poenos dolgozat valaszok

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah és a gut melléknevet kellett volna fokozni

Német dolgozat fail
De nem lehet fölróni nekem 7 német tanárt fogyasztottunk 4 év alatt 😄

Pipör
xD jó lett 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Corrupt
nyelvtanra 1szer kellett írni 1 életrajzot, én ezt adtam be, 4es lett XD (de csak a külalak miatt)

Önéletrajz

1990. április elsején születtem. Szüleim Gipsz Jakab és Kandisz Nóra. Édesapám egyetemi professzor, édesanyám logisztikai menedzser. Három testvérem van. A legkisebb még általános iskolába jár, a többiek középiskolásak.
Az általános iskolát Osstfyasszonyfán végeztem a Titánium Tamás Általános Iskolában kitûnõ eredményekkel. Jelenleg a Nap Pali Buddhista Gimnáziumba járok. Már kiskoromban kitûntem remek betonkeverõi képességeimmel. Ha én csináltam a járdát, az sose repedt fel. Jelentkeztem a Kis malterosok táborába. Ekkor döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.
1999-ben elsõ helyen végeztem a Kovács Béla Betonozó Emlékversenyen. A Mekk Elek Nemzetközi Versenyen bejutottam az európai döntõbe. A felvételi vizsgát jelenlegi iskolámba hibátlanul írtam meg. Saját csoportot is kaptam, akiket megtanítottam a betonozás minden rejtélyére. 2005-ben megkaptam a Ka Pál Cement kitüntetést.
Több nyelvet is beszélek: magyar, cigány, orosz.
Szabadidõmben sportolok és talicskaversenyeken veszek részt, amiben mindig dobogós helyet érek el.
Betonozási képességeim alapján arra jutottam, hogy a Malter Mihály Egyetemen szeretném tanulmányaimat folytatni.
Osstfyasszonyfa, 2008. 11. 03.

Gipsz Lajos
Osstfyasszonyfa, Réz utca 13.

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

1.VH
Hasonlítsd össze a SZU és a hitleri No vezetõinek személyét.
egyik haverom ezt írta:Hitlernek kefebajsza volt,Sztálinnak nem.
a tanár meg odaírt egy kérdõjelet

kémia óra:
- tud vki valamit a sósavról?
egyik gyerek beszól:
-azt eszik vagy isszák?

disorder14
Tavaly biosz dogában volt 1 olyan feladat hogy írjunk példákat a szimbiózisra, a tanár meg a doga elején megjegyezte:
"Mielõtt valaki megkérdezné a szimbiózisra nem jó példa a jedik és a midichlorianok közti kapcsolat"

cr3ativ3
höö!?

Ilyen tételek? OMG. Már látom elõre az én érettségim 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
Nekünk kellett szerkeszteni egy szöveget. Mondatok voltak megadva amiket bele kellett tenni, és aköré kellett írni valamit. Én nekem ez jött ki: (a megadott mondatokat kiemelem.)

Hoztak egy jókora nagy dobozt! Leesett. Utána pedig jöttek a gonoszok, a sötét ruhás alakok. Az ördögök, de egy érzés fogott meg. A zöld következik. És? Mit hoztak? Tükröset! Frantic!* De nem értik meg, hogy annak a szövegnek amit írok semmilyen értelme nincs! Hányszor mondjam? Kérem a jegyeket és a bérleteket

* Hallgattam közbe az mp3 lejátszómat és akkor ért el a Metallica - Frantic c. számhoz.

Mindezt dogába XD <#idiota>

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Darkon
Romeo es Julia konyv es film(!!!??) osszehasonlitas!?!!?! Es ez egy tetel volt???

Hasonlitsa ossze Arnold Schwartzenegger korai muveit(Red Sonya, Conan) egy -egy neoklasszicista(True Lies, Twins) alkotasaval. (2007es tetelsorbol)

Born to win

Shiwo
kémiatanárom mesélte:
- dogában a kérdés, hogy milyen a klórgáz.....1ik válasz: szintelen, szagtalan, sárga büdös gáz
- feleltetés... tanár: mondj egy energiahordozót...diák: kamion (full komolyan)...tanár: legalább azt mond meg, hogy eszik-e vagy isszák ?!?..diák: eszik

sztech-tanár sztorija: csávó próbálja betuszkolni a meghajtóba a floppy-lemezt..csakhát nem nagyon megy, mivel a rossz végén fogta (ahol az elcsúszó kis izé van 😊..tanár fogta a fejét, mondja hogy "fordítva te szerencsétlen"..erre a gyerek fogta és fejjel lefelé fordította a floppy-t..

