
A szabályok ugyanazok mint a valoságban.
Neked csak figyelni kell mikor ütöd a labdát.
Az a jó ha nagy az ütés mert akkor az embereid be tudnak futni.De az is jó ha ütés után lepattan a labda mert akkor is tudnak befutni embereid.CSAk el ne kapják mert akkor kiejti az embert aki éppen fut.
A befutott emberek száma határozza meg a pontokat.
Remélem érthető volt ha nem akkor bocs.
Nagyon kira game ez én sokat nyomok majd ezzel az biztos. -
#8 Ha valaki játszik ezzel a játékkal írja már le röviden, hogy mi a lényeg, mert bejön a játék csak nem tudok vele rendesen játszani. -
FiReBoY #7 Nah? Van aki már nyomult vele? -
#6 Húú, pedig én azzal sokat nyomtam. Csak kár hogy béna vagyok. Végig amatőrön nyomtam, így legalább tudtam nyerni :) -
#5 nekem megvan a 2003, de még nem próbáltam ki -
#4 Ja, a HDC-n már fönn is van. Lehet hogy kiprószálom, ha tok rá időt szorítani. -
#3 kijött...
2004-03-10 MVP Baseball 2004 (c) EA SPORTS 85x15 MB DEVIANCE -
FiReBoY #2 http://www.easports.com/games/mvp2004/home.jsp -
FiReBoY #1 Valami infót tud valaki?
Úgy tudom PC-re is jön...