43
-
#43 Hát én nem számítok semmi jóra...akkor fogok meglepődni ha a DISNEY csinál egy 18+-os filmet,de ez LEHETETLEN! INCREDIBLE! INCROYABLE! -
ez meg az #42 Jó kérdés!Mikor jellene meg?
-
#41 mi lenne a címe?
-
#40 Nekem van egy kis bajom a producerrel. Az eddigi filmjei túl amerikaiak. Remélem a herceget nem arab terroristának fogja feltüntetni. Vagy a vezírt aki a homokot a szabad világ ellen akarja felhasználni. -
IceTom #39 ja..ok:D maúgy nekted elindult? a review..vagy v.mi? -
#38 #32 hozzászólás:D
-
IceTom #37 rám érted? -
#36 ha mókás akartál lenni akkor sry:c -
IceTom #35 nekem nem engedei megnéázni a reviewt.meg a posztert se nyitja meg.. -
#34 szerintem -
#33 sands of time trilógiára gondol. -
#32 milyen 3? én már 5 részével játszottam. vagy 6-al? nem is tudom -
#31 miért, mind a 3 jték ugyanarról szól: sands of time =) -
Bóna Dezső #30 Már vártam hogy készüljön róla film. De melyik részről fog készülni? -
#29 nem:c -
#28 Hallotatok mostanság valamit az esetleges készülődéséről. -
mike15r #27 Király az oldal -
#26 AVP se egy hűde jó film, a régi Alien trilógia sokkal jobb volt mint az AVP
az is csak játékban volt jó -
#25 aztabetyármegamindenségit!!! -
#24 itt mindenki:) -
#23 Én szeretnék filmet a játékbol -
#22 Várjuk:)
Nekem is megvan a perzsa SoT meg a 2... (a régi 2...) -
dav1d #21 "Tényleg minden PC-ből lett film általában ratyi, és ez forditva is igaz"
Nem biztos lásd AVP2 -
Shadow_THH #18 "Nekem még telefonra is megvan :D"
Mármint a Prince :) -
Shadow_THH #17 Nekem még telefonra is megvan :D
A Tomb Raider szar vot, ha Angelina nem fürdött volna annyit, az iis elbukott volna.. igy legalább pénzt hozott ha mást nem. Tényleg minden PC-ből lett film általában ratyi, és ez forditva is igaz, de szerintem egy ilyen jó játék útvonalán haladva nem lesz könyü elszurni! Én már előre várom a filmet -
MrTressy #16 lesz 2. rész is :) -
#15 Hát igen ez az egyetlen sztem amikor tényleg jó lett a játék is meg a film is. -
Cat #14 a nickre kell vinni az egeret és kiirja az emailját -
Cat #13 szerinted ha nem lett volna "siker", lett volna második rész? -
#12 pirates of the caribbean? :) -
#11 "a Tomb Raiderből ismert Lara Croftból lett filmsiker"
SIKER??? BROÁF -
OMax #9 Jo lessz... remelem! es akkor majd fognak jatekot csinalni a filmrol is nem ? -
#8 [email protected] :) -
Zombye #7 Ké1rek egy e-mail címet, már betömörögtem neked egy önkicsomagoló WinRAR archívba 360 kb.
[email protected]
-
Ben C #5 Adven Childrent várom qrvára... -
Skyline #3 Sok jót nem jósolok..
Street Fighter film katasztrófális lett,Mortal KOmbat elment, Resident Evil jó lett volna ha nem a teljesen oda nem illő jovovich kapja a főszerepet és nincsbenne matrixugribugri,valamint nem úgy csinálják a filmet hogy 16 alatt is nézhető legyen...
Tomb Raider egyszer nézhető blődli....Ez sem lesz jobb... -
#2 Yeahhhh