fõsuli, nyugdíj elötti pszichotanárnõ:
"éhes ember makkal álmodik"
"..amikor tízezer kilóméter magasan repültünk.."

meg volt nálunk egy olyan eset középsuliban, hogy srác nem üres lapot adott be dogára, hanem kitépte a könyvbõl azt a részt, amibõl írtunk, ráírta a nevét és úgy adta be..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Érettségin estek meg velem a következõ mókák:

Nyelvtan a kérdés a metaforák tárgyköre volt, ezek különbözõ variánsai és gyakorlati feladatként a diáknyelvben használt példái. Ilyeneket vettem példának, hogy "zsír", állat". stb. Tanár mondja, hogy jó, elemezzem õket stilisztikailag. Én erre: "Ha például én azt mondom, hogy te állat... már nem a Tanár Úr...". Mindenki dõlt-borult a röhögéstõl.

Pár percre rá jött a német szóbeli (kéttannyelvûs voltam, kötelezõ volt). A Der Schimmelreiter címû novellát kellett elemezni, a tanárnõ egyik kérdése az volt, hogy a fõszereplõ milyen társadalmi osztályból származik. Azt tudtam, hogy valami nagy fejes, de hogy nagypolgár, vagy fõnemes, azt nem. Erre bevágtam: "Er kam aus der untersten Klasse der obersten Klasse (a legfelsõbb osztály legalsóbb osztályából jött).". Herr Schneider, aki amúgy fizikatanár volt, az asztalt csapkodta, úgy röhögött.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Gladiator
múlt évben érettségiztem és hát a magyar sosem volt az erõsségem. Irodalom szóbeli:

Kihúzom a Rómeo és Júlia, könyv és film összehasonlítását. Na mondom fasza, a filmet nem láttam, a könyvet meg 5 éve olvastam. Mind1, el kezdek ilyen alap dolgokról beszélni, hogy a gonosz az sötét ruhát hord, meg árnyékban van, akkor, hogy a szomorú részeknél pl. hegedû szóló van, ilyenek. Erre a tanár megkérdezi, hogy mikor hallható zene a filmben. Baszki... Há mondom, a filmben az eleje és a vége között többször is hallani zenét...

Nyelvtan szóbeli:

Az elõkészítõ órákra sem mentem be, meg a tételeket sem olvastam el. Kihúztam a stílust. A fél órás felkészülés alatt egy büdös szót nem tudtam írni a papírra, úgy voltam vele, hogy majd húzok újat (na nem mintha bármi mást jobban tudtam volna).
Kimegyek, beszélek minden másról, látták, hogy semmi nem megy, akkor nézzük inkább a feladatokat.
Lényeg az volt, hogy a papíron volt több cikk, és meg kellett határozni, hogy melyik stílusba tartozik. Ugye ezt már rég ki kellett volna dolgoznom, de azt hittem, hogy újat húzatnak velem, így el sem olvastam õket. Na mind1, gyorsan belepillantok az egyik szövegbe, annyit láttam, hogy kukorica, aratás, búza... Há mondom, ez biztos az agrár stílusba tartozik. teremben hirtelen megfagyott a levegõ... tanár beírta a minimális 5 pontot, majd egy köszönjük Levente-vel búcsút intett nekem. De átmentem😄

azaz bence

toldi dogán ezt írtam:míg toldi benn a fogadóban mulatoot,bencwe kinn a lovát kefélte

cr3ativ3
<#idiota>

két haverom egymás mellett ült,amikor énekdogát(a köcsög tanárunk énekbõl is tud iratni)írtunk.egyik odaírja a kérdésre:nem tudom
erre a másik ezt írja:én sem

cr3ativ3
Nálunk egy remek esszé volt megörökítve, de a felvétel elveszett 😞 Sokáig rajza volt a pendriveomon, de valahogy letöröltem 😞 Megpróbálom elõkeríteni :S

cr3ativ3
jééééééééééézusom <#idiota><#idiota>

McGrady
loooool 😄DD

Kuss!-magyarázta.

Artae
Osztálytársam, nemén. <#idiota>

Artae

cr3ativ3
Egyik nap a föcitanár órán:
Ugye most az a hepije volt, hogy csak a lányokat feleltette. Szóbakerült valahogy a férfi-nõ átoperáció. egyer csak ezt mondta:
"... talán még a külsõ jegyek megváltoztazása könnyen megy, de az agyzsugorítás már fájdalmasabb beavatkozás."

cr3ativ3
meg a "holdat a föld világítja meg"

nem én voltam -.-

vegicsek
Nekem egy föci-fizika-biosz-kémia versenyre volt elõkészítõm, és pár nevet kellet kapcsolni valamilyen eredményéhez
Boyle-bojler
Thomson-gépfegyver, gazella

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

cr3ativ3
A hold világítja meg a füldet.<#banplz>

McGrady
lool 😄D

Kuss!-magyarázta.

DaemoonHunter
Föcióra:
A tanár kiadja a "parancsot":
A papír jobb felsõ sarkára a név és osztály. Erre az egyik haver a bal felsõre ír mindent. A tanár ezt egybõl kiszúrja és ezt mondja:
-Maga akkora egy f@sz hogy lógatni kellene!
Aztán a haver átír mindent középre !OMG! Erre a tanár:
- Maga f@szorrú!
😄😄😄

Kicsikiraly
Irodalomóra, villámkérdések Arany János témában:
Tanár:Ki az T betûvel kezdõdik a neve, nagyon erõs kitalált személyiség
Diák (sikhülye): Terminátor!

DFTBA &#3232;_&#3232;

Fõiskola, angol óra vége. Villám, rövid kérdések, válaszok:

Tanár:
-Beszélsz oroszul?
Én:
-Do you speak páruszki?
(Leheletnyi orosz tudásom maradványa....)
Az egész csoport dõlt a röhögéstõl, tanárostul.

WANNA PLAY???

McGrady
ügyes 😄

Kuss!-magyarázta.

cr3ativ3
váááááááááááááá 😄 XD

R0sc0
Egyszer nyelvtan órán régies stílusu szöveget kellett irnunk. Természetesen nem csi9náltam meg a házít, így amikor a tanár felszólitottott nem lett volna mit mondanom.
de persze az ember agya akkor vág a legjobban ha éppen magát kell mentenie így azt mondtam.

-elnézést tanárnõ, de ez a szöveg olyan régi hogy el sem tudom olvasni.

Ez egész osztály szakadt, én meg megusztam 😊

McGrady
😄DD

Kuss!-magyarázta.

N0S
en ilyet irtam az elmult tanevben (mellettem ulorol masoltam, de kicsit furan ir, es mast olvastam):
eredeti: egy fiatal lanyt vett felesegul
es amit en irtam: egy fia lett<#buck><#vigyor2>

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

hnoemi
Én mindíg az "õrizem a szemetet" mondattal buktam el..... biztos sokan mások is, ezt nem lehet nem félreírni- mondani.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Fiú osztálytárs: elkezdték építeni a Makk Ádám (makadám) utat..

Carmen25

hnoemi
<#hehe>

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Saccard
Egyik kedvelt barátom töri dogája: És 3.András hazahozta Jeruzsálembõl Keresztelõ Szt.János gyermekkori koponyáját. <#buck>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

hnoemi
Egy tanárom mesélte régen, hogy dolgozatot íratott egy osztállyal, 'Shakespeare - Vízkereszt vagy amit akartok' témában, erre az osztály fele elemezte a Rómeó és Júliát.
Másik: volt egy hiper-okos osztálytársam. De tényleg. A sztori valahogy így szólt: Szent István korában az emberek gyûjtögetõ életmódot folytattak, bolyókat ettek és halásztak. A királyuk István volt, pogány, de keresztény akart lenni. István ezután megtette nõéül Gizellát és felnégyelte ellenfelét mondván így jár az aki ellenszegül neki! - na az utolsó mondat szó szerint így van, annyiszor olvastuk hogy megjegyeztem, meg nálam van a dolgozat (nem én írtam), megszereztem, és ereklyeként õrzöm, talán egyszer közzéteszem. 😊 Érettsaégi elõtt íródott a mûremek tételbõl.

Emperors
Hy
Én régen ilyenekt irtam,hogy:

töri:1939. szeptember 1 kitört a második Világháló.

irodalom:A muzsák a parnasszuson üldögélnek,pihengetnek
másnap a tanár kijavitotta johogy nem rögtön relaxáknak.

Amugy az irodalomtanár birt mert a dogáinál mindig én irtam általába a legnagyobb baromságokat.

Ha eszembejut még irok.

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

Nem annyira dolgozat, de :
Fõsuliban az elsõ biztonságtechnika elõadáson a tanár (80 éves hithû kommunista) azzal kezdte, hogy mi kiválasztottak vagyunk, mert a bizt.tech egy titkos tudomány ! Körbement és mindenkinek mélyen a szemébe nézett. Azután azzal folytatta, hogy elmesélte az életét ( pl. tankhadosztály parancsnok volt, 58 évesen lett tanár, kézigránátot tervezett, stb ). Mi nem tudtuk, hogy sírjunk vagy nevessünk . Kihívta a lányokat, hogy szorítsák meg a kezét, mert szerinte a nõk genetikailag hosszabb ideig tudnak szorítani a kezükkel. Késõbb egy atomrobbantásos "oktatási plakátról" elmagyarázta mi a teendõ robbanás esetén. ( Ez a szíve csücske lehetett, mert minden elõadáson megtette egyébként. )A hátralévõ idõben szószerint le kellett írnunk 20 kérdést és 20 választ. Mind a 3 zh.-t ebbõl írtuk és minden zh. elõtt felolvasta nekünk õket.
Nem voltak azok a szokványos elõadások <#circling>

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

Voltan
Nekünk gimiben a földrajz-tanárunknak voltak kegyetlen beszólásai. Persze ennek õ nem volt tudatában 😄 pl:

-1945-ben Japánra ledobták Hiroshimát, és ez elsimította a nemzetközi ellentéteket.

-A birkákat ide-oda hajtogatják a legelõn.

-Átlagstatisztikai felmérés (?)

-Nyissuk ki az ablakot, hogy bejöjjön egy kis rés.

-Mit tátod a szád, Dani? Fûbe akarsz harapni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ivan924
Haverom irodalom röpdogánál csinálta meg '98 elején, csak a poén kedvéért: felírta a nevét, a néhány kérdést, aztán szép rubrikákat rajzolt, nyilakat, mellé pedig Szavazz az MSZP-re!, Szavazz a Fidesz-re, stb. szépen kidíszítette az egész lapot. A tanár nem díjazta, és még õ mondta, hogy liberális <#nevetes1>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Balo
Jó, de számomra akkor is olvashatatlan😊

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Randal
matekot írt. gondolom fõsuli vagy 1etem. abban vannak lime-ezek😊
ltalában így szokott lenni, ahogy elmondta

Balo
Érdekelne mit írtál, de elõször olvasd át ezt:
köszi 😉

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

a minap igaz nem írásban de vizsgásztam full extrán a tudásom kerekítve(felfele)is max csak 0 volt kihuztam tételt hohoz se tudtam jutni(visszaadni?).mondom mért ez is ingyen akko lássunk neki kihívott mondja elsõ tétel(mikor látta nem fogok neki magamtól) felolvassa .....közösen megoldjuk...második tétel szép német hangzású név asztán axióma mondom jó ott se voltam mikor vették s a pótlás nem a kenyerem mindegy....elmodja mi a tétel gondoltam megyek haza csak ne kínozzon tovább mindegy ha elvág csak szabadulni ekkor közösen eszt is kellett igazolni(improvizálás,kreatívitás=matektudáspótló) meglett 100-as voltam benne elvágott na mindegy azt mondja 3.tétel szép kis tört- még egy szép kis tört asztán az egésszet tartsa össe valami limesszel megtóldva az eleje na ez még szebb volt eszt már ketten se tudtuk kihozni annyira negatív volt a hozzáállásom már a táblát törtem gondolatban s erre 6 ost adott, mellettem a másik teleírja magától kétszer a táblát és meghúzza én ekkor már fordultam ki az ajtón és nem bírtam a röhögõgörcsömmel aki idáig elolvasta az vagy pszichológus vagy nagyon nincs mit tennie mindkét esetben a shittrabkukacyahooopot comra küldjön imélt és....
PogEe
az is jó lehet!! 😊))

Balo
Nálunk Szekszárdot írta le valaki x-szel... :C

Oldal 1 / 4Következő →