MP3JEWELS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
Sziasztok letezik olyan progi amivel le tudom vedeni a sajat mp3 setjeimet hogy masok azt ne tudjak editalni esteleg ha valaki tud akkor megirhatna nekem a progi nevet elore is koszike

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

robotnyk
a googleban amit belinkeltem, már kikerestem, és éppen a legfölsõ volt, és valóban lezárható 😊
zakika
http://kickme.to/MP3-Jewels

le lehet zarni a topicot

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

VinylToy
Viccesek próbálnak lenni az emberek, hát nem mindenkinek megy látod 😊))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
hahaha, a kep odabasz...
viszont azt nem ertem, miert kellett elmagyarazni a formazas/formatalas/formazotolodas/reformalas/satobbi-szinonima-es-nem-szinonima szavak pontos jelenteset...

....................................................................................................

robotnyk
Dani20
😄DD

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
Érdemben nem tud segiteni senki?
Taranov
A winchester a format meghajtó_betûjele: parancsra reformálódik, illetve pontos megfogalmazásban leformázódik vagy formázódik.
Természetesen ezernyi más módon is tud formázódni egy winchester, pl. egy operációs rendszer telepítõprogramjában lehet erre parancsot adni stb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Geeryy
" leformálodott "

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Helló! Sajnos leformálodott a vinyom, és nem tudom elérni eme jeles oldalt. Tudja valaki hol találom?