720
Mit pofázik egy 14 éves egy 17 évesnek!?
  • Al Bundy23
    simán
  • Mars
    Alapíccsuk meg az ANARCHIA99-et, oszt ki leszünk túrva a gumiba. ehehehe
  • Al Bundy23
    eheh jolvan májszter :) csak most esett le ahogy beléptem ide, hoyg "áááááh szal ez a Mars koma az " :)
    no gyerekek kinek kell még tipp a "hogyan -basszuk meg- az ugatos köcsögöket" témába? :)
  • Mars
    FÁKKJÚ cimbora. hát itten olvastam rólad bakker. Odabaszós gyerek vagy, oszt kész
  • Al Bundy23
    jaaaaj bazze te irtá nekem privit :) nem esett le eddig hoyg ki lehet az a mars :) de már megvagy bááááááz :)
  • Al Bundy23
    köszönjük free e felemelö és magasztos hozzászolást :) de ez itt az agressziórol szol :) ugyhoyg csituljál aranyapám :) mert rád is kitalálunk valami nekedvalo kis agressziot ehehehehehehehehehehe
  • Mars
  • Mars
    Na mi újság a kis barátoddal? megvertétek, vagy megkúrtátok? (remélem az utóbbi)
  • Mars
    Anarchiát a faluba!!!
  • Free
    Gyererkek itt sok az egresszív megoldás....

Az agresszivitás agresszivitást szül nem kell verekedni meg főlleg ha már nézeteltérésről van szó nem kell belevonni a haverokat mert akkor ős is hívja aztán te is a végén meg az egész falu verekedni fog. a Fizikai sebek begyógyúlnak ennyi.
    Ha igazán jót szeretnél akkor mondjuk lefogjátok levetkőztetittek és kikötitek egy nyílvános hejre nyakában egy táblával hogy " Így jár aki nem tudja mit beszél" Esetleg szarral a melkasára írhatkjátok de lehetőleg valami lányöltöző közelében. Na akkor megalázódik a gyerek és azt hiszem hosszú hosszú évekig kussolni fog. Valami ilyet kell ktalálni amit nem lehet űberelni ott a faluban.
    Innentől hidd L az emberek L végzik a tőbbi munkát a nap mint nap beszolnak hogy kis szaros vagy valami..
  • Sadun Tryst
    jee! csak sajna változnak az idök... de milyen hüjén hangzik ez így egy 18 éves szájából... :D
    de akkor is így van. a +/- 1 éves korosztály hozzám képest még tisztelettudó, a többi meg tapír (mármint úgy értve, hogy mögöttem, a felettem lévökröl nemigazán tudok semmit, mer nálamnál sokkal idösebb emberekkel nem barátkozom)... bár ott is tisztelet a kivételnek...
  • Chaos Mad
    ez tistára igy van! én sem mertem 14 évesen egy 17 évesnek pofázni! inkább meghuztam magam.
  • Chaos Mad
    bakker! a nyul a haverjaival lelécelt a presszobol amikor megérkeztünk! hehe...
  • Sadun Tryst
    hogy a fö témához szóljak hozzá:
    attól, hogy még csak 3 év klönbség van, 1 fejjel magasabb vagyok nála, és valszeg erösebb is. de erre sok kis köcsög mindig odajön ugrálni! én mikor ennyi idös voltam, tiszteltem a nálam idösebbeket! nem mertem soha újjat húzni 1 végzössel!
  • Factor_007
    A legyegszerűbb módszer,(Calver ötlete alapján:):
    Gyereket keményen odaszorítod a falhoz, hogy moccani se bírjon, aztán arcon csapon teljes erőből. (Nem ütöd, csapod, hogy jó nagyot csattanjon, és csípjen). A gyerek elkezd pityeregni, megsértődni, és kitörni. De nem megy mert te keményen szorítod a falhoz. Látja, hogy a helyzete reménytelen és nyugton marad. Ekkor elkezdesz mesélni arról, hogy mit szabad, és mit nem szabad. A végén megkérdezed, hogy megértette-e. Ha nem mégegszer arcon csapod, ha igen útjára engeded. Ennyi
  • VinylToy #104
    Tényleg komoly gondok ezek! :)
  • Taranov
  • DJ Skyline
  • RelakSfromhome
    lekeVERED a hugodra? :D:D:D
  • DJ Skyline
    100
  • DJ Skyline
    suliban nem pofoszkodom...sulin kívül sem...max otthon lekeverek 1 gyengét a hugomra hamár nagyon szekál!
  • Taranov
    Velem is így van, mint veletek, nem is verekszem a suliban. Gondolom ti se.
  • Evil
    es az asszonnyal mi lesz? majd a szomszed megcsinalja neki?
  • Mars
    Az asszon?
  • DJ Skyline
    na majd ha megjön az asszon átadom neki a brét kézimunkára! :DDDD
  • DJ Skyline
    LOL! :DDD
  • Mars
    Pár liter genyát már én is lefejtem
  • DJ Skyline
    akkor még jó hogy én már vagy 10 éves korom óta verem! :DDDDDDDDDDD
  • Taranov
    Jogos. Pl. azt is tanultuk még annak idején a suliban, hogy azért verekednek a kispöcsök, mert nem áll fel a fütyi, egyszerűen fogalmazva :)
    Egyébként azért, mert hogy a férfiakban benne van a szexuális vágy és az agresszivitás csecsemőkortól kezdve, de mivel a kis suttyóknál még nem indult be a szexuális működés, ezért verekednek. Ezekután ki az aki nem röhögi ki a kis pofázós meg verekedős 14 év alattiakat?
  • Mars
    Nem értem mivan. Úgy nézett ki eddig, hogy a seggbekúrás lessz a megoldás nem? Hagy fröcsköljön a fekál
  • Dikkma
    Jaj! Lehúzott gatyával az árokparton. Hülye vagyok :))
  • Evil
    ejj, ez a kamaszkor, majd amikor elkezdtek dugni, mindjart mas lesz fontosabb.
  • Taranov
    Az ilyenek éretlen kis pöcsök, hagyni kell őt a francba. Nem kell vele foglalkozni.
  • Mars
  • Mars
    Hol vagy Chaos? Kibékültél a kis fossal?
  • DJ Skyline
    nem tudom....lehet hogy éppen verekednek!
  • Mars
    Többiek hun vannak?
  • DJ Skyline
    ejjjjjjjjj
  • Mars
    Tényleg mondom... Hozzáérinted a makkodat a segglukához, azt röccs be neki, hogy összehányja magát
  • DJ Skyline
    seggbekúrtak mindenkit